LEEPEE Automobilių Dent Removal Klijai Skirtukai Vertus Remonto Įrankių Rinkinys Kūno sužalojimas Traukiant Fix Tool Automobilių Dent Repair Traukiant Tiltas Kamščiatraukis

LEEPEE Automobilių Dent Removal Klijai Skirtukai Vertus Remonto Įrankių Rinkinys Kūno sužalojimas Traukiant Fix Tool Automobilių Dent Repair Traukiant Tiltas Kamščiatraukis

LEEPEE Automobilių Dent Removal Klijai Skirtukai Vertus Remonto Įrankių Rinkinys Kūno sužalojimas Traukiant Fix Tool Automobilių Dent Repair Traukiant Tiltas Kamščiatraukis

€7.02

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: 20616
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipai: automobilių dent repair tools

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Tai paintless dent repair tool su 6 vnt. skirtingų dydžių klijai skirtukus,1pc tiltas kamščiatraukis ir bakstelėkite žemyn pen.Rankena turi daugiakampio kurti geriau už automobilių remontas.Įvairaus dydžio skirtukų, gali atkurti įvairių dydis prezidentas.Paintless remontas automobilių dent kūno, nėra pažeisti originalius dažus.Ne tik gali, remontas visų rūšių automobilių, bet taip pat gali suremontuoti šaldytuvas,skalbimo mašina,motociklas dent ir pan.

Specifikacijos: Spalva: Juoda + Balta Medžiaga: plastmasinis Dydis: Kaip paveikslų paroda

Veikimo būdas Valyti sugadinti paviršius drėgnu švariu skudurėliu.Įdėti klijų pistoletas ir šilumos(taip pat reikia apie 5-10min ).Traukite sukelti ir taikyti piešimo tarpiklis su karštojo išspaudimo (ekstruzijos) klijai.Nedelsdami įdėkite juostelę centre dent ir laikykite, kol lazdelės.Vieta kamieninių mygtukai per skylę traukiant tiltas ir prisukite rankenėlę.Priveržkite rankenėlę, kol padas pasirodo, ne.Švaraus paviršiaus.

Pastaba: Kostiumas dent dydis, viduje 14cm.

Pakuotė: 1 x Tilto Kamščiatraukis 1 x Bakstelėkite Žemyn Pen 6 x Klijai Skirtukai

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.

Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Atsiliepimai yra labai svarbus.

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Taigi, prašome susisiekti su mumis dėl bet kokių problemų.Ačiū!

Žymos: dent kamščiatraukis, paintless dent repair, dent repair, dent repair klijai, auto kėbulų remonto rinkinys, automobilių dent išspręsti, auto kūno priemonė, atlas dent skirtukai, automobilių remontas siurbtuko, automobilių fix tool

Atsiliepimai

Reitingas