DUOMENŲ VARLĖ 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdiklio Jutiklis Endoprotezų Accessories Modulis Taisymo Įrankis

DUOMENŲ VARLĖ 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdiklio Jutiklis Endoprotezų Accessories Modulis Taisymo Įrankis

DUOMENŲ VARLĖ 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdiklio Jutiklis Endoprotezų Accessories Modulis Taisymo Įrankis

€10.92

Produkto aprašymas

  • Funkcija 5: Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Cons 3D Analog Stick
  • Apima 2: 10 1 Analog Stick + Y + X Atsuktuvas + Pryin
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Suderinama 6: Nintendo Jungiklis Džiaugsmo Con Atsarginės Dalys
  • Įtraukti: 7 in 1 Analog Stick + Y + X Atsuktuvas + Pryin
  • Funkcija 6: nintendo jungiklis priedai
  • 2 funkcija: Nintendo Jungiklis JoyCon Kreiptuką
  • Medžiaga: Metalo ir Plastiko
  • Funkcija 1: Pakeitimo 3D Analoginis thumbstick Nintendo Jungiklis
  • 4 funkcija: Pakeitimo 3D Analoginis nykščio stick Ninte
  • Suderinama 7: Už Nintend Jungiklis Džiaugsmas-Cons 3D Analog Stick
  • Suderinama 5: už Nintend Jungiklis Analog Stick
  • Suderinamas: Už Nintend Jungiklis Džiaugsmas-con valdytojas
  • 3 funkcija: Nintendo Jungiklis Valdytojas Priemonė
  • Suderinama 4: NS jungiklis džiaugsmo con stick
  • Suderinama 2: Už nintend jungiklis stick
  • Modelio Numeris: XYY190819SW
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • Suderinama 3: Nintendo Jungiklis stick
  • Modelis: Nintendo Jungiklis
  • Funkcija: Pakeitimo 3D Analoginis thumbstick
  • Suderinama 1: Už Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con

4K Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį?Build-1400+ Žaidimai NE.Svarbiausias dalykas yra tai, kad mes atneš daugiau naudos mūsų draugai Rusijoje.Mes turime atskirai pridėta 500+ rusų žaidimas tf kortelę! !Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

ES/JAV Kištukas AC Adapteris, Įkroviklis Nintendo Jungiklis

Specialiai "Nintendo" Jungiklis.Ji taip pat suteikia jums su greito įkrovimo greitis daug kitų Tipas-C įrenginiai.tai yra puiki alternatyva ar atsarginių KINTAMOSIOS srovės adapteris, skirtas "Nintendo" Jungiklis.

Skaidri Apsauginė Atveju Nintendo Jungiklis

Į Nintend Jungiklio dangtelį galite apsaugoti savo prietaisą nuo kasdienio smūgių, lašų, smūgių, įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudai.Tai puikus balansas tarp lankstumo ir ridigity, kad tai apsaugos ir patogiai, o montavimo labai gerai.

DUOMENŲ VARLĖ 3D Analog Joystick Nykščio Stick

Už Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdiklio Jutiklis Endoprotezų Accessories Modulis Taisymo Įrankis

Pastaba:

Mes turime pakeisti nauja atsuktuvas su šiuo produktu.Naujas atsuktuvas yra labiau tinka atsukti varžtus žaidimų konsolės

Savybės

Pakeitimo Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con " Valdiklį.Savybės - nauja , Lengva, tinka ir pašalinti.Platforma - Suderinamas su "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-con Gamepad.Pakeiskite jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą

Varžtas Vairuotojas Atidaryti Įrankis

Kai atidarote pirmą shell džiaugsmą con su Y atsuktuvas, Prašome įsitikinkite, kad atsuktuvas 90 laipsnių vertikaliai lukštais ir švelniai sukite prieš laikrodžio rodyklę, kad slidu .

PS

Varžto galvute yra minkštas, ir, jei pajėgos yra per daug ir greitai, tai bus lengvai sukelti varžtą slydimo/suplėšyti,mes ne už tai atsakingi.Taigi, prašome įsitikinkite, kad jėga pasukti švelniai ir lėtai.

Paketų sąrašas

2 * Analog stick 2 * Juoda Silikoninė Guma Dangteliai 1 * Y Atsuktuvas 1 * X Atsuktuvas 1 * Smalsių Įrankis 1 * pincetas ( priklauso nuo jūsų pirkimo pasirinkimo ) 8 * juoda varžtus ( priklauso nuo jūsų pirkimo pasirinkimo ) 8 * sidabro varžtus ( priklauso nuo jūsų pirkimo pasirinkimo )

DUK

Q: ar Yra kokia nors garantija nuo jav?

A: Mes bus patikrinti visi elementai yra kruopščiai prieš išsiuntimą , mes esame užtikrinti, kad jie dirba puikiai.jei produktas turi kokių nors problemų, kai jūs jį gauti, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo pirmas .

Q: Ką daryti, jei ji yra sugadinta, kai gaunu prekę?

Prašome nesijaudinkite, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku!Mes jums atsiųsime naują, už jus!

Q: Apie Laivybos ?

A: įprastas pristatymo laikas yra 15-60 dienų (priklausomai nuo jūsų pasirinkimo logistikos kanalų) .Jei negavote daugiau nei šiuo metu , prašome susisiekti su mumis .mes patikrinti ir grįžti atgal, kad jūs kuo greičiau atsakyti.Tikslas yra klientų pasitenkinimas!Pastaba : Jei jūs Brazilijoje , pristatymo laikas yra 25-90 dienų , nesvarbu, kokios laivybos būdas, nes custom.Nepalikite blogų atsiliepimų pirmą kartą su bet kokio kontakto .

Gera kokybė ir geras aptarnavimas

1) Dėl pristatymo būdą ir prekių pristatymo laiką duomenis, taikomos tik mūsų parduotuvėje produktų, kurie netinka ir kiti pardavėjai.Prašome suprasti, kad! 2) Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome padaryti 5 žvaigždučių pastabas ir dalintis informacija apie nuotrauką ekrane.Jei nesate patenkintas su užsakymo, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes susisieksime su jumis tol, kol problema bus išspręsta.

Reguliuojamas Laikiklio Stovas Nintendo Jungiklis/Lite Konsole

Naują temą, laikiklis, pagamintas iš aplinką tausojančių ABS medžiaga, yra gražus ir patvarus, su dviem prongs apsaugoti savo prietaisą į vietą, stabilus.Tinka Nintend Perjungti ir Nintend Jungiklis Lite, mobiliuosius telefonus ir kt.

Mini 620 Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

PS1 Mini 620 retro vaizdo žaidimų konsolės, du kartus gamepad 8 Bitų paramos AV Ooutput šeimos TV vaizdo žaidimą .Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Žymos: baterija e58, ketinu pereiti, nintendo jungiklis controlers, rcm jig nintendo jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, data varlė, kreiptuką pc, varlė skrybėlę, žaidimas nintendo jungiklis

Atsiliepimai

Reitingas