Sukasi DS1302 Skaitmeninis LED Ekranas Modulio Signalo Elektroninis Skaitmeninis Laikrodis LED Temperatūros Ekranas "PASIDARYK pats" Rinkinys Mokymosi Valdyba

Sukasi DS1302 Skaitmeninis LED Ekranas Modulio Signalo Elektroninis Skaitmeninis Laikrodis LED Temperatūros Ekranas

Sukasi DS1302 Skaitmeninis LED Ekranas Modulio Signalo Elektroninis Skaitmeninis Laikrodis LED Temperatūros Ekranas "PASIDARYK pats" Rinkinys Mokymosi Valdyba

€4.04

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: DS1302 Sukasi
  • Rodymo Funkcijos: DS1302 Sukasi LED
  • Pikselių: 20mm
  • Vamzdis Chip Spalva: Spalvotas
  • Naudojimas: lauko
  • Prekės Pavadinimas: CFsunbird

Kūdikio Vardas: Elektroninis Laikrodis

Dydis: 81mm * 81mm * 1.6 mm (storis)

Storis: 1.6 mm Medžiaga: FR4 Karinės Klasės

PCB lenta spalva: mėlyna skaitmeninės vamzdis ekranas: raudona

Maitinimo įtampa: 5V (maitinimas per miniUSB sąsaja, ne per baterija visai lenta)

Kiti priedai: keturi smeigės konsolidavimo

Kūdikių Funkcija Aprašymas:

1. Metus, Mėnesį, Dieną, Laiką ir Temperatūrą Sukamasis Ekranas: Modernizuotos, kad Sukamasis Ekranas.Jei norite matyti datą ir temperatūrą, jums nereikės paspauskite mygtuką nebėra.Tai patogu ir paprasta.

2. Laikas: Kai įjungiamas funkcija atskaitomybės visą laiką, laikas yra pranešta, nuo 8 iki 22 val. kiekvieną dieną, ir laiko nėra pranešama, kai miega naktį.Žinoma, jūs taip pat galite išjungti visą laiką alarm funkcija!

3. Žadintuvai: Yra žadintuvas, galite nustatyti signalo laiką bus.Ankstesnėje versijoje, daugelis vaikų batai sakė, kad signalo laiką buvo per ilgas, bet daug vaikų batai sakė, kad signalo laikas buvo per trumpas.Kai bosas yra dilema, jis nusprendžia, kad triukšmingas laikas, reguliuojamas!

4. Temperatūros signalą: Kai aplinkos temperatūra yra žemesnė nei nustatyta minimali temperatūra arba didesnė nei nustatyta maksimali temperatūra, signalizacijos bus išduodamas jums priminti, kad įjungti arba išjungti oro kondicionavimo sistema, taip, kad jūsų namuose, teigia vidutinė temperatūra oh!

5. Kai maitinimas yra išjungtas ir veikia: po reguliavimas iš anksto nustatytą laiką, net po to, maitinimą, tai nėra būtina iš naujo nustatyti laiką, po maitinimo neįsijungia iš naujo.

6. LED Ekranas Pasirinkimo: yra, iki 10 rūšių ekrano modelius ant išorinio žiedo LED.

Žymos: "pasidaryk pats" electron rinkinys, led matricos idi, ds1302, laikrodis skaitmenų led, shell ds1302, didelis 2 skaitmenų led ekranas, "pasidaryk pats" rinkinio žiūrėti, besisukantis apvalus ekranas, laiminga žemė, ykz led ekranas

Atsiliepimai

Reitingas