Romantiško Širdies formos Raktų Pakabukas Pora Karoliai 2-dalių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Crystal Aksesuarų Mados Valentino Diena Dovana

Romantiško Širdies formos Raktų Pakabukas Pora Karoliai 2-dalių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Crystal Aksesuarų Mados Valentino Diena Dovana

Romantiško Širdies formos Raktų Pakabukas Pora Karoliai 2-dalių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Crystal Aksesuarų Mados Valentino Diena Dovana

€6.05

Produkto aprašymas

  • Funkcija: Fitness Tracker
  • Karoliai Tipas: Kaklo Pakabukas
  • Proga: Šalis
  • Medžiaga: Crystal
  • Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: mylėtojai
  • Stilius: Mielas/Romantiška
  • Prekės Pavadinimas: RANSSI
  • Modelio Numeris: TN0312
  • Metalų Tipas: Titano
  • Formos\modelis: Širdį
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama

Vardas: Romantiška Širdies formos Raktų Pakabukas Pora Karoliai

Medžiaga: Titano Plienas

Spalva: Aukso

Dydis: 55cm

Svoris: 16g

Mes Mylime & rūpi tai, ką mes darome.

Nuo 2012 metų mes stengėmės užtikrinti jūsų užpildyti

pasitenkinimas bet RANSSI pirkimo.

RANSSI suteikė savo išskirtinių paslaugų ir pristatyti juvelyrikos daugiau milijonų patenkintų klientų visame pasaulyje.

MŪSŲ PAPRASTA MISIJA:padaryti pasakų pasirinkimus ir suteikti jums gyvenimo prabangos, ne PUIKUS kainos.

IŠSIUNTIMO LAIKAS: Mes išsiųsti savo užsakymą per 2 dienas po to, kai gausime patvirtinimą, kad jūsų mokėjimo iš Zinojo.lt.

Duiring Kinijos valstybinių švenčių ,mes galime pratęsti laivybos laikas konkrečiai.Dėl didelio kiekio užsakymą ,prašome susisiekti su mumis patikrinti, ar atsargos, prieš jums padaryti sumokėti.Mes gali užtrukti ilgiau laiko parengti didelio kiekio užsakymus ir mes jums žinoti, kad specifictime reikia

PRISTATYMAS METODAS:

Mes paprastai teikia nemokamas siuntimas per Yanwen/ SunYou/ AE_Standard laivybos ir Epacket kuri paprastai vyksta 20-60/15- 30 darbo pristatymo dienos.Pristatymas per EMS,DHL, "FEDEX" yra taip pat prieinama, jei jums bus sumokėti papildomą mokestį.

Jei savo užsakymą pasiekti $200, mes galime suteikti express nemokamas pristatymas.

7 DIENŲ GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome nedvejodami palikti mums "5 žvaigždės" atsiliepimų,mums labai reikia jūsų paramos.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas su užsakymai,prašome paskubėti pateikti atsiliepimą arba ginčą,tiesiog susisiekite su mumis nedelsiant ,todėl, kad mes turime galimybę išspręsti šią problemą už jus.Ačiū !

*1.Kokybės problema:prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavote užsakymą,priimti aiškias nuotraukas, už brokuotą produktą ir atsiųsti mums.mes pasirūpinsime grąžinti pinigus ar pakeisti po jūsų gauti savo nuotraukas.

*2.Kokių nors kitų priežasčių:Dėl bet kokios kitos priežasties,jums nepatinka ar nenorite, kad vieno produkto,prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavote užsakymo.Įsitikinkite, kad laikyti jį į pradinę būklę ir imtis laivybos išlaidų patys.Mes grąžinsime arba padaryti biržoje po receivn grąžinama prekė.

DIDELIS DIDMENINĖ PREKYBA & FOTOAPARATO NUOSTATŲ PRITAIKYMAS PAGAL POREIKIUS

Vieną Dizainą, kad yra daugiau nei 60 asmeninių kompiuterių,galime pasiūlyti didelius didmeninės kainos, kaina bus apskaičiuojama pagal galutinė jūsų užsakymo kiekio,prašome susisiekti su mumis, jei turite didelį kiekį, poreikius.

Mes turime mūsų pačių gamykloje, kuri gali suteikti fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius ir OEM paslaugos.Produktų nuotraukas ir išsamius dimensijos duomenys yra būtini,geriau pelėsių todėl,jei jūs turite mėginio prašome rašyti mums.

Žymos: santykiai dovana, gyvūnų mechanicals žaislų rinkinys, mori klavišą karoliai, pagrindiniai necklac, armijos žetoną, porų klavišą karoliai, grandinės raktas, yoge karoliai rinkinys, naujovė priedai širdies, frances valentino papuošalai

Atsiliepimai

Reitingas