1,8 m Dirbtinės Gėlės Rožės Ivy Vynuogių Vestuvių Dekoro Nekilnojamojo Touch Šilko Gėlių Girlianda " String Su Lapais Namų Kabo Dekoro

1,8 m Dirbtinės Gėlės Rožės Ivy Vynuogių Vestuvių Dekoro Nekilnojamojo Touch Šilko Gėlių Girlianda

1,8 m Dirbtinės Gėlės Rožės Ivy Vynuogių Vestuvių Dekoro Nekilnojamojo Touch Šilko Gėlių Girlianda " String Su Lapais Namų Kabo Dekoro

€8.83

Produkto aprašymas

  • Tipas: Rožė
  • Proga: Vestuvės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: HA1071-01B
  • Stilius: Gėlė
  • Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Gėlių Stilius: Gėlių String
  • Prekės Pavadinimas: Nuntrpin

63589 Gražus, Dirbtinės Gėlės

Aprašymas

Niekada išnyks: Tikroviška dirbtinių gėlių, kad lieka tik kaip šviežiai atrodantys ir gražus, metai po metų, niekada išnyks, nr. gėlių užsnūsti, nereikia vandens lengva priežiūra.

Šių rožių vynmedžiai yra puikus jūsų vestuvių.Su tokios ryškios spalvos ir ryškus išvaizdą, jums bus sukurti romantišką atmosferą, kad jūs turite laimingas nuotaika kiekvieną dieną.

Dekoratyvinių gėlių plotai gali būti pakabinama, dekoruotas balkonais, sodai, vestuvėms, stalai, supynės, laiptai, turėklai, restoranuose, biuruose ar bet kurioje vietoje, kad reikia apdailos.

Pilnas didelių gėlių, multi-layer lapai, sukurti šiltą ir romantiška atmosfera, aukšto modeliavimas tekstūros, ir tai yra tik klaidinga rožių vynuogių, ryškios tekstūros, atrodo kaip tikras augalų.

Nebrangus būdas išlaikyti gražių namų, mantal, biure, sodo tvoros, laiptų geležinkelių, židinio, arbatėlė, gimtadienio, praėjimų, sūpynės, staktos, durų ir bet kur, kur jūs norite ištisus metus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: audinys, plastikas.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Ilgis: 1,8 m

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Paketas Apima:

1 * Dirbtinių Rožių Vynuogių.

Žymos: dirbtinių augalų lapai gėlių, dirbtinių gėlių lapai, dirbtiniai lapai pearl, mažųjų dirbtinių rožių lapai, dirbtinis žali lapai roll, dirbtinis pilkas lapai, pranešk apie netikrą lapai rose, artific rožių lapai, dirbtiniai lapai raudona, dirbtinių rožių lapai metalo

Atsiliepimai

Reitingas