KVARCINIS LED Baterijos Indikatorius Skaitmeninis Valandų Skaitiklis nuolatinės SROVĖS traukos riedmens Su LED Baterijos Indikatorius Guage Indikatorius 12V 24V 36V 48V 72V f

KVARCINIS LED Baterijos Indikatorius Skaitmeninis Valandų Skaitiklis nuolatinės SROVĖS traukos riedmens Su LED Baterijos Indikatorius Guage Indikatorius 12V 24V 36V 48V 72V f

KVARCINIS LED Baterijos Indikatorius Skaitmeninis Valandų Skaitiklis nuolatinės SROVĖS traukos riedmens Su LED Baterijos Indikatorius Guage Indikatorius 12V 24V 36V 48V 72V f

€97.79

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: runleader
  • Elemento Plotis: 6cm
  • Specialios Funkcijos: Valandų Skaitiklis/Baterijos Indikatorius
  • Elemento Ilgio: 6cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Skersmuo: 6cm
  • Prekės Svoris: 80g
  • Elemento Aukštis: 4.9cm
  • Modelio Pavadinimas: LR-BI004

Runleader yra didžiuojamės galėdami pristatyti naują LR-BI004 Baterijos Indikatorius su Valandų skaitiklis.Jis gali dirbti dauguma švino rūgšties baterijos laikymo.Jis turi galinga baterija indikatorius sistemos ir įpurškimo sistema, taip pat kai kurių kitų unikali funkcija dizainas.

Baterijos Indikatorius Sistema, Įskaitant :Nedelsiant Ekrano Funkcija,Power off Memory Funkcija,Atviros Grandinės Reset Funkcija ir kt.

Laiko Sistema, Įskaitant : kaupiamosios iš viso veikia valandų TOT , bendras valandų resettable iš NAUJO ir tt.

Unikalaus Dizaino, Įskaitant : lengva SNAP-IN, montavimas,saugomi duomenys automatiškai po diaconnecting su baterija,ir t.t.

Be to, produktų turime CE ir ROHS sertifikavimo.Tai yra patentas Kinijoje.

Šios baterijos indikatorius su valandų skaitiklis turi 10 segmentų LED grafiko rodymas baterijos indikatorius ir 6 skaitmenų LCD ekranas valandų skaitiklis.Du Funkciją dirbti kartu ir ekranas akivaizdžiai.

Baterijos Indikatorius tinka švino rūgšties baterijos laikymo, gali dirbti 12/24V,36V,48/72V baterija.Kita baterija tipas(tokių kaip GELIS, VAS, LiFeO4) reikia pritaikyti,prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo centras.Prijungus matuoklio 12/24 pin arba 48/72 pin su baterija, skaitiklis bus nustatyti įtampa automatiškai.

Šios baterijos indikatorius su valandų skaitiklis gali nustatyti naują bateriją protingai.

Šios baterijos indikatorius turi nedelsdama laiko, kad būtų išvengta blogo, ekranas apie baterijos įkrovimo lygį.

Ši baterija indikatorius, skirtas su funkcija, kuri akumuliatoriaus lygį, gali būti tik žemyn, ne aukštyn.Tai padės baterijos indikatorius ne visada aukštyn ir žemyn smarkiai.Kaip mes visi žinome, kad be įkrovimo, baterijos lygis bus ne aukštyn arba visą.

Išlaikyti baterija, ši baterija indikatorius funkcija skirta pripažinimo klaidingas baterijos įkrovimo signalas.

Šios baterijos indikatorius primins baterijos lygį, paskutinį kartą, jei ne visiškai įkrauta.

Ši valandų skaitiklis įrašymo įranga iš viso veikia valandų .Valandų skaitiklis rodo, bendras valandų sukaupta.Ir iš viso valandų gali būti anuliuoti.

Apie Pirkimą

1. Galite pirkti tiesiogiai paspaudę ant platformos.

2. Nuolaida akcijos bus laikomos netinkamomis ant platformos.Jūs galite pridėti mūsų parduotuvėje prie Mano Mėgstamiausių Parduotuvių.

3. Jei jums reikia pastebėti iš anksto arba jums priminti tą dieną, apie reklaminę veiklą, prašome palikti mums pranešimą.Mes jus informuosime laikotarpiu reklaminę veiklą.

4. Jei perkate daugiau nei vieną dalyką vienu metu, jūs galite pasirinkti atitinkamą prekės nuorodą arba susisiekti su mūsų Aptarnavimo Centras.Nuolaida bus suteikta labai greitai.

5. Jei esate prekybininkas, jūs galite išsiųsti mums pranešimą arba susisiekti su mūsų Aptarnavimo Centras, gera kaina ir naujų produktų pasiūlymai bus suteikta.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame mokėjimus per Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą sumokėti.Draugiškas patarti jums mokėti greitai, kad mes galime pasirūpinti krovinys kaip galima greičiau.

Apie Laivybos

1. Laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse).Paprastai, tai bus take60-90 darbo dienų atvykti(Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Straipsniai paprastai yra vežamas iš 1-3 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

3. Mokesčiai ir baterijos nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

4. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti.

5. Jei negavote savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti pristatymo informaciją ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6.Užpildykite visiškai gavėjas pavadinimas ir pristatymas adresas ir kontaktinė informacija.

Apie Garantija

1. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2. Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Žymos: automobilių valandų skaitiklis, 12 v valandų skaitiklis, phare led 24v, led 24v, Valandų skaitiklis 220v, counter valandą, 12v guage, valandų skaitiklis traktoriaus, 48v indikatorius, 48v akumuliatoriaus stebėti

Atsiliepimai

Reitingas