Tuya WiFi RF Jungiklis, Kištukinis Modulis 10A, su 2 Gaujos Belaidžio tinklo Jungiklis Smart Home "Google" pradinis Alexa Echo App Laikmatis, Nuotolinio Valdymo pultas

Tuya WiFi RF Jungiklis, Kištukinis Modulis 10A, su 2 Gaujos Belaidžio tinklo Jungiklis Smart Home

Tuya WiFi RF Jungiklis, Kištukinis Modulis 10A, su 2 Gaujos Belaidžio tinklo Jungiklis Smart Home "Google" pradinis Alexa Echo App Laikmatis, Nuotolinio Valdymo pultas

€29.55

Produkto aprašymas

  • Maks. Galia: 2500W
  • App: Nemokama programa,, parama "Android" arba "IOS"
  • Smart Wi-Fi " Jungiklis: Padaryti savo įprastą lizdą arba šviesos tapti smart
  • Prekės Pavadinimas: LoraTap
  • Baterijos Tipas: CR2032 monetos baterija, įtraukti į jungiklis
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Modelio Numeris: SS712KWS
  • Garantija: 1 Metai
  • Jungiklio Tipas: APP kontrolės
  • Savybės: Maža Mini Dydis(47mm*42mm*23 mm)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • PROGRAMĖLĖS Pavadinimas: Smart Gyvenimas / Tuya
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Dabartinis: 10A
  • Nuotolinio Valdymo Pultas: A, B 2 būdai, kontrolės iki 30m

Pastaba prieš užsakymo

Šis jungiklis, reikia akumuliatoriaus, ne kinetinė savarankiškai varomų jungiklis, dažnis 868Mhz, negalime dirbti su kitais kinetinė jungiklis mūsų parduotuvėje

Pagrindinės Savybės: - 3 Būdai, kaip valdyti savo prietaisą - Smart Gyvenimą PROGRAMĄ arba Tuya PROGRAMĖLĘ, Veikia su Echo Alexa, Google Asistentas, IFTTT, jūs galite kontroliuoti savo išmaniųjų įrenginių tiesiogiai į "Google" pradinis APP "arba" Amazon "Alexa" PROGRAMĖLĘ.

- Mini Tiny Dydis(47mm*42mm*23 mm): Jūs galite įdiegti mini relės modulis labiausiai kabelių paskirstymo dėžutės, ir padaryti savo lizdą tapti smart lizdas (Max apkrova: 10A, 2500W) (modulis yra su 23 mm thinkness, prašome patikrinti gylis savo skirstomosios dėžutės ir gylis savo lizdo prieš tai, kad, jei jūs negalite įdėti lizdo atgal į paskirstymo dėžutę, prijungus modulį).

- 4 Montavimo Metodai 1 Metodas: dvipuses lipnios juostos įrengimas.2 būdas: Mount smart modulis ant sienos varžtais.3 būdas: Įdiekite už elektros lizdą.4 būdas: Įdiekite už pakabinamų lubų.

- Balso Kontrolė: Šis jungiklis modulis veikia su "Amazon" Echo " ir "Google" pradinis valdyti savo įrenginiuose naudodami "Smart" Gyvenimo įgūdžių Alexa Programą su savo balso.

- Nuotolinis Valdymas: galite valdyti buitinius prietaisus, ON / OFF Protingas Gyvenimas / Tuya APP per internetą.Tai ne riba, iki kurios atstumas ir laikas.Smart gyvenimo PROGRAMĖLĘ galite atsisiųsti iš "App Store" ir "Google Play".

- Plačiai Taikomas: mini smart relės modulis yra plačiai taikomos beveik visų rūšių buitinių prietaisų ir lempos."Pažangios Gyvenimas" leidžia jums nuotoliniu būdu įjunkite prijungtą namų prietaiso įjungimas / IŠJUNGIMAS iš bet kur ir bet kada.

- Prietaiso dalis: Viena pagrindinių pasidalijimo, su šia funkcija, 1 prietaisas gali būti dalijamasi ir su šeimos nariais ar draugais.

- Laiko Funkcija: Ji turi atgalinės/planuojama/linijos laikmačiai kontrolės namų apyvokos on/off automatiškai.Ir jūs galite nustatyti laikmatį tvarkaraščius išlaikyti lengvo gyvenimo.

- Sukurti Grupę: galite sukurti grupę, kaip jums patinka, tada jūs galite valdyti įrenginius efektyviau.

- Šeimos Parametrai: šeimos narius galite įtraukti į PROGRAMĄ ir valdyti visus išmaniųjų prietaisų savo gyvenimo kambario, miegamasis, valgomasis, virtuvė, studijų kambario, vaikų kambario ir kt.

Specifikacijos Įvesties / Išvesties Įtampa : 100-250VAC Maks.Apkrova: 10A Maks.Galia: 2500W Matmenys: 47mm*42mm*23 mm

Kaip pridėti naują įrenginį per Smart Gyvenimą PROGRAMĄ?

Kas yra dėžėje?Maža Smart Module(kiekis priklausomai nuo jūsų pasirinkimo) 1* Nuotolinio Valdymo 1* Magnetinio pagrindo-nuotolinio valdymo 2* Mini Dydžio WiFi Modulius 1 * Atsuktuvas 2 * Varžtai 1 * dvipusė juosta 1 * anglų kalba Vartotojo Vadovas Laidų 1 * anglų kalba Vartotojo Vadovas APP", ir Valdymo Balsu 1 * Mėlynos spalvos laidą laidus, jei reikia, 1 * Ruda viela, skirta elektros instaliacijos, jei reikia,

Q&A Klausimas: Kodėl kaina yra tokia konkurencinga?Atsakymas: Mes QCSMART oficialus parduotuvėje.Mes esame gamintojas smart home produktai, mes galime priimti masė, kad ir gali suteikti techninę paramą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Klausimas: Apie Produktą Atsakymas: Visi produktai bus visapusiškai išbandytos prieš laivų, iš mūsų gamykloje, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei bet kokių klausimų dėl mūsų produktų.Klausimas: Ar man reikia mokėti muito mokesčių?Atsakymas: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, QCSMART negali padaryti pažadą apie tai, kad.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Jums gali patikti

Žymos: "ios" namų automatikos, pereiti tuya, led rf, namų smart, prijungtas girier, perjunkite wi-fi, laikmačio modulis potenciometre, remot jungiklis, tuya dimeris plug, užrakto jungiklis

Atsiliepimai

Reitingas