2.4 L Katė, Šuo, Vandens Fontanas Automatinis LED Elektros USB Šuo Pet Išjungti Girtuoklis Finansuojančiojo Dubenį Pet Fontanas Geriamojo Vandens Dozatorius

2.4 L Katė, Šuo, Vandens Fontanas Automatinis LED Elektros USB Šuo Pet Išjungti Girtuoklis Finansuojančiojo Dubenį Pet Fontanas Geriamojo Vandens Dozatorius

2.4 L Katė, Šuo, Vandens Fontanas Automatinis LED Elektros USB Šuo Pet Išjungti Girtuoklis Finansuojančiojo Dubenį Pet Fontanas Geriamojo Vandens Dozatorius

€9.85

Produkto aprašymas

  • Įtampa: Other
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Tipas: Šunys
  • Maksimali Galia: Kita
  • Min Galia: 50g
  • LCD Ekranas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tomas: Kita
  • Maitinimo Šaltinis: Kita
  • Medžiaga: Kita

Ypatybė:

Švarus vanduo - unikalus keičiamų filtro dizaino, galima efektyviai filtruoti plaukų, kvapo, ir chloras.Kaip rezultatas, fontanas gali suteikti vanduo švaresnis augintiniai ir sumažinti riziką susirgti šia liga.Anglies filtras padeda pašalinti kvapas ir skonis blogas skonis.

Siurblys Brėžinys - unikalus sukurta mėlyna DR-DC160 siurblys yra paskirstomos pagal individualų siurbtukas sumažinti triukšmą iki minimumo.Aukštos kokybės rotoriaus gali garantuoti, patvarus produktų, skirtų naudoti.

Aukštos kokybės Pet fontanas yra pagamintas iš dailiai poliruotų antibakterinis PP plastiko ir nerūdijančio plieno dangteliu, ekologiškas, netoksiškas, bekvapis ir patvarus.Paprasta, greita-laidos struktūra yra sukurta paprasta nuimti ir valyti.

2.4 L Talpos - nebūtina užpildyti vandens dažnai, ir tai gali patenkinti geriamojo poreikius, katės, šunys, paukščiai ir kiti naminiai gyvūnai, įvairių dydžių.Nereikia nerimauti dėl jūsų augintiniai negali gauti pakankamai šviežio gerti, kai jūs einate į darbą.

Vaizdo Įrengtas su LED, kuri jūs galite pamatyti vandens lygį.Kai darbo, LED mėlyna, LED raudona, kai nėra darbo.Gaminio neveikia, kol vandens lygis viršija siurblys.Powered by USB kabelis.Saugus, Higieniškas, ConvenientTop-lentyna plauti indaplovėje.

Specifiniai tikslai:

Tipas: Vandens Fontanas

Medžiaga: plastikas PP + nerūdijančio plieno

Kiekis: 1 vnt

Prekės Spalva: Pilka ir mėlyna

Vandens talpa: 2.4 l (80 mm)

Įėjimo įtampa: 5 V, 1A

Galingumas: 1.5 W

Atsparumas vandeniui: IP68

Kabelio Ilgis: 1.6 M / 5.2 ft

Prekės formatas: apytiksl.L18.6cm x W18.6cm x H13.1cm / 7.3 * 7.3 * 5.1 "(L * W * H)

Grynasis svoris: 697g / 24.6 oz

Pastaba:

1. Anglis filtras turi būti keičiamas kas 2-4 savaites.

2. Fontanas turėtų būti valomi ne rečiau kaip kas 2 savaites.

Pakavimo list1

1 x Pet Fontanas

1 x Anglies Filtras

1x USB laidas

1 x anglų Vartotojo Vadovas

Pakavimo list2

6 x Anglies Filtras

Dropshipping yra labai palankiai,Nr. faktūra ar reklaminės medžiagos, įtrauktos

Vežimą:

1)We will ship užsakymą per 3 darbo dienas ir pagal mokėjimo dieną, prašome mokėti laiku po to, kai jūs jį užsisakyti.

2)Mes Laivas visame Pasaulyje kinijos oro paštu , ePacket ir Zinojo.lt Standartinis Pristatymas.(, Jei yra geresnis būdas, mes taip pat pasirinkti, mes leisime jums gauti produkto greičiau.)

3)sklypo pasieks daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų.( Kai kuriose šalyse gali tekti ilgiau), Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

4)Daiktai atvyks apie 15-45 dienų po išsiuntimo( Brazilija 60 dienų),todėl prašome neatidaryti ginčą prieš pristatant.Prašome susisiekti su mumis, jeigu prekės negali atvykti į pristatymą,mes išplėsti pristatymo.

Garantija ir Garantijos:

Jei produktas gavo pažeidimo požymių, galite susisiekti su mumis.Kaip ilgai, kaip jūs galite pateikti informaciją apie pažeistas produkto ir įrodyti, kad produktas yra problema, mes tikrai padės jums išspręsti problemą.Yra trys būdai ją išspręsti:

1), kitą kartą pirkdami produktą mūsų parduotuvėje, mes galime suteikti jums didžiausią nuolaidą;

2)Išsiųsti naują, identišką gaminį, jums reikia laiko laukti, kol jis atvyksta;

3)Jeigu produktas dar tinkamas naudoti, mes pasirinkti dalinį grąžinti ir visą grąžinamosios išmokos atveju visiško žalos.

Jei gaunate tokį produktą, mes atsiprašome tegul turite blogų pirkinių patirties, bet mes tikimės, kad jums gali suteikti mums galimybę pakeisti, leiskite mums kompensuoti, mes esame labai dėkingi už jūsų supratimą.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai importo į jav .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei manote, kad turite problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti negtive atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

DUK:

Q1:ar saugu mokėti Zinojo.lt?

R:yes.pls manau, Zinojo.lt ir Mr. Jack Ma.

Q2:kaip ilgai, jei pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu?

R:mostly.it bus mano 15-40 dienų į paskirties vietą po išsiųsti.

Q3:ar pritariate, sumaišykite kad?

R:yes.we parama.galite pasirinkti jums patinka.

Q4:jums tai padaryti, didmeninės?

R:yes.pls connact mums.mes suteiksime jums geriausią kainą.

Žymos: pet feeder, gato, šuo vandens, automatinė pet vandens siurblys, led katė fontanas, x šuo vandens dozatorius, lepim, aparatas katė finansuojančiojo, šunų mėgėjų kamuolys, katė fontanas dozatorius

Atsiliepimai

Reitingas