Aum Om Jogos Grūdintas Stiklas Telefono Dangtelį Atveju Galaxy S7 Krašto S8 9 10 Plius Pastaba 8 9 10 A10 20 30 40 50 60 70 Pusė-suvynioti Atveju

Aum Om Jogos Grūdintas Stiklas Telefono Dangtelį Atveju Galaxy S7 Krašto S8 9 10 Plius Pastaba 8 9 10 A10 20 30 40 50 60 70 Pusė-suvynioti Atveju

Aum Om Jogos Grūdintas Stiklas Telefono Dangtelį Atveju Galaxy S7 Krašto S8 9 10 Plius Pastaba 8 9 10 A10 20 30 40 50 60 70 Pusė-suvynioti Atveju

€5.99

Produkto aprašymas

  • Dizainas: Paprastas
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinama Samsung Modelis: GALAXY S10
  • Tipas: Pusė-suvynioti Atveju

Savybės:

1.100% brand new ir aukštos kokybės.

2.Apsaugoti jūsų telefoną nuo įbrėžimų, dulkių, smūgių ir pirštų atspaudų.

3.Leidžia lengvai prieiti prie visų mygtukų ir angos, įskaitant maitinimo mygtuką, garso reguliavimas, kameros, ausinių lizdas, garsiakalbis ir flash.Visos funkcijos yra saugomi.

Apie Produktus

1.Spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje .Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš manau, kad daugelis iš jūsų jau tai žinojo.

2.Nauji produktai turi kai kurių kvapas ,kai kurie iš jūsų gali galvoti, kad jis yra nemalonus ,paprastai kvepia bus dispear po vienos ar dviejų savaičių .

3.Medžiaga-produktas yra minkštos TPU Sillicone.rašalo yra importuojama iš Pietų Krea.mes pasirinkome visų geros kokybės medžiagos environmently draugiškas.

Apie Logistiką

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimas,paprastai per 24 valandas ,išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai,įsitikinkite, kad adresas teisingas ,taip, kad galite gauti sklypą .Tai yra labai labai svarbu ,kad draugas , nereikia pamiršti jį prieš jums mokėti !

3. jei pasirinkote" Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus", "cainiao super ekonomika ","YANWEN ekonomika oro paštas", tada jūs turite žinoti, kad ji nebus pateikti stebėjimo informaciją ir pristatyti laikas yra ilgesnis nei kitų laivybos metodą (cainiao super ekonomika rusijos kartais užtrunka nuo 60 iki 90 dienų ).jei jums pasirinkti ,tada susitarta ne stebėjimo informaciją .bet nesijaudinkite per daug ,jis yra pigus ir patikimas .

4. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą .

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Susisiekite Su Mumis

1.Mes įsikūręs Shenzhen, didžiausia elektronikos rinkos Kinijoje.Mes turime unikalią geografinę privalumus ir klestėjimo užsienio prekybos.Mes siūlo daugybę elektroninio verslo iš viso pasaulio.

2. Jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Žymos: jewerlly prabanga perlus, gaubtas objektyvas sony a6000, homass lauko juoda, f40t12 minkšta balta dx, ford focus mk2 rodyklių, ponios pradinio žiedai, žolių žaliosios arbatos rinkinys, f450 variklis emax 2212, ford focus mk2 boton

Atsiliepimai

Reitingas