Naujas Originalus Pilnas A1990 LCD Asamblėja+++ Kokybės "Macbook Pro ""Retina 15" A1990 Pilnas Ekranas Asamblėjos 2018 Metų

Naujas Originalus Pilnas A1990 LCD Asamblėja+++ Kokybės

Naujas Originalus Pilnas A1990 LCD Asamblėja+++ Kokybės "Macbook Pro ""Retina 15" A1990 Pilnas Ekranas Asamblėjos 2018 Metų

€516.09

Produkto aprašymas

  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
  • Sudėtinės Dalies Tipo: Už A1990 LCD Asamblėja
  • Modelio Numeris: Už A1990 LCD Ekranas Asamblėja
  • Prekės Pavadinimas: sheli

Būklė: A+++ kokybės , po pardavimo, kokybę, originalus.Bandymas yra gerai, 100% wroking.Aprašymas: A1990 LCD Asamblėjos 2018 Produkto Būsena: Sandėlyje Garantija : 6 mėnesiai Naujas Originalus Pilnas A1990 LCD Surinkimo Kokybės "Macbook Pro ""Retina 15" A1990 Pilnas Ekranas Asamblėjos 2018 Metais Mes priimame Alipay, PayPal, WebMoney (WM), TT, "Western Union", QiWi Piniginės, Brazilija Boleto, Sofort Bankų.

Mes galime išsiųsti į visame pasaulyje Per Greitai, Express Siunta: Greitai Express siunta (DHL, EMS.) Jums bus gauti jūsų sklypą apie 5-7 dienas po to, kai mes patvirtinti siuntą.Daiktai yra greitai, paprastai išsiunčiama per 3 darbo dienas nuo jo mokėjimo baigtas arba pašalinta.

Atkreipkite dėmesį: DHL bus nemokamai nuotolinio įkainiai atokiose vietovėse.Jei norite žinoti, jei jūsų plotas yra atokioje vietovėje, galite pasitarti su savo vietos DHL ar susisiekti su mumis dėl jūsų užklausą.Pavyzdžiui, Ispanija, Kanarų Salos, regionas yra nuotolinio pristatymo asortimentą, DHL, prašome žinoti. (AVS gali būti siunčiami) Tai yra papildomas mokestis, kuris DHL turi imti, nėra įtrauktos į laivybos kaina.DHL mokesčiai metodas: pristatymas + nuotolinio valdymo mokesčius, Jei jūsų miestas, pašto kodas yra atokioje vietovėje, informuosime jus, jei jūs turite mokėti nuotolinio mokestis.Jei turite ne atsakė, mes atsiųsime EMS pagal nutylėjimą, prašome žinoti, ačiū.

Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo dienos grąžinti už grąžinamosios išmokos arba mainus.

Pirkėjas Sumoka grįžti, laivybos mokestis.

Jei dėl kokios nors priežasties dalis yra gauta nepatenkinamos būklės.prašome susisiekti su mumis dėl Zinojo.lt.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, išskyrus atvejus per savaitgalį ar atostogas.

Nupirktos prekės klaidą, taip pat gali būti grąžintas, bet yra taikoma 25% išteklių atkūrimui mokestis ir laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami.Daiktų grąžinimo turi būti tinkamai supakuoti, siekiant gauti grąžinamąją išmoką,.

Mes tikriname kiekvieną ekraną, prieš siunčiant jį į jus.Įrengimo, maloniai prašome pastebėjau: 1, Profesionalios pagalbos yra labai rekomenduojama.Klauskite patyręs specialistas, įdiegti ekranas jums. 2, Prašome susisiekti gerai ekrano jungtis, išvengti degimo sąsaja ir tai bus ne boot. 3 Patikrinkite, ar ekrane kabelis yra sveika, tada įjunkite į maitinimo. 4, Jei jums kilo techninių problemų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes leisime inžinierius padėti jums išspręsti problemą, ačiū.

Žymos: a1989, a1707 lcd, "macbook air, macbook, macbook pro lcd a1708, stalas tv lg, žaidimas nešiojamas kompiuteris, notepad, a1990 ekranas, a1502

Atsiliepimai

Reitingas