3D Jutiklinis LCD Pakeitimo iPhone7 6s 8 Ekrano Pakeitimas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos iPhone 6 lcd ekranas Nėra Negyvų Pikselių +Dovanos

3D Jutiklinis LCD Pakeitimo iPhone7 6s 8 Ekrano Pakeitimas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos iPhone 6 lcd ekranas Nėra Negyvų Pikselių +Dovanos

3D Jutiklinis LCD Pakeitimo iPhone7 6s 8 Ekrano Pakeitimas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos iPhone 6 lcd ekranas Nėra Negyvų Pikselių +Dovanos

€8.05

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: iPhone 4s/5s/6/6s/7/8
  • Kokybės Kontrolė : 100% Bandymo Griežtai po Vieną
  • Ekranas: > 3"
  • Nemokamos Dovanos: Remonto įrankiai/TPU case/Screen protector, Grūdintojo Stiklo
  • Ekrano Rezoliucija: 1024 x 768
  • Garantija: 6 mėnesių
  • LCD Kit: Taip
  • Prekės Būklė: Naujas
  • Tipas: Lcd ekranas
  • Kaina: Gamyklos Kliento Kaina
  • Tvarkymo Laikas: Per 24 valandas (darbo dienomis)
  • Paslauga: Visi pranešimų atsakė per 3 valandas ( Darbo laikas )
  • spalva: Black & White
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • Medžiaga: IPS
  • Suderinamo "iPhone" Modelis: "IPHONE" 8 PLIUS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: lcd ekranas, "iphone"
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"
  • Kokybė: AAA+++

3D Jutiklinis LCD Pakeitimo iPhone7 6s 8 Ekrano Pakeitimas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos iPhone 6 lcd ekranas Nėra Negyvų Pikselių +Dovanos

Prašome Atkreipti Dėmesį,

1. Prieš įdiegimas: Prašome bandymo funkcionalumą pirmą kartą, prieš diegiant.

Sausas bandymą reikia atlikti iki galo, kaip įdiegti pakeitimo dalis.Nesugebėjimas sausas bandymas prieš montavimas tušti visos garantijos.

Būkite atsargūs:flex kabelis ekranas yra labai jautrus ir yra lengvai pažeidžiami.Elkitės atsargiai.

2. Ne instrukcijose yra numatyta šį įrašą.Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi patirties, ne visi.Prašome turi ieškoti vaizdo apie pakeis LCD iš Youtube, norėdami sužinoti, kaip tai padaryti.

3. Rekomenduojame Profesionalų Montavimą:

Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.Mes negali būti laikoma atsakinga už bet kokią žalą jūsų mobilusis telefonas/mobilusis telefonas gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys.

Mokėjimo

1. Visi kredito kortelių ir "Western union", TT, Banko pavedimu, Moneybookers priimami laikantis Saugių sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jeigu turite kokių nors mokėjimo problemą, prašome susisiekti su mumis iš karto.

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Kad bus išsiųstos per 24 Darbo Valandas, kai mokėjimas patvirtino.(Apie tai bus informuoti iš karto, kai jūsų perkamų produktų ar spalvos nėra)

2. Visi elementai gali būti siunčiami DHL, EMS, FEDEX, Zinojo.lt Premium Pristatymas, Zinojo.lt Standartinis Pristatymas, China Post " ir "Singapore Post" ir t.t. su Sekimo Numeriu patikrinti sklypas statusą internete.Susisiekite su mumis jei jums nėra gavę savo daiktus per 35 dienas nuo apmokėjimo.

3. Sklypas laivą, kad mokėjimo Paskirties Adresas Tik!!!(Ypač Lašas siuntėjai)

4. Įspėjimas!!Papildomų siuntimo mokesčius turi mokėti, jei kelionės Tikslo Adresas yra Atokiose Vietovėse " Sąrašą, prašome suprasti.

Akcizų Ir Muitų

1. Dėl Tarptautinės Prekybos Politika ir Slim Ribas, atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius galimus muitai ir (arba) vietos mokesčių ar kitų muitinės susijusius mokesčius.

2. Mes neturime JOKIO MUITO, jei NENORITE muitinio įforminimo metu.

Garantijos Sąlygos

1. Visi produktai, 3 Mėnesių Garantija, 100% Brand New ir Griežtai Patikrintas prieš vežimą.Prašome pranešti mums PER 7 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti mūsų produktai(Realią nuotrauką ir kiti įrodymai turi būti suteikta), tada mes siūlome Pakeitimas/Grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta.

2. Jei prekė yra jūsų turimą DAUGIAU NEI 7 Dienos, yra laikoma, NAUDOJAMOS/naudotos.Mes TIK siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

Pakeitimas/Mainai:

Mes priimame birža/pakeisti elementą per 7 dienas, kai pirkėjas gauna prekes.Pirkėjas turėtų sumokėti grįžti laivyba išlaidos visų nepageidaujamų produktų ir turėtų grįžti atgal į naujų, nepanaudotų ir pašalinti būklės per 30 dienų nuo pirkimo.Jokių išimčių.

Dėmesio:

1. Dauguma mūsų daiktų turi specialius antspaudus į kiekvieną iš jų.Prašome don ' t nuvalykite jį.Mes turime profesionalių darbuotojų, siekiant nustatyti, ar produktai yra mūsų.Prekės buvo rasti ne mūsų, negalės būti keičiamos arba grąžinamos ir mes negalime sau leisti išsiųsti jį atgal jums.

2. Stenkitės laikyti originalioje pakuotėje, jei jums reikia pakeisti produktą.Naudoti dėžės grąžinti, jei pakuotė yra pažeista.Grąžinamosios išmokos arba Mainus bus neprieinami tiems, grūsti produktų įvyko vežimo metu.

3. Mes ne pateikti pakeisti arba grąžinti pinigus, jei prekė, kurią gavome įrengti(įskaitant produktus, įterptas su klijų), todėl įsitikinkite, kad nėra išvaizdą lūžimo ir funkcija problemų iki sumontavimo.

Atsiliepimų/Kuponas

1. Būsime dėkingi už jūsų 5 Žvaigždučių Teigiamas Grįžtamasis ryšys skatina mus nuolat tobulinti mūsų produktus.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną, jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų sandoris, taigi, prašome nedvejodami palikti jokių neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokių ryšių.

2. Daugiau, KAD Daugiau NUOLAIDA.Nuolaida bus suteikta jūsų Kitą Naują tvarką.

Jūs visada galite susisiekti su mumis big, kad su big nuolaida!!

Žymos: radijo iphone 4s, pincel iphone 6, iphone7 ekranas, iphone 6s 6 ekrano pakeitimas, vielos iphone ekranas, iphone xr ekranas pannel, "google" pixel 3 lcd, iphon xr lcd, iphon 6s lcd, "iphone" x spalvą

Atsiliepimai

Reitingas