Lauko Kempingas Išgyvenimo Įrankis Nuodai Extractor Siurblio Rinkinys Nuodai Valiklis Rinkiniai Išgyvenimo Įrankius, Pirmosios Pagalbos Skubios pagalbos Gydymo Maišelį SOS

Lauko Kempingas Išgyvenimo Įrankis Nuodai Extractor Siurblio Rinkinys Nuodai Valiklis Rinkiniai Išgyvenimo Įrankius, Pirmosios Pagalbos Skubios pagalbos Gydymo Maišelį SOS

Lauko Kempingas Išgyvenimo Įrankis Nuodai Extractor Siurblio Rinkinys Nuodai Valiklis Rinkiniai Išgyvenimo Įrankius, Pirmosios Pagalbos Skubios pagalbos Gydymo Maišelį SOS

€7.89

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: nuodai extractor Siurblys

Lauko Kempingas Išgyvenimo Įrankis Nuodai Extractor Siurblio Rinkinys Valiklis Rinkiniai Išgyvenimo Įrankius, Pirmosios Pagalbos Skubios pagalbos Gydymo Maišelį SOS

Modelis: SKU702949

Dėžutė Medžiaga: PP

Garų Siurblys Medžiaga: ABS

Siurbimo Taurės Medžiaga: ABS

Vienkartiniai Mažas Turniketas Medžiaga: Guma

Antiseptikas Pagalvėlės: 10% Iodophor Sprendimas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Siurbtukas Dydis 1: (Dia.)X(H) 26X23mm /1.02"X0.91"(leist.)

Siurbtukas Dydis 2: (Dia.)X(H) 21X23mm /0.83"X0.91"(leist.)

Laikymo Dėžutė Dydis: (L)X(W)X(H) 105X93X30mm /4.13"X3.66"X1.18"(leist.)

Garų Siurblys Dydis: (L)X(W)X(Dia.) 125X58X26mm /4.92"X2.28"X1.02"(leist.)

Vienkartiniai Mažas Turniketas Dydis: (L)X(W) 480X25mm /18.90"X0.98"(leist.)

Savybės

Visiškai Naujas ir aukštos kokybės.

Efektyvus Siurbimas: 2 dydžių plastikinių indelių naudoti ir veiksminga siurbimo įvairių sting ar bite dydžių, siurblys yra lengva naudoti su 1 ranka.

Extractor: Labiausiai veiksmingai atkuria nuodai iš galūnių & srityse kūno ne raumenų srityse, veiksmingumas priklauso vieta įkandimo.

Mažas, Kompaktiškas: Daugkartinio naudojimo dulkių siurblys padeda pašalinti nuodus po jūsų oda 1 greito judesio, naudojamas gyvačių įkandimų, bitė/vapsvų įgėlimo, uodų įkandimų.

Pirmosios Pagalbos Metodas Snakebite:

1. Venkite rūkymo per burną, taip siekiant išvengti žaizdos burnoje, dėl gelbėtojas ir sukelti ar infekcijos paciento žaizdos.

2. Nenaudokite gumos, turniketas arba kitų medžiagų blokuoti srautą arterioveninės kraujyje, kuris gali sukelti patinimą ir nekrozės galūnių.

3. Nereikia iškirpti žaizdos: ji dažnai yra švirkščiamas į didelį audinių ir greitai absorbuojamas, todėl atviros žaizdos neleis dėmesį, sukelti infekciją arba pjovimo neteisingas būdas leis žaizdų gijimo ir nepageidaujamas.

4. Nenaudokite ledo suspausti arba elektros smūgio pavojų, kad kraujagyslių sutartis arba necrotic, vietinė kraujotaka yra bloga, kad galūnių spyruokle, necrotic labiau pabloginti.

5. Ne gerti stimuliuojančias medžiagas, pavyzdžiui, kavos, arbatos, taip, kad nebūtų skatinama kraujo cirkuliacija, bet, kad absorbcijos nuodai greičiau.

Pastaba:

Pirmas aider giliai įkvėpkite, ramiai stebėti pacientų, tada nuspręsti ir įgyvendinti pirmąją pagalbą.

Taip pat paprašyti, kad pacientas negali būti panikos, nervų sistemos, kuri daro tai lengva paskleisti nuodai greitai į kitas kūno dalis.

Pakuotė:

1X Saugojimo Dėžutė

1X Extractor Siurblys

2X siurbtukas (2 dydžių)

1X Vienkartiniai Mažas Turniketas (į kairę/stop kraujo apytaką )

2X Antiseptikas Pagalvėlės

2X Alkoholio Prep Pagalvėlės

1X Naudotojo Vadovas

Skelbimas:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

{infomodule}

Žymos: momentiniai avarinis gaisrinis starteris, išgyvenimo multi įrankis, automobilių skubios pagalbos krepšys, ark gelbėjimo paketų prižiūrėtojų raktinę, 1 sos rinkinys, nato survival kit, išgyvenimo sagtis ugnies starteris, išgyvenimo žvejybos rinkinys, vandens, rinkinys surviv, pavara alyvos siurblys

Atsiliepimai

Reitingas