Laikina Tatuiruotė Lipdukas Vandens Perdavimo Popierius, Plėvelė, Lakštai, Rašaliniai/Lazeriniai Spausdintuvai "PASIDARYK pats" Tatuiruotė Nekenksmingas Kūno Odą

Laikina Tatuiruotė Lipdukas Vandens Perdavimo Popierius, Plėvelė, Lakštai, Rašaliniai/Lazeriniai Spausdintuvai

Laikina Tatuiruotė Lipdukas Vandens Perdavimo Popierius, Plėvelė, Lakštai, Rašaliniai/Lazeriniai Spausdintuvai "PASIDARYK pats" Tatuiruotė Nekenksmingas Kūno Odą

€3.69

Produkto aprašymas

  • Tipas: Spalvinimo Knyga
  • Modelio Numeris: STC-T10(L)
  • "PASIDARYK pats" mados tatuiruotė: tatuiruotė lipdukas
  • Prekės Pavadinimas: SUNTEK
  • Tapyba Popieriaus Tipas: Vandens Spalva
  • Spausdintuvų: Visi modeliai rašalinis(lazerio) spausdintuvai
  • Medžiagos Kilmės: JAPONIJA
  • Taikymas: Šalis,Festivalis ir pan.
  • kilmės vieta: Shenzhen,KN
  • Tatuiruotė Tipas: laikinos tatuiruotės
  • Prašymas: "PASIDARYK pats" tatuiruotė
  • Kiekis: 3sets

A4 Laikina Tatuiruotė, Vandens Perdavimo Popierius, Plėvelė, Lakštai, Rašaliniai/Lazeriniai Spausdintuvai "PASIDARYK pats" Tatuiruotė Nekenksmingas Kūno Odos Tatuiruotė Lipdukas SUNTEK Tatuiruotė Popierius puikiai tinka kurti savo užsakymą laikinai nuimamas tatuiruotės.Puikiai atrodo ant beveik bet kokio odos tipo.

Tai nuimamas tatuiruotė popierius gali būti naudojamas lengvai su rašalinio arba lazerinio spausdintuvo.Odos tatuiruotės / Laikinas tatuiruotes / Nuimamas tatuiruotės, dabar gali būti gaminami su savo individualizuotos dizainas, iliustracijos, arba logotipas, per labai trumpą laiką.Tai nuimamas tatuiruotė popieriaus rašaliniu / lazeriniai tatuiruotės yra lengvai ir įdomus naudoti ir kūrybinės galimybės yra neribotos!

Mes siūlome jums būdų, kaip sukurti savo Laikinas Tattoos.By naudojant šį produktą, jūs galite padaryti gražų tatuiruotės savimi, savo šeima, savo draugus ir savo lėlės.Tik jūsų vaizduotė yra riba.

Popierius yra paprasta naudoti ir lengva pašalinti nuo jūsų odos, kai atėjo laikas imtis tattoo off.

1 rinkinys = 1 gabalas laikina tatuiruotė popieriaus + 1 gabalas, lipnios plėvelės Packadge yra: Rašaliniai/Lazerio laikina tatuiruotė popierius A4 X 3 sets Pastabos: Prašome pasirinkti tinkamą tipą, jūsų spausdintuvo tipo.

Nemokamų pavyzdžių nėra įtraukti laivybos krovinių,kurie turėtų būti skirtingi kaštai, nurodančiu kitą pristatymo būdų, kaip jums pasirinkti.Nuotraukos rinkiniai tatuiruotė popieriaus ir lipnios plėvelės Nuotraukos tatuiruotė lipdukas ant odos Operacija Procesas

1 žingsnis. Dizainas jūsų tatuiruotės bet kokia grafikos programa.

2 žingsnis. Spausdintuvo sąranka: Nuotrauka blizgaus popieriaus, Veidrodis spausdinti.

3 žingsnis. Spausdinti jūsų tatuiruotė dizaino blizgus pusėje temprorary tatuiruotė popieriaus .

4 žingsnis. Išdžiūti iki plaukų džiovintuvu arba palikite išdžiūti natūraliai, 1 minutę plaukų džiovintuvas, arba 10 minučių išdžiūti natūraliai.

5 žingsnis. Pašalinti pirmoje pusėje klijų lapo ir taikyti ją spausdinta pusėje tatuiruotė rinkinys.Būkite atsargūs, pašalinkite visus oro burbuliukus.

6 žingsnis. Naudoti savo žirklėmis iškirpti aplink kiekviena tatuiruotė dizaino, laikant kuo arčiau tatuiruotė.

7 žingsnis. Renkantis vietą, taikomos jūsų odą tatuiruotė, jums turėtų pasirinkti vieną, kad yra laisvas, kūno plaukai.

8 žingsnis. Plauti išrinktas srityje ir išdžiūti.Oda turi būti sausa, kai laikina tatuiruotė yra taikomas.

9 žingsnis. Įsitikinkite, kad jūsų rankos yra sausos prieš išimdami antra pusė klijų pagrindo.Taikyti tatuiruotė prie jūsų odos ir paspauskite tvirtai 20 sekundžių.

10 etapas. Šlapias nuimamu apsauginiu sluoksniu, su šiek tiek drėgna kempine 60 sekundžių.Kai popieriaus yra kruopščiai šlapias (jums bus galima pamatyti tatuiruotė vaizdas per vandens čiuožykla lipdukas, popierius), pašalinti nuimamu apsauginiu sluoksniu, atskleisti laikina tatuiruotė.

Šalinimas

Pašalinti laikinuosius odos tatuiruotė, Jūs galite tai padaryti su savo nagų, liftas vieno kampo nuo odos, ir pašalinti, jei jūs pašalinti tvarstis, kūdikių aliejus gali padėti su šia užduotimi!

Patarimai

Don ' t saugoti savo vandens čiuožykla odos tatuiruotė popieriaus drėgnose ar karštose vietose

Šis vandens čiuožykla laikinas odos tatuiruotė knyga turėtų būti laikomi plastiko maišelį ji yra vežamos.Laikyti jį ant lygaus paviršiaus.

Laikinas odos tatuiruotės gali būti tinkamas ne labai jautrios odos tipų. *Shippment 1 Visos prekės bus išsiųstos per 1 darbo dieną .VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių: *Mokėjimas 1. Mes priimame alipay čia. 2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. *Garantija Ir Grąžinimas 1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. *Klientų aptarnavimo tarnyba 1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus. 2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Žymos: Šilumos Popieriaus, counter eilės, spausdintuvo spausdinti, abalon lapas, rašalinis laikina tatuiruotė popieriaus, grafito pervedimai popieriaus, stc 1000 termostatas, lazerio perkėlimo popierius atsparus vandeniui, lazerinis žymeklis galia, modelis šokolado perdavimo lapas

Atsiliepimai

Reitingas