In-Ear Laidinio Ausinės Stereo Bass Ausinės Heavy Bass Stereo Ausinės Ausinių Triukšmo Izoliavimo Tango

In-Ear Laidinio Ausinės Stereo Bass Ausinės Heavy Bass Stereo Ausinės Ausinių Triukšmo Izoliavimo Tango

In-Ear Laidinio Ausinės Stereo Bass Ausinės Heavy Bass Stereo Ausinės Ausinių Triukšmo Izoliavimo Tango

€4.70

Produkto aprašymas

  • Stilius: Ausis
  • Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
  • Valdymo Mygtukas: Taip
  • Vocalism Principas: Dinamiškas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Komunikacijos: Laidiniu
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Garso Valdymas: Taip

In-Ear Laidinis Ausinių Stereo Bass Ausinės Laisvų Rankų Įranga, Sunkiųjų Bass Stereo Ausinės Ausinių Triukšmo Izoliavimo Tango Prekės Specifikacija:

Ypatybė:

1. ausinės suteikia natūralų aukštos kokybės garsas su giliu bosu ir krištolo aiškų aukštų dažnių,suteikia gerą garso kokybę, muzikos ir telefonų skambučių.

2.Pastatytas mikrofonas ir daugiafunkcinė kontrolė, Atsiliepti/Baigti skambutį, Šalia kelio, Ankstesnio takelio pradžią, Pristabdyti & Play.

3.Nustatyta, patogiai ausis ir ilgą laiką nešioti, puikiai tinka klausytis krūvio metu, kelionės, ar kasdien dėvėti.

4.Tinka taip pat kaip nešiojamas žaidimų sistemų.In-ear ausinės leis klausytis muzikos be trukdžių.

5. Laidinio ausines pagaminti su Daugiasluoksnės Silikono didesnio Ausinių ilgaamžiškumą sustiprinta, ji negali kelti, rip, ar ašaros lengvai.Laidai iš dviejų ausinių jungtis ir į vieną vielos tinklelio su nailono Nemokamai-Ear ausinės

Specifikacija:

Tipas: In-ear

Perdavimo būdas: laidinis

Linijos ilgis: 120 (cm)

Spalva: rožinė, juoda, balta, mėlyna, žalia

Prijunkite skersmuo: 3,5 mm

Pastaba:

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-2cm nuokrypis

Tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl stebi ir ligth poveikis

Komplektą Sudaro:

1xIn-Ausų Laidinis Ausinių

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: ausinių mikrofonas ps4, ausinės ausinės su mic, I70, "bluetooth" havit, katė earmuff, 8d laisvų rankų įranga, belaidžio headphon, "bluetooth" headphon, earphon, headphon

Atsiliepimai

Reitingas