Kroviklis Valdybos PCB Flex " Samsung Galaxy A51 A515F USB Jungtis Dock Įkrovos Juostelės Kabelis

Kroviklis Valdybos PCB Flex

Kroviklis Valdybos PCB Flex " Samsung Galaxy A51 A515F USB Jungtis Dock Įkrovos Juostelės Kabelis

€3.70

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: New625
  • Dizainas: BARAS
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Naudoti: USB Įkrovimo Dokas
  • Modelis: Samsung Galaxy A51 A515F
  • Modelio Numeris: Samsung Galaxy A51 A515F

Kroviklis Valdybos PCB Flex " Samsung Galaxy A51 A515F USB Jungtis Dock Įkrovos Juostelės Kabelis

Produkto detalę:

1.Kiekvieną dalys išbandyti su specialiomis priemonėmis, ar pagrindinės plokštės iki laivo.

2.Visi mobiliojo telefono dalys yra atskirai supakuoti ir supakuoti į anti-static maišeliai, putplasčio dėžės, kad būtų užtikrinta sauga.

3.Produkto turime sandėlyje ir užtikrinti greitą pristatymą.

4.Prefektas tinka Samsung Galaxy A51 A515F .

5.Mes atnaujinti naujausia informacija apie produkto logistikos jums ir pasidalinti naujausia informacija mobiliųjų telefonų atsarginės dalys, į Kinijos rinką su jumis.

6.Produkto nuotrauką informacija:

Apmokėjimas:

Gerbiami pirkėjas,Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą.Kinija Paštu paprastų maža pakuotė plius nemokamas pristatymas, prekės negali būti stebimi po to, kai jie palikti Kiniją.Jei jis nėra priimtinas, prašome pasirinkti Zinojo.lt standartas, transporto ar El. paketas ir kiti siuntimo būdai, tačiau jums reikia mokėti už transportą.Mes atsiųsime thegoodswithin1-2 workingdaysonce jūsų mokėjimo iscompleted,ir prašome atidžiai patvirtinti, kad jūsų asmens vardą ir pavardę,adresą,pašto kodą ir telefono numerį, po užsakymo pateikimo,kurios padės jums gauti prekes laiku.

Po paslaugos:

1.Jei turite kokių nors klausimų, kai gaunate prekes, prašome nekelti ginčų.Tuojau pat susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išspręsti problemą.

2.Prašome atkreipti dėmesį, kad pristatymo laikas, kad Kinijoje Po General Packet Plius, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir Zinojo.lt standartinis pristatymas yra 16-35 darbo dienų.Susidarius ypatingoms aplinkybėms, pavyzdžiui, švenčių, politikos pakeitimus, muitinės, ir atokiose vietovėse, pristatymo laikas, bus atidėtas.Dėkojame už jūsų supratimą.

3.Zinojo.lt apsaugos laikas yra 60 dienų (90 dienų, keliose šalyse (regionuose).Jei apsaugos laikas yra maždaug iki pabaigos ir dar negavai prekes, prašome susisiekti su manimi, aš padėti jums trim būdais:

a.Išplėsti apsaugos laikotarpį; b.Pakartotinai išsiųsti prekes; c.Grąžinti pinigus.

Atsiliepimai:

Kai gaunate prekes, ir yra patenkinti, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti,padėkoti jums už jūsų bendradarbiavimą.

Pristatymo būdus:

Žymos: powerbank pcb lenta, "samsung" a40 plokštė, a515f atveju, a51 "samsung" valdyba, a51 valdyba, a51 samsung kabelis, kolega a30 telefono, plokštė, skirta "samsung" a30, 71 samsung, kroviklis galaxy a9 2018

Atsiliepimai

Reitingas