Korėjiečių Keramikos Dubenėlį korėjos Dolsot už Bibimbap Sriubos ir Kiti Maisto produktai su padėklu

Korėjiečių Keramikos Dubenėlį korėjos Dolsot už Bibimbap Sriubos ir Kiti Maisto produktai su padėklu

Korėjiečių Keramikos Dubenėlį korėjos Dolsot už Bibimbap Sriubos ir Kiti Maisto produktai su padėklu

€16.43

Produkto aprašymas

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Puodą Padengti: Be Puodo Dangtis
  • Medžiaga: Keramikos
  • Tipas: Troškinimui

Mūsų korėjos akmens indai yra pagaminti naudojant aukštos kokybės prabangiau molio ir dvigubo stiklo, Švino (Pb) nemokamai, kadmio (Cd) nemokamai, arsenas (As) nemokamai. "Stone Bowl" yra bendras pavadinimas, šio tipo dubenį, tiesiogiai išverstas iš "Dol Sot" .Jie yra daug morelight ir ilgalaikį palyginti su reguliariais akmens indai.Mūsų korėjos Akmens Dubuo gali būti naudojami ant daugelio rūšių skirtingų viryklės: dujų viryklė, mikrobangų krosnelėje ir orkaitėje.Indaplovė yra taip pat saugu.Korėjos akmens kaušeliai išlaiko maisto karštos ir karšta, o valgyti.Taigi, Atsargiai, Karšta!Medžiaga: Prabangiau Molio Talpa: 800ml / 1100ml / 1500ml Švinas (Pb) nemokamai, kadmio (Cd) nemokamai, arsenas (As) nemokamai.Gali būti naudojamas ant dujinės viryklės, mikrobangų krosnelėje ir orkaitėje.Atsparus karščiui: -4℉ į 932℉ (-20℃ iki 500℃) Paketo incluced: 1pc korėjiečių Keramikos Dubenėlį su padėklu Patarimai: 1. Prašome plauti korėjiečių Keramikos Dubenėlį su šiltu vandeniu, prieš pirmą kartą naudojant. 2. Prašome švarus ir sausas korėjos Keramikos Dubuo po to, naudojant ir saugomi sausoje vietoje dėl savo patvarumo.

Saugos Medžiaga su aukštos kokybės prabangiau molio ir dvigubo stiklo, Švino (Pb) nemokamai, kadmio (Cd) nemokamai, arsenas (As) nemokamai.Daugelis Rūšių Viryklių - korėjos Akmens Dubuo gali būti naudojami ant daugelio rūšių skirtingų viryklės: dujų viryklė, mikrobangų krosnelėje ir orkaitėje.Lengva Valyti - korėjos Stone Bowl yra labai termiškai atspari ir labai lengva valyti.Tiesiog nuplaukite po tekančiu vandeniu, arba paleisti per indaplovė.Trys Pajėgumai - 800ml, 1100ml, 1500ml.Puikiai tinka kurti karštos bibimbaps ir tarnauja troškinius ar sriubas karštas ir skanus.

XICHENGSHIDAI

XICHENGSHIDAI buvo įkurta 2016 ir registruoti JAV prekės ženklas 2017 m. Mūsų komanda turi giliai suprasti apie tarptautinius e-komercijos daugelį metų, mes turime giliai suprasti namų ir virtuvės produktai, ir mes taip pat turi gerus bendradarbiavimo santykius su daugelio pirmosios linijos gamybos fabrikai.Dλkojame uώ XICHENGSHIDAI produktus.Prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų.Mes tikimės, kad jūs turite nuostabią dieną.

Žymos: fri visos, dolsot, bibimbap, marmit, korėjos marškinėliai, molio gėlių puodai, dubenėlį ryžių, sriuba dubenys, vyrai keraminiai puodai, seramic puode

Atsiliepimai

Reitingas