SUNNECKO 8" Chef Peilis Damaske Japonijos VG10 Plieno Plaktukas, Peilis Virtuvės Peiliai Jade Akmuo Rankena Aštrių Mėsos, Vaisių Pjaustymo Įrankiai

SUNNECKO 8

SUNNECKO 8" Chef Peilis Damaske Japonijos VG10 Plieno Plaktukas, Peilis Virtuvės Peiliai Jade Akmuo Rankena Aštrių Mėsos, Vaisių Pjaustymo Įrankiai

€115.03

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Damasko Plieno
  • Rankenos Medžiaga: Jade Akmuo Rankena
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Stiprus Kiečio: 60±1HRC
  • Peilio Tipas: Chef Peiliai
  • Svoris: 251g
  • Produkto pavadinimas: 8" Chef Peilis
  • Prekės Pavadinimas: sunnecko
  • Pjovimo Ašmenų Ilgis: 13"/ 330mm
  • Ašmenų Plotis: 50mm
  • Disko Storis: 2.2 mm
  • Ašmenų Medžiaga: Damasko Plieno
  • Tipas: Peiliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 00201851103
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Ašmenų Ilgis: 8"/ 203mm

Sveiki atvykę į "Sunnecko" Profesinės Virtuvės reikmenų Parduotuvė!Kaip Tiesioginis Gamyklos Gamybos, Mes tiekiame Geriausius Produktus ir Geriausias Paslaugas už jus, linkiu jums Nuostabią, Apsipirkimas iš Čia!

SUNNECKO 8" Chef peilis Damaske Japonijos VG10 Plieno Plaktukas, Peilis Virtuvės Peiliai Jade Akmuo Rankena Aštrių Mėsos, Vaisių Pjaustymo Įrankiai

Įspėjimas: 1. Laikykite jį atokiau nuo vaikų. 2. Prašome don ' t keep krašto ir taškas peilis siekiama žmonės. 3. Prašome don ' t catch peiliu ranka, kai peilis išskleidžiamajame. 4. Prašome švarus ir sausas peilis po naudojant, ir padėkite jį sausoje vietoje. 5. Ašmenys yra labai aštrūs, nenaudokite jums pirštas išbandyti peilio aštrumą. 6. Nenaudokite peilio sumažinti kaulų, sušaldyta mėsa ir kitų nemalonių dalykų. 7. Prašome don ' t įdėti peilį, diswasher.

Komplektą Sudaro: 1 x 8 colių Chef Peilis 1 x Dovanų Dėžutė ( Atsitiktine tvarka )

Specifikacija: Peilio Medžiaga: Damasko Plienas Rankenos Medžiaga: Aukštos Kokybės Jade Akmuo Rankena Stiprus Kietumas: 60±1HRC Ryškumas: Lygis Pjovimo Jėga su 6.0-8.0 N Tarptautinį Standartą Amatų: Ammer Stria Kaltiniai Perdirbimo Produktų Parametrai: Peilio Svoris-251g, Ašmenų Ilgis-8"/ 203mm, pjovimo ašmenų Ilgis-13"/ 330mm, Disko Storis-2.3 mm

Savybės: Minkštas Svoris, Aštrus ir Patvarus, Super Anti-rust Jade Akmuo Rankena, ergonomiškas dizainas ir Klasika kniedės, good looking, minkšta rankena ir patogus naudojimas, Lengvai supjaustyti mėsą, vaisius, daržoves, ebs.Prabangus, Mados, Aukštos klasės dizainas, ne tik jos grožį, ieško, ji taip pat suteikia elegancijos ir aukštos kokybės.Supakuoti gerai su dovanų dėžutė, kad bus geriausia dovana pasirinkimas šventes, vestuves, partijos, šeimos ar draugų!

Dėl rankiniu būdu matuojant , dydžio ir svorio, gali būti šiek tiek klaidų, prašome atsižvelgti į faktinį objekto kaip standartas.

Mūsų nuotraukos yra realios, šaudymo, dėl techninių, vaizdo efektus, ryškumas, ir skirtingų ekranų priežasčių gali būti nežymus nuokrypis.Prašome vyrauja natūra.

Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

APDOROJIMAS:

Mes apdoroti užsakymus tą pačią dieną, kai gausime mokėjimą, ir mes priimame daug mokėjimo rūšys, kaip ir Alipay, Viza, "Mastercard", "Western Union" ir kt.

PRISTATYMAS:

1. Užsakymai bus išsiųsti, kitą dieną po to, kai mokėjimas buvo pašalinta, o siunta gali būti paruošti iki Nyderlandai Paštu, Singapūras Paštu, EMS arba DHL.

2. Bet kitą pristatymo būdą turės skirtingus laivybos išlaidų, kai gali būti laisvas, ir, kai reikia kitą mokestį, kaip ir EMS express arba DHL.

3. Prekės bus pristatytos ekspeditorius pirmas ir užtruks apie 2 iki 3 dienų atnaujinti laivybos naujienas.

4. Prašome įsitikinkite, kad jūs suteikiate mums savo vardą ir pavardę, jei jūsų šalis yra Rusija, ir prašome parašyti teisingą adresą vežimo, tai padės perduoti siuntinių sėkmingai.

STEBĖJIMAS:

Visų sklypų siųsti iš mūsų parduotuvė turės visą stebėjimo informaciją galite pirkti daiktų mūsų parduotuvėje be jokių rūpesčių.

ATSILIEPIMAI:

1. Jūsų teisingas ir sąžiningas peržiūra yra tai, ko mes tikimės, kad jis padės mums padaryti pažangą!

2. Jeigu esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome mums duoti tam tikrą teigiamą grįžtamąjį ryšį (pvz., 5 žvaigždučių).

3. Jei bet skundžiasi, kad prekes gavote, praneškite mums ir mes pasiūlysime jums geriausią sprendimą.

Žymos: knive, nakiri peiliai, virėjo peilis, virtuvės knive, JAPONIJA, jade pakabukas, 7cr17 plieno peilis, sulenkite peilis, virtuvės įrankis, escurreplatos cocina

Atsiliepimai

Reitingas