Nešiojamų nešiojamų nuoroda elektrodo korozijos potencialas CUSO4 lyginamasis elektrodas vario sulfatas 2 m ilgio

Nešiojamų nešiojamų nuoroda elektrodo korozijos potencialas CUSO4 lyginamasis elektrodas vario sulfatas 2 m ilgio

Nešiojamų nešiojamų nuoroda elektrodo korozijos potencialas CUSO4 lyginamasis elektrodas vario sulfatas 2 m ilgio

€28.48

Produkto aprašymas

  • Apdailos ir statybos turinio: Hidroelektrinės projektą
  • NĖRA.: 111221
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

SE-1 Nešiojamų vario sulfatas lyginamasis elektrodas

A, Taikymo ypatumai

Vienas SE-1 Nešiojamų vario sulfatas lyginamasis elektrodas tinka naudoti lauko.Daugiausia dėl gamtos potencialą katodinės apsaugos potencialą ir nustatyti požeminių metalinių vamzdynų, nustatymas benamių dabartinę, taip pat gali būti naudojamas kaip papildomas kontroliuoti galimą dabartinės katodinės apsaugos sistemos lyginamasis elektrodas gali būti naudojamas potentiometric nustatymas gelžbetonio ir kabelio metalinis apvalkalas.

Dviejų elektrodų gali būti naudojamas ten, kur dirvožemio yra lipni, taip pat įvairių rūšių dirvožemis ir gėlo vandens.

Trys, Du, struktūrinių veiklos

Vienas Mažas elektrodas , Lengva nešiotis.Ertmė yra pagamintas iš skaidraus organinio stiklo, kuri yra patogi, stebėjimo soties vario sulfato tirpalo.

Du stabilumo elektrodo potencialas, standartines sąlygas, galimybes kalomelio elektrodas 70 . 3mV , pagal teorinę vertę, potencialų skirtumas tarp viena kitos yra mažiau nei 1mV .

Trijų elektrodų nėra lengva būti poliarizuota, o potencialų skirtumas tarp viena kitos yra mažiau nei + 3mV .Elektrodo varža mažiau nei 3K Omega.

Keturių elektrodų kepurė yra susijęs su elektrodo ertmę a varžto skylę.Naudingumas modelis gali būti naudojamas daugiau nei vienerius metus, arba tol, kol ertmėje nėra pažeistas, naudingumas modelis gali būti naudojamas daugybę kartų.

Penkių elektrodų struktūra yra tvirta, bendras korozijai, mikroakytoji membrana nuotėkio norma yra tinkama, nematyti skysčio srauto, gali būti dedamas į kišenę.

Keturių Naudojimo būdas

Vienas lyginamasis elektrodas priekinis dangtelis yra atidarytas, ir distiliuotas vanduo yra švirkščiamas virš vario sulfato dalelių 2cm Po priekinio dangtelio, drebulys kelis kartus, vario sulfato dalelių visiškai ištirps;

Du Supilkite lyginamasis elektrodas į vandenį vandens;

Trys pabaigoje lyginamasis elektrodas yra įdėta į drėgną dirvožemį šalia metalo struktūra, o multimetras yra koreguojami, 2V nuoroda elektrodas sujungtas su juoda pabaigos multimetras;

Keturių raudona linija multimetras naudojama įspausti bandymo linijos krūva, skaityti ir įrašyti duomenis.

Žymos: vario sulfatas elektrodas, kalcio, vario sulfatas, nešiojamų vario sulfatas, silicio vario elektrodas, vario suvirinimo elektrodas, vario elektrodas, vario aliuminio elektrodas, vario sulfat, Vario, kamera, wi fi"

Atsiliepimai

Reitingas