PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė Naujųjų Metų Duris Sienos Kabantys Papuošalai Dirbtinis Medis Vaikams, Žaislai, Kalėdų Dekoracija Namuose Šalis

PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė Naujųjų Metų Duris Sienos Kabantys Papuošalai Dirbtinis Medis Vaikams, Žaislai, Kalėdų Dekoracija Namuose Šalis

PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė Naujųjų Metų Duris Sienos Kabantys Papuošalai Dirbtinis Medis Vaikams, Žaislai, Kalėdų Dekoracija Namuose Šalis

€15.92

Produkto aprašymas

  • senis besmegenis: 3D PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė
  • Varpai: PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė
  • Svoris: 0.19kg
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: "Europa 2020" PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė
  • elnių: Kalėdų Kojinės
  • snaigės: Santa Claus
  • Šviesos: No

Kulka Taškų:

1、 "PASIDARYK pats" Pajuto Kalėdų Eglutė: Atnaujintas kelių sluoksnis 3D PASIDARYK pats jaučiau, Kalėdų eglutė + 32 įvairias dekoracijas; dekoracijas būti snaigės, Kalėdų Senelis, šiaurės elnių Kalėdų kojinės, sniego, saldainiai ir varpai.

2、aukščiausios kokybės Medžiagos: Įdomios Kalėdinės eglutės ir gražių papuošalų yra pagaminti iš aukštos kokybės veltinio, ir jis yra draugiškas aplinkai; tinka vaikams žaisti.

3、Puiki Dovana: Šis renginys yra puikus rankos-akies koordinacijos, smulkiosios motorikos įgūdžius ir spalva pripažinimas ir Kalėdų medžio nustatyti yra puiki Kalėdinė dovana vaikams.

4、Ilgam: Sulankstomas pakuotės Kalėdų eglutė dovana vaikams.Galite naudoti geležies išvengti raukšlių ir medį puikus.Aukštos kokybės veltinio, yra patvarus ir jūs galite ir toliau juos naudoti daug metų.

5、Platus: galite "PASIDARYK pats" ši Kalėdų eglutė su savo vaiku ir mėgautis įdomus atostogų.

Ypatybė:

1.Vaikai Kalėdų medį: tinka vaikams nuo 3 metų.Suteikiant vaikams galimybę "PASIDARYK pats" savo Kalėdų medžio.Tendencija, kad Kalėdų dovana.Dekoravimo namų kabinti ant sienos, durys, židinys ir t.t.

2.Mini eglutę: dydis puikiai tinka vaikams "PASIDARYK pats".Asorti papuošalų vaikams pasirinkimas.Priėmimo mielas kūdikis daugiau kūrybos.Daugiau nei namo apdailai, taip pat ir švietimo žaislas vaikams, spalva pripažinimas ir kūrybiškumą.

3.PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė Rinkiniai: pagamintas iš minkštos ir jaukios lengvas veltinio.Lengva nešiotis ir "PASIDARYK pats".Egzistuoja 33 skirtingi lipnios papuošalai, pavyzdžiui, Kalėdų Senelis, senis besmegenis, snaigės ir varpų jautė medžio.Puikiai tinka Kalėdų dekoracijos.

4.Mielas Kalėdų namo apdailai: specialaus dizaino 5 vienetų kratinys veltinys, kad pušis patraukli.Dirbtinė Kalėdų eglutė ant sienos.

5.Pastabos: kadangi medis yra užlenkta ant pakuotės, ten bus raukšlių žavinga Kalėdų medžio.Prašome nesijaudinkite, geležies bus medį puikiai dar kartą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Jaučiausi Kalėdų Eglutė

Išplėstos dydis: apie 98*70cm/38.58*27.56 į

Svoris: apie 255g

Pakavimo Sąrašas:

Jaučiau, "PASIDARYK pats" Kalėdų eglutė *1 set

Žymos: jaučiausi medis, dirbtinės kalėdų eglutės juoda, dirbtinis medis kalėdos, arbon kalėdų veltinio, artipisal kalėdų eglutė, dirbtinės kalėdų eglutės šiuolaikinės, viktorija secter, kalėdų medis jautėsi aikštėje, kalėdų medžio kūrybos, bambuko šlepetė

Atsiliepimai

Reitingas