NAUJAS wifi smart tuya PIR Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis signalą 3 in 1 " smart detektorius smart gyvenimo APP belaidžio kontroliuoti reikia ne vartai

NAUJAS wifi smart tuya PIR Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis signalą 3 in 1

NAUJAS wifi smart tuya PIR Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis signalą 3 in 1 " smart detektorius smart gyvenimo APP belaidžio kontroliuoti reikia ne vartai

€17.59

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: ZN252425
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Sertifikavimo: ROHS

Situacija yra tokia:

1: Jei baterija yra powered, trumpas paspauskite reset mygtuką du kartus, indikatorius pradės mirksėti ir įveskite sąrankos režimą.Šiuo metu temperatūros ir drėgmės signalo diapazoną ir temperatūros skalė, gali būti pakeistos

2: Jei USB maitinimo nereikia, jis gali būti įjungiamas tiesiogiai ir modifikuotas

Aprašymas:

【 2.4 GHz WiFi Vieną Mygtuką Prisijungti Easy Setup 】 nereikia home gateway, jūs galite lengvai pasiekti pažangios kontrolės namų apyvokos prietaisai, paprastas valdymas, lengva naudoti.2.4 G Hz protokolas yra stabilesnė, greičiau ir patogiau .

【Išplėstinė Judesio Jutiklis】 PIR aptinka žmogaus kūno ar gyvūnų, kurie juda, 120° aptikimo kampas, 10m aptikimo atstumas, gali pasiekti realiu laiku stebėti dieną ir naktį.

【 Išmaniojo telefono Nuotolinio Valdymo 】, kad Jūsų Namai būtų Protingesni NESVARBU, KAIP TOLI NUO NAMŲ, NAMŲ ŠILUMĄ YRA Į RANKAS .

【 USB Maitinimo 】 ilgalaikio elektros energijos tiekimo,atsisveikinti su energijos tiekimo pertrūkių

【 D etect D ay ir N skrydžių 】 ULTRA-RYŠKIAI RAUDONOS spalvos LED, Ji gali aptikti dieną ir naktį, su Pažangios PIR technologija, ilgą laiką ir nuolat aptikti, daugiau saugumo.

【 Protingo Namo Visas Apsaugas 】 parama multi-prietaisas kontroliuoja, mėgautis savo protingo namo su WiFi smart namo įrenginius.

【 S stalo ir R eliable 】 Aukštos temperatūros liepsną apvalkalo medžiagos, vidaus panaudoti pažangias suvirinimo technologijas, per keletą kokybės sertifikavimo, stabilus ir patikimas veikimas.

Techniniai duomenys:

Baterija:CR123A*2

Budėjimo srovė:60uA

Aptikti asortimentą:10m

Aptikti kampas:120?

Aptikti temperatūros:-10℃~0℃

Belaidžio Tipas:2.4 GHz

Protokolas:IEEE802.11b/g/n

Belaidžio Spektrą:45m

Darbinė Temperatūra:0℃~40℃(32F~104F)

Drėgnumo:20%~85%

Laikymo Temperatūra:0℃~60℃(32F~140F)

Laikymo Drėgmė:0%~90%

Dydis:68mm*6mm*6mm

Pakuotė:

1 * PIR Judesio Jutiklis

1 * Nustatyti Lipdukų & Montavimo Varžtai

1 * USB Kabelis

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Kalba)

Žymos: jutiklis wifi, tuya wifi, mi vartai 3, pir smart gyvenimo, pritaikyti wifi, judesio pir jutiklis, judesio jutiklis-jungiklis, zigbee, darho judesio jutiklis, signalizacijos sistema tuya

Atsiliepimai

Reitingas