FILMO "Pulp fiction" Pagalvę padengti Lininė pagalvėlė apima " office Namų Dekoro sofos pagalvėlės

FILMO

FILMO "Pulp fiction" Pagalvę padengti Lininė pagalvėlė apima " office Namų Dekoro sofos pagalvėlės

€12.02

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Taikoma Žmonių: Universalus
  • Technics: rankų darbo
  • Medžiaga: Lino / Medvilnės
  • Stilius: Paprastas
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Dydis: 45x45cm
  • Naudoti: Kalėdų, Namai, Viešbutis, Automobilių Sėdynės, Dekoratyvinė, Kėdės, Joga, Patalynė
  • Modelio Numeris: Lininė Pagalvėlė Padengti

Sveiki atvykę į Mano Parduotuvę.Buvo Gera diena.

Visi pagalvių užvalkalai yra siuvami profesionaliai

Paprasta spalvų, paprastus, bet be pralaimėjimo skonio.

Aukštos Kokybės.

Pastaba: modelis yra tik pirmojoje pusėje.

Produktų Faktinė fotografavimas

Pagalvėlė nematomas užtrauktukas dizainas, jums gali išnarstyti ir plovimo, Pagalvės dangtelis yra vienpusis spausdinimas, atgal, yra grynas kanapių spalvos.

Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje!!

Produkto savybės

Dydis:45cmx45cm(apie 17 "x17" ) Audinio Gaminys: 100% Linas, Medvilnė.

Užpildymas: Nr. nematomas užtrauktukas dizainas.nuimamas ir plaunamas Priežiūra: Nuplaukite šaltu vandeniu, švelnus ciklas arba ranka.Nenaudokite baliklio.

Sausas plokšti arba pakabinti, kad išdžiūtų.Geležies aukštyn kojom ne medvilnės temperatūros garo.Prašome Atkreipti Dėmesį: 1.Gali būti 1-2cm nuokrypis yra. 2.Nedideli skirtumai spalva yra įmanoma, kaip nuotraukas linkę keisti spalvą šiek tiek.Dangtis gali susitraukti šiek tiek. 3. prašome plauti šias apima sepapately iš kitų šluostės medžiagos. 4. Spalva gali pasirodyti, nes lygiai kaip ir realiame gyvenime, nes skirtumai tarp kompiuterio monitorių.Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite kokių nors klausimų.Man būtų malonu išgirsti iš tavęs!Produktas apima: 1pcs pagalvę padengti(ne įeina pagalvė, vidinis)

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Prekės yra vežamos tik gavęs mokėjimą.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos.

9. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

1 .mes priima kredito korteles, realaus laiko banko pervedimus ir neprisijungęs mokėjimai.galite pasirinkti vieną iš jų už tai mokėti.

2. Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo.

3. Prašome sumokėti per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

4. Mes tik laivas į numatytąjį adresą AliPay jei jums nereikia mums pranešti.

5. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant

6. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Atsiliepimai

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Mes teikiame aukščiausios kokybės, ir geras aptarnavimas.Mums rūpi mūsų klientų vertę ir jų nuomones.Todėl mes stengiamės sukurti pasitikėjimo atmosferą ir sąžiningumas .Mes laukiame formavimo sėkmingo verslo santykius su naujais klientais visame pasaulyje.

3. Jūsų pasitenkinimas apsipirkti yra gyvybiškai svarbus mums APIE GRĄŽINAMOSIOS išmokos: 1. Atidaryti siuntinį, iš karto, kai jūs turite juos patikrinti, jei tai yra produktas jums užsisakyti 2. Jei yra kažkas negerai su produkto, susisiekite su mumis ne pirmą kartą.Visi parodyti elementus, kurie turi būti nauja sąlyga, kuri reiškia, kad gaminys niekada nebuvo naudojamas ir laikomas originalioje pakuotėje.

4. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami;

5. Jokių pretenzijų, bus pagerbtas 3 dienas po paketo gavo MOKESČIAI IR MUITAI: 1. Jūsų užsakymai gali būti taikomi importo muitai ir (arba) mokesčius ir papildomus mokesčius už muitinės formalumų turi būti dengiamos jums. 2. Jei paketas yra atsisakyta, nes jūsų atsisakymo mokėti muito mokesčių ir/arba pareigų ir pirkėjo ieškinį ginčo, mes turime teisę ignoruoti šį ginčą ir neuždenkite grąžinamosios išmokos.

Žymos: Vienaragis Dušo Užuolaidos, vienaragis piniginės, Vienaragis Baseinas Plaukti, vienaragis posakiai, vienaragis piggy bank, vienaragis vaivorykštės fone, fonas mergina lol, adapteris japonija euk, "apple" x atveju 2019, ac dc adapteris 16a

Atsiliepimai

Reitingas