Phantasy Vasaros Vyrų T-shirt su Kauke 3D Spausdinimo Pusę Veido Kaukė T Marškinėliai su Gobtuvu Marškinėlius Šydas Vyrų Drabužiai.

Phantasy Vasaros Vyrų T-shirt su Kauke 3D Spausdinimo Pusę Veido Kaukė T Marškinėliai su Gobtuvu Marškinėlius Šydas Vyrų Drabužiai.

Phantasy Vasaros Vyrų T-shirt su Kauke 3D Spausdinimo Pusę Veido Kaukė T Marškinėliai su Gobtuvu Marškinėlius Šydas Vyrų Drabužiai.

€13.89

Produkto aprašymas

  • Audinio Tipas: Megzti
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Su gobtuvu: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
  • Medžiaga: Spandex
  • Apykaklės: O-Kaklo

Drop Laivyba Didmeninės

❤Laivas 2-3days po gauti mokėjimo .

❤Galite pasiūlyti populiarių stilių ar dizainą.

❤Pateikti jums su aukštos kokybės modelio nuotraukas

❤Mūsų elementus visada sandėlyje , kokybė yra puiki,

❤Jei jus domina lašas laivybos, nedvejodami kreipkitės į mus .

❤Visiškai atsakingas už paketą, tol, kol jūsų klientų gauti paketą

❤Pasiūlyti sekimo numerį , Bus ne palikti bet kokią reklamą ant sklypo .

Didmeninė

❤Jei jus domina didmeninė prekyba, nedvejodami susisiekite su mumis ir gaukite Geriausią kainą!

1 .Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 .Visi gamina turime sandėlyje.Jūs galite sumokėti tiesiai.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų dėl apmokėjimo.

1.UŽSAKYMO ATŠAUKIMAS

Jūs galite atšaukti savo užsakymą bet kuriuo metu, kol užsakymas yra tvarkomi.Kai produktas yra vežamos, mes negalime priimti atšaukimo ar keitimo tvarka.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome rūšies pasirinkti priežastis, dėl pirkėjo ar kitos priežasties.

2.NUTARTIES KEITIMO AR GRĄŽINIMO

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai paspausite "patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš BunniesFairy, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1).Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2).Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3).Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

1 .Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

2 .Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums gerą sprendimą.Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne išspręsti visas problemas, jei mes nežinome, kas tuo klausimu.

/

Mūsų kompanija yra viena iš pirmaujančių tiekėjų moterų mados pramonę.Žinomas dėl savo derliaus įkvėpė mados, pvz., moterims, sijonai, moterų suknelės, tops, priedus ir t.t., yra įdomus ir patrauklus internetinio apsipirkimo patirtis visiems ieškoti vintage mados moterims.

Nustatyta, kad nuo 2013 m. BunniesFairy patiko per 6 metus teikti klientams aukštos kokybės, kruopščiai atrinktų ir gerai apmokami, autentiški vintage drabužių ir aksesuarų.

Po integruojant pramonės grandinės Projektavimo, Gamybos, Kokybės Valdymo, Tiekimo Grandinės ir Klientų Aptarnavimo 2015 m., BunniesFairy gali laivų unikalių daiktų-nuo originalių dizainerių klientams visame pasaulyje greitą pristatymą.

Mūsų įmonė rūpinasi savo klientams labiausiai ir mes visada siekiame 100% klientų pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų, nebūk nesiryžta susisiekti su mumis.Sveiki atvykę apsipirkti į BunniesFairy!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didelės sėkmės.

Žymos: boris brejcha kaukė, majora, nepaklusti, dujų kaukė marškinėliai, Marškinėliai, m a s k, marškinėliai vendetta, marškinėliai t moterims, kaukė marškinėlius, pj

Atsiliepimai

Reitingas