Wessi Savarankiškai Raštuotas Mėlynas Kostiumas Vest Vasaros-žiemos Vyrų Derinys Kostiumas, Liemenė Kostiumas Raštuotas Naujas Modelis, Marškiniai, Kaklaraištis, Dvigubas mygtukas

Wessi Savarankiškai Raštuotas Mėlynas Kostiumas Vest Vasaros-žiemos Vyrų Derinys Kostiumas, Liemenė Kostiumas Raštuotas Naujas Modelis, Marškiniai, Kaklaraištis, Dvigubas mygtukas

Wessi Savarankiškai Raštuotas Mėlynas Kostiumas Vest Vasaros-žiemos Vyrų Derinys Kostiumas, Liemenė Kostiumas Raštuotas Naujas Modelis, Marškiniai, Kaklaraištis, Dvigubas mygtukas

€192.14

Produkto aprašymas

  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas: Wessi
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Drabužių Ilgis: Reguliariai

Wessi Savarankiškai Raštuotas Mėlynas Kostiumas Vest Vasaros-žiemos Vyrų Derinys Kostiumas, Liemenė Kostiumas Raštuotas Naujas Modelis, Marškiniai, Kaklaraištis, Dvigubas mygtukas

Vasaros ir žiemos sezonų, galite susidurti savarankiškai raštuotas mėlyna tinka liemenė mūsų svetainės, kurių adresai tinkamus produktus.Jūs galite atrasti naujausias tendencijas metu naujausias kolekcijas.Taip pat galite gauti produktus, kurie yra suderinami su marškinėliai ir kitos kombinacijos.Ačiū, kad mūsų svetainių, kur jūs galite pamatyti visas alternatyvas, jūs galite turėti naujus sezono produktus.Kaip vienas iš ženklų, kad jums patinka, mes ir toliau suteikti jums modelius, kurie atitiktų jūsų skonį.Mes pabrėžiame, kad jūs galite rasti akį kolekcijos vyriški produktus.Jūs galite valdyti savo atspindi skonis su produktų, kad padės jums sukurti stiprų įvaizdį.Galite susitikti gražus dizainas mūsų adresai, kur jūs galite susitikti su geriausios kokybės audiniai kiekvieną sezoną.Mes ir toliau suteikti jums labiausiai originalaus dizaino modelius ir siuvimo kokybę.Jūs galite ateiti į mūsų adresai patenkinti iš karto modelius, kad jūs galite jaustis ypatinga ir privilegijuotos.

Pritaikymas: Slim Fit

Spalva: Mėlyna

Lašas: 6

Tipas: vyriški kostiumas 3 gabalas

Duomenis: Dvi mygtuką, piko atvartas, plonas plonas dvigubo breasted liemenė

Ventiliacijos: Dviejų Angų

Modelis: Patikrinta

Audinio Kiekis: 62 Poliesterio 35 3 Viskozė, Elastanas

Pagaminta iš: Turkija

NEMOKAMAS PRISTATYMAS IR GREITAS PRISTATYMAS IŠ TURKIJOS!

IŠ GAMINTOJO!

Vyrų Kostiumas

Mūsų kategorijos, subkategorijos, tokių kaip paprastą, pledas, juoda, tamsiai mėlyna, atsitiktinis, dvieiliai,3 gabalas, dryžuotas kostiumas kreipiasi į visus ponai ne visose amžiaus grupėse, kurie, pavyzdžiui, norite būti stilingi ir jaustis patogiai intensyvumas darbo vietoje.

Kostiumai, kurie papildo vienetų kitų populiarių vyrų stroje pastarųjų laikų, patraukti gentelmen dėmesio visame pasaulyje, ir fenomenal, kaip matyti nuo socialinės terpės platformų.

Jūs galite padaryti savo garderobą atrodyti stilingai su jūsų kostiumai pasirinkimus numatyta veislių ir spalvas naudodami pirkinių kelionę su lengva mokėjimo galimybes.

Padaryti Savo Stilių su Vyrų Kostiumas

Jūs galite rasti kostiumas, kad bus atskleisti savo asmenybę ir požiūrį kategorijos ir jūs geriausiai galite padaryti skirtingų vyrų stilių pasirinkti, kad jūs naudojate metų dėka savo kokybės audinio

Jūs galite rasti daug skundą, kad modelių įvairaus amžiaus ir kūno tipų.Jūs galite padaryti savo stilių su savo pasirinkimus tarp maždaug 3000 įvairių modelių ir kostiumai spalvų.

3 Dalių Kostiumą

3 gabalas kostiumai, kurie yra viena iš labiausiai pageidaujamo vyrų kostiumo stilius yra tiek stilingas modelis ir išganytojo stiliaus kostiumas vyrams, kurie neturi nori dėvėti švarkas visą laiką.

3 gabalas kostiumai, kad atrodyti stilingai net be švarkas sugebėjo yra vietos jūsų drabužių spinta su lengva liemenė naudojimą deriniai.Mes tikrai rekomenduojame turėti bent vieną modelį.

Būti Stilingas, Su 3 Dalių Kostiumą

3 gabalas kostiumai, kurie yra neatskiriama kostiumo modelis pastaruoju metu susitikti su elegantiškas kostiumas stilių šioje kategorijoje.

Galite rasti labiausiai tinkamą kostiumą stilius sau ir pradėti savo kelionę, kad bus pasiekti galutiniam komforto zonos.

Ll 3 dalių kostiumą stilių laukia jūsų padėti jums jaustis comfartable ir nemokamai kiekvienoje aplinkoje.

Kaip jis matuojamas?

1 - Kaip išmatuoti krūtinės?

Galite priemonė, turinti juosta priemonė nuo jūsų atgal į didžiausią dalį savo krūtinės, lygiagrečiai su grindimis.

2 - Kaip išmatuokite juosmens?

Jūs galite gauti savo juosmens dydžio einančios juostos priemonė visame rajone aukščiau savo klubo kaulais.

3 - Kaip išmatuoti savo klubo?

Jūs galite įvertinti savo klubo pateikimo juosta priemonė lygiagrečiai didžiausią dalį savo klubo.

4 - Kaip išmatuoti kaklo perimetras?

Matuoti lygiagrečiai su grindimis, centravimo kaklo apimtis.

5 - Kaip priemonė, vidinis kojos ilgis?

Jūs galite gauti viduje kojų ilgis, matavimo, ilgis iš vidaus, jūsų kojos nuo tarpukojo jūsų kulkšnies.Džinsų dydžiai yra dažniausiai išreiškiamas coliais. (W: 30, L: 32) pirmoji šie skaičiai atspindi jūsų liemens apimtį, antrasis yra jūsų vidinis kojų ilgis.

6 - Kaip išmatuoti kūno ilgis?

Išmatuoti savo ūgį, o jūsų kojos yra plikas, ant lygių grindų, pasvirusi vertikaliai nustatytą žemės, nustačius aukščiausią tašką galvos, matuoja iki pagrindo.

7 - Kaip pamatuoti pėdos ilgį?

Priemonė dalis iš jūsų kulnas lygio, jūsų ilgiausias pirštas, su liniuote arba juosta priemonė, suteikia jūsų pėdos ilgis.

Žymos: vyrai šilko kaklaraištis, jkate suknelė marškiniai, Cravat, kailio vyras, drugelis kaklaraištis, kailis vyrų vilna, suknelė raudona rožė, skrybėlę vasarą moterys, plauti suknelė marškiniai, suknelė vasarai

Atsiliepimai

Reitingas