Vestuvių kabinti tortas stovi fantazijos vestuvėms ir dekoro vestuvių tortą šviestuvai

Vestuvių kabinti tortas stovi fantazijos vestuvėms ir dekoro vestuvių tortą šviestuvai

Vestuvių kabinti tortas stovi fantazijos vestuvėms ir dekoro vestuvių tortą šviestuvai

€156.14

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)

prašome atkreipti dėmesį, kad karoliai ant kabinti linija nėra įtraukti .kietasis akrilo kristalų viršuje valdybos ir tūkstančius kristalų puoštas sruogų pasirinkimas NEKILNOJAMOJO stiklo, Swarovski kristalų arba dirbtiniais akrilo kristalų poveikį.

**KIEKVIENAS STENDAS PARDUODAMAS ATSKIRAI**

Jokių surinkimo nereikia, - tiesiog įsitikinkite, kad turite "saugios ir tinkamos" kosmoso sustabdyti šis stendas, naudojant sunkiųjų stiliaus lubų kabliai /kilpos ,pergola, stovas ( ne komplekte) pritvirtintas prie vietoje, kad bus stovėti svorio, kuris svyruoja nuo maždaug 12kg iki 15kg ( priklausomai nuo to, sūpynės dydį jūs perkate) PLIUS pyragą svorius, kai pakabinti, ( 4 pakopos pamišėlis yra maždaug 12 kg)

Jūs tada tiesiog pajungti mūsų karabinai kablys ant kablio kabinti/areštas, tada pridėti savo pyragai ( not provided) ir viskas!

**KIEKVIENAS STENDAS PARDUODAMAS ATSKIRAI**

Užsakymą rankų darbo ir pagamintas pagal užsakymą - ne grąžinimo ar kompensacijos

(gėlių ir kitų rekvizitas nėra komplekte)

Jokių surinkimo nereikia, - tiesiog įsitikinkite, kad jums patikrinti, kad jūsų vieta bus tinkama vieta, naudojant secure sunkiųjų lubų kablys

ir tada jums tiesiog pajungti mūsų karabinai kablys ir stovėti ant lubų kablys ( nepridedama) ir viskas!Kokių nors klausimų, prašome klausti

Kaina tik vestuvių tortas stovi ir karoliukai sruogos ir be kitų priedų, pavyzdžiui, gėlių ir šviesos, ir pyragus pav.

Pls imtis dėmesį,mes turime apie 1~2 savaites, organizuoti savo prekių,mes išsiųsti iš savo prekes maždaug 10 dienų po to, kai jums pateikti užsakymo,todėl, jei norite, kad prekės labai skubiai,pls susisiekti su mumis.ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Ačiū už produkto nuotraukos, kurias teikia kiti pirkėjai:

Į Gerbiami Rusijos Klientų

Pateikti mums jūsų vardas, pavardė, išsamus adresas, telefono numeris, pašto kodas ir t.t.bus labai dėkingi ir į tai, kad jūs galite gauti savo sklypo saugiai.Tai nauja politika iš rusijos post office ir papročius.

mokėjimo pristatymas

Apie Mokėjimą

Mes priimame alipay čia.

Visų didelių kredito kortelės yra priimtinas per saugių atsiskaitymų Porcessor sąlyginio DEPONAVIMO.

Apie laivybos

Mes suteiksime Registruotu oro paštu išsiųsti siuntinį.Visų sklypų bus išsiųsti per apdorojimo laikas.Mes laivas siuntinius į jūsų numatytąjį adresą .Prašome patvirtinkite savo adreso prieš užsakymą.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinės šalis, griežtos Muitų e.g.Brazilija ), baisus oras, atostogos bus padaryti jį ilgiau, nei Apskaičiuota, Pristatymo Laikas, būkite kantrūs.Jei negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/FedEX/UPS/DHL ir prašome susisiekti su mumis.

Muito Mokestis

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.

Grįžti Keistis

Visi mūsų produktai bus tikrinami ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę su 7 dienų grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums gavę grąžinamas prekes.

DUK

Q : Kaip aš galiu mokėti už mano užsakymą?

A : Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kredito kortelę, pinigus, booker T/T ir "western union".Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Q : ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?

A : Taip, mes laivas kiekvieno užsakymo sekimo numerį, ir jūs galite sekti siuntos būklę atitinkančią interneto svetainę.

Q : aš esu pardavėjas arba pardavėjo ir norėčiau nusipirkti daugiau vienetų savo daiktus, kokia didmeninė kaina?

A : Ačiū už jūsų užklausą.Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes duosime keletą nuolaida arba koreguoti kainą iki jūsų mokėjimą.

atsiliepimai

Jūsų 100 procentų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.Jūsų komentarai mums labai svarbi ir skatina mus paslauga jums gerai.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, prašome palikti mums su teigiamų atsiliepimų.Būsime dėkingi, jis labai daug savo laiko ir pastangų.Jei jūs nesate laimingas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti visas problemas, kol būsite patenkinti.Jūs galite bendrauti su mumis bet klausimas per Trademanager, mes pasistengsime atsakyti jums teisingą kelią.Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Žymos: savininkas tortas stovi vestuvių, vyrų fantazijos, candelabro šalis, šviestuvai žvakių laikiklis, ruda vestuvių dekoras, chandelie, šventinė vestuvių papuošalai, bohemian prašmatnus vestuvių suknelė, 7 pakopos tortas stovi, šviestuvo vytelių

Atsiliepimai

Reitingas