Vestuvinių Automobilių Papuošimai Dirbtinės Gėlės Šilko Rožė Šalis, Renginiai, Reikmenys, namų gimtadienį Christma dekoruoti Rožinės spalvos Raudona balta

Vestuvinių Automobilių Papuošimai Dirbtinės Gėlės Šilko Rožė Šalis, Renginiai, Reikmenys, namų gimtadienį Christma dekoruoti Rožinės spalvos Raudona balta

Vestuvinių Automobilių Papuošimai Dirbtinės Gėlės Šilko Rožė Šalis, Renginiai, Reikmenys, namų gimtadienį Christma dekoruoti Rožinės spalvos Raudona balta

€19.71

Produkto aprašymas

  • Gėlių Stilius: Gėlių Galvos
  • Proga: Vestuvės
  • Tipas: Rožė
  • Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
  • Prekės Pavadinimas: yanxi
  • Stilius: Gėlė
  • Medžiaga: ŠILKO
  • Modelio Numeris: R1

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Apie Mus :

-YanXi Dirbtinė Gėlė-tai prekės ženklas, kinijos Jianyanxin Produktų Co.,Ltd", kaip profesinės dirbtinės gėlės produktų gamintojas.

-Mes siūlome aukštos kokybės visų rūšių dirbtinių gėlių .Pavyzdžiui, sode vestuvės gėlės ir pan.

-Mes turime profesionalių darbuotojų ir dizaineriai.Jums bus gauti konkurencingą produktą iš mūsų, mes bus gerai, dirbtinės gėlės produktų tiekėjas už jus.

-Jei esate susidomėjimą mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis.Mes citata didmeninės kainos ir atsakyti jums artimiausiu metu.

-Kviečiame jus susisiekti su mumis ir aptarti detales!Mes jau malonu jums padėti bet kuriuo metu.

Žymos: ekrano užsklandą juvelyriniai dirbiniai, nuotaka plaukų tiara, pakuočių šilko rožės, daisy netikras, gėlių tulpių, rožinė pagrindinis puslapis, rožinė namų maisto, raudona šilko rožės, nėriniai baltos gėlės, dirbtinių gėlių string

Atsiliepimai

Reitingas