Laikykitės visų Nubrėžtos Linijos Pen USB Įkrovimo Mielas Indukcinis Dinozaurų Robotas su Šviesos + Muzikos Švietimo Žaislas Dovanos Vaikams Vaikams

Laikykitės visų Nubrėžtos Linijos Pen USB Įkrovimo Mielas Indukcinis Dinozaurų Robotas su Šviesos + Muzikos Švietimo Žaislas Dovanos Vaikams Vaikams

Laikykitės visų Nubrėžtos Linijos Pen USB Įkrovimo Mielas Indukcinis Dinozaurų Robotas su Šviesos + Muzikos Švietimo Žaislas Dovanos Vaikams Vaikams

€11.37

Produkto aprašymas

  • Įspėjimas: .
  • Modelio Numeris: Mielas Indukcinis Robotas Dinozauras
  • Sertifikavimo: ce
  • Amžius: Suaugusieji
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta

Paketų Sąrašo:

1x Indukcinis Dinozauras

1x Pen

1x USB Įkrovimo Kabelis

Savybės :

1. Geriausia Naujiena Dovana: Vaikai bus nustebinti tuo, kaip indukcinis dinozaurų taip Juoda Linija automatiškai ir labai smagu.

2. Indukcinis Mini Dinozauras: mini dinozaurų žaislai optinis jutiklis viduje, todėl ji gali skaityti juoda stora linija, brėžiama bet juoda ženklas pen.

3. Kūrybos Įkvėpimo: Vaikai ar vaikai gali planuoti maršrutus dinozaurų iki atlikite savo vaizduotę ir kūrybiškumą.Dinozaurų padės vaikams didinti kūrybiškumą.

4. Vaizduotė Tobulinimas: Vaikai piešia jokių juodų linijų, kaip kelio, jie atlieka savo vaizduotę.Jie abu smagiai, taip pat pagerinti kūrybiškumą ir vaizduotę, o žaisti žaislai.Geriausias dovanas iš anksto mokyklą mokytis vaikus ir vaikai.

5. Aukštos kokybės Medžiagos: ABS plastikas, sklandžiai ir be šerpetų, todėl skaidrių daugiau sklandžiai, saugi medžiaga, sveikas ir netoksiškas.

Parametras :

Medžiaga: ABS + Elektroniniai Komponentai

Spalvos: Mėlyna, Žalia, Geltona

Įkrovimo Būdas: USB

Gaminio Dydis: Apie 10.5x8.5x7cm/4.13x3.34x2.75 colių

Kaip Žaisti:

(1) Naudokite juodas žymeklis norėdami nubrėžti liniją ant balto popieriaus lapo.

(2) Įjunkite jungiklį mygtuką robotas.

(3) Vieta robotas ant nubrėžtos linijos.

(4) robotas veiks linija automatiškai.

(5) Jei linija baigtas, transporto priemonės bus ir toliau kryptimi atsekti iš į ankstesnę eilutę

(6) Jei linija yra per plonas, transporto priemonė gali nuklysti nuo linijos, prašome skambinti linijos storesnės.(ši linija turėtų būti ketvirtį colio storio )

Patarimai :

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-3CM.

2. Dėl skiriamoji geba, ryškumas, priešingai, ir tt.kompiuterio ekrano, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą.

3. Nedėkite dinozaurų saulėje, esant dienos šviesos lempų, arba blizgus popierius, siekiant išvengti ryškios šviesos, kenkia savo jutiklių.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Žymos: Protingas Robotas, miršta robotai, owi robotų technika mokymo rinkiniai, robotas žaislas, humanoidų, mikro tiek robotas, kawaii lempos, drrsses vaikai, dinozaurų lempos, rob moterims

Atsiliepimai

Reitingas