Gyzil Tiekimo Agentas Shopify Dropshipping express

Gyzil Tiekimo Agentas Shopify Dropshipping express

Gyzil Tiekimo Agentas Shopify Dropshipping express

€4.77

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: LYDINYS
  • Struktūra: Suvirinti Grandinės
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Funkcija: Perdavimo Grandinės
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: 5555

Apžvalga bendra Informacija Vieta Kilmės šalis: Kinija Prekės Pavadinimas: Bendradarbiauti Logistikos, Bendradarbiavo Logistikos Modelio Numeris: Lašas Laivybos Paslaugų Išvykimas: ShenZhen, Yiwu, Guangdžou, šendženas,guangdžou,šanchajus,honkongas,hangzhou,ningbo, ir kt.Vieta: Prancūzija, Prancūzija Maršrutas: Kinija - Prancūzija Per: DIR Vežėjas: LAS,JŪRA,ATT,XMN,JFK,YVR, Pagrindinis vežėjas Išvykimo Dieną: Kaip scheduel, Kasdien Tranzito Metu (Dienų): 9-15 dienomis Siunta Tipas: Visų Rūšių, Visų Tipų Produkto pavadinimas: Profesionalus Jūros Ekspeditorius Raktinis žodis: lašas laivybos Mokėjimo: T/T", "Western Union", Prekybos Draudimo Specialios paslaugos: Rinkti Paslaugos, Pakavimas ir Pristatymas Pardavimas Vienetais: Vieno daikto Bendrosios pakuotės dydis: 160X76X40 cm Vieną bruto svoris: 20.400 kg Pakuotės Tipas: kartonas, dėžės,padėklai,mediniai atvejais.Švinas Laikas : Kiekis(Kiloamperes) 1 - 3 >3 Est.Laikas(dienų) 3 turi būti deramasi

E-Komercija, Logistika

Kas yra e-komercija?

E - komercijos reiškia parduoti prekes ar paslaugas Internete.E-komercija suteikia įvairių duomenų, sistemos ir priemonės, internetinių pirkėjų ir pardavėjų .Daugelis e-komercijos pagrindu įmonėms naudotis e-komercijos parduotuvių ar e-komercijos platformų, interneto rinkodaros ir pardavimo.

Mes teikiame visapusišką paslaugų tarpvalstybinės e. prekybos, įskaitant souring,pristatymo, sandėliavimo ir vykdymas.Mūsų tikslas-sukurti keli tarpvalstybinių logistikos paslaugos, elektroninės komercijos, pramonės, padidinti visame pasaulyje, padidinti rinkos dalį, ir teikti pridėtinės vertės paslaugas, skirtas elektroninės komercijos vertės grandinėje.

Teikiant pasaulio tarpvalstybinių etailers su kanalo kūrimas ir valdymas, atsargų pasidalijimas ir tiekimo, online & offline paskirstymo, internete, prekybos, sandėliavimo, prekių pristatymo, finansinės paslaugos, programinė įranga, konsultacijų paslaugos.Suteikiame kokybės prekės ženklai parduoti visame pasaulyje.

Poveikį e-komercija yra plataus masto ir plataus masto, kuris duos nemažai atsakymų, nuo mažų įmonių iki pasaulio įmonių ir kitų sričių.

Didieji mažmenininkai mes elgtis yra priversti parduoti internete.

Daug mažmenininkų, plėtra, e-komercijos padidina prekės ženklo poveikis

Daugeliui mažų įmonių, priėmimo e-komercija yra lėtas procesas.Per pastaruosius dvejus metus, mažoms įmonėms buvo išplėsta, e-komercija, ir įsipareigojo jį.Ji patapšnojo savo planą, kaip padidinti savo verslą kitais metais.

Trys B2B bendrovės pradeda siūlyti interneto patirtį panašus į B2C sistemos.

Pasaulyje B2B ir 2020 m., e-komercija, sudarys dauguma pardavimo, o kitus duomenų rinkinius, parodyti, kad jei B2B klientams

E-komercijos sprendimų paramos savitarnos ir suteikti daugiau palankių kainų palyginimas platforma padės B2B markių palaikyti gerus ryšius su pirkėjais.

Gerovės E-komercijos Rinkos

Nuo xx a. viduryje, pradėjus milžinas "Amazon", e-komercijos rinkos

Tiekimo Grandinės Valdymo Modelis

Rezultatai rodo, kad vienas iš pagrindinių poveikį e-komercijos, tiekimo grandinės valdymas yra sutrumpinti produkto gyvavimo ciklą.

Kaip rezultatas, gamintojai suteikia gilesnį ir platesnį produktų asortimentą, kuris yra buferis nuo kainų erozija.

Socialinės žiniasklaidos vartotojams leis lengvai dalintis produktų, įsigytų internete

Mokslininkai nustatė, kad e-komercija turi įdomų socialinį poveikį, ypač atsižvelgiant į socialinės žiniasklaidos.

Drop Laivyba Procesas

Dropshipping yra mažmeninės prekybos pasitenkinimo būdas, kai parduotuvės neturi išlaikyti produktus parduoda sandėlyje.Vietoj to, kai parduotuvėje parduoda produktą, jis perka prekę iš trečiųjų šalių ir jį išsiųsti tiesiai klientui.Kaip rezultatas, " merchant niekada nemato, arba rankenos produkto.

Su dropshipping modeliu, turi daug privalumų ir trūkumų:

Mažiau Kapitalo nereikia, – Tikriausiai didžiausias privalumas, kad dropshipping yra tai, kad galima pradėti e-commerce parduotuvė nereikia investuoti tūkstančius dolerių atsargų priekyje.Tradiciškai, mažmenininkai turėjo užrišti milžiniško kapitalo perkant inventorių.

Su dropshipping modeliu, jums nereikės pirkti produktą, jei jūs jau padarė parduoti, ir buvo apmoka pirkėjas.Be didelių up-front atsargų investicijų, tai galima pradėti sėkmingą dropshipping verslo su labai mažai pinigų.

Lengva Pradėti, Veikia e-commerce verslo yra daug lengviau, kai jūs neturite kovoti su fizinių produktų.Su dropshipping, jūs neturite jaudintis:

Mažas išlaidas, Nes jums nereikės kovoti su pirkimo atsargų ar valdyti sandėlį, jūsų pridėtinės išlaidos yra gana žemas.Iš tiesų, daugelis sėkmingų dropshipping įmonių paleisti iš namų biure su nešiojamuoju už mažiau nei $100 per mėnesį.Kaip jums augti, šias išlaidas gali padidinti bet vis dar bus mažai, palyginti su šių tradicinių plytų ir skiedinio įmonėms.

Žymos: "chevrolet" van express", vario gėlių, 600w 80 plus, hifidiy, abacus skaitiklis, taobao agentas dropship, granulių murano, paveikslas pakabukas, krepšys, piniginė, pirštinės nitril

Atsiliepimai

Reitingas