Segbeauty Ienadzis Clipper Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Dailės Rinkinį Iš Nerūdijančio Plieno Nipper Odelės Stūmikas

Segbeauty Ienadzis Clipper Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Dailės Rinkinį Iš Nerūdijančio Plieno Nipper Odelės Stūmikas

Segbeauty Ienadzis Clipper Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Dailės Rinkinį Iš Nerūdijančio Plieno Nipper Odelės Stūmikas

€12.74

Produkto aprašymas

  • Dydis: 7.2 x 0.4 x 0.1 inches
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Odelės Žirklių
  • Modelio Numeris: Nai Odelės Clipper Rinkinys

Nagų Žirkliniai Nerūdijančio Plieno Nagų Dailės Odelės Stūmikas Nipper Valiklis Clipper Manikiūro Pedikiūro Nagų Gelis Meno Įrankiai

Profesionalus nerūdijančio plieno pedikiūro clippers " už išaugę nagai matiniu paviršiumi

Kadangi nagai tarnauti kaip svarbus veiksnys, siekiant apsaugoti distalinės phalanx, piršto ir aplinkinių minkštųjų audinių nuo traumų, kai nagai auga ilgiau, mes turime sumažinti nagus, ar jie taps šiltnamio efektą sukeliančių bakterijų.

Savybės

1.Žandikaulių, ašmenys yra šiek tiek lenktas geriau pjovimo kadangi jie gali atitikti natūralius kontūrus nagų.Tai aštrūs ir smailūs, idealiai tinka sprendžiant keletą nagų problemų: Onychomycosis, Paronychia, Negyvas Odos, Deformuoti Nagai, Išaugę Nagai, Stora ir kieta Nagai.

2. Šaukštas stūmikas yra dvigubai baigėsi odelės stūmiko ir nagų valiklį, taupymas, laikas keisti įvairių vinių kalimo įrankiai.Nagų odelės stūmikas vienoje pusėje yra naudojami perkelti odelės ir nagų valiklį ant kitos pusės yra naudojamas norint perkelti dirtness paslėptas jūsų nagai.

3. Su reikiamo ilgio, 5.8 cm, jis leidžia vartotojui lengvai apversti įrankį į savo rankas, iš vieno galo į kitą, kiek reikia.Nereikia nustatyti jį žemyn, arba naudoti kita vertus, pereiti pusių.

Patarimai

1. Išsaugoti savo pinigus, nail spa ir mėgaukitės sau namų manikiūro ir pedikiūro

2. Išlaikyti savo nagus, tvarkingas ir sveikas su bauda, aukščiausios kokybės plieno Vinis "Clippers" į matiniu paviršiumi.

3. Lengvai ir tiksliai gauti tuos sudėtinga, sunku patekti į kampų, kad nagai atsikratyti tų, dažnai skausmingas, išaugę nagai.

4. Norėdami išvengti įmanoma, pavojingos infekcijos ingrowths, kad prasiskverbti į odą, turėtų būti kruopščiai iškirpti ir visiškai pašalintas nuo įtakos nago.

Produkto Parametrai

Nagų Nipper

Gaminio Dydis: 4.73 x 2.68 cm

Atstumas tarp 2 peiliukai: 0.24 cm (naudingas storio nagai)

Medžiaga: nerūdijančio plieno, juoda gumine danga ant hanles

Šaukštas Stūmikas

Gaminio dydis: 5.83 x 0.28 cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Ypač rūpintis nepatogu ir dažnai skausmingas išaugę nagai

Apdailos

(1) papildomų aštrių pjovimo briaunos ši bauda plieno priemonė yra specialiai pagamintas tiksliai ir saugiai įrašą sunkiau, storesnis nagai per pedikiūras.

(2) pavasario mechanizmas veikia sklandžiai ir per mažai jėgų veikti, uždaryti ir paleisti automatiškai, kai išspausti šiek tiek.

(3) neslidžios, iš viso ---- Guminiai ir švelnus juodos spalvos danga ant rankenos.

Išgalvotas Pakavimo Dėžutė Yra meilės Dovana

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, elektrinės sienų plaukų žoliapjovės, azijos nagų dailė, moyros nagų dailė, mygtukas smart, cuticl stūmikas, nagų žirklių, kirpykla stotis, nipper, yumi nagų blizgučiai

Atsiliepimai

Reitingas