"Apple ""iPhone" atveju 6, 6s 7 8 iPhone 7 ir 8 plius su originaliais logotipo minkšto silikono apsauga nuo smūgių ir įbrėžimų

"Apple ""iPhone" atveju 6, 6s 7 8 iPhone 7 ir 8 plius su originaliais logotipo minkšto silikono apsauga nuo smūgių ir įbrėžimų

€6.97

Produkto aprašymas

  • Funkcija: Sunkiųjų Apsaugos
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iphone".
  • Tipas: Įrengtas Atveju
  • Kilmės: ES(Kilmės)
  • Dizainas: Matinis
  • Suderinamo "iPhone" Modelis: IPHONE 8

Silikono atvejais ir mikropluošto pamušalas IPHONE 6, 6S, 7, 8, 7 PLIUS " ir " 8 PLIUS

- Atveju "Apple" logotipas, Specialiai sukurta " iPhone 6, 6s, 7, 8, 7 Plius ir Plius 8.Ji puikiai tinka siluetas išmanųjį telefoną, užtikrinti visišką aprėptį.

- Silikono didelio tankio Šviesus ir ryškus spalvų.Suteikite savo "iPhone" unikalią ir nepakartojamą stilių.

- Interjero padengta mikropluošto pamušalu, Siekiant išvengti įbrėžimų ant paviršiaus telefonas.

- Ultra plonas, minkštas ir neslidus dizainas .Jūsų "iPhone" turės labai gražus tekstūros.

- Pirštų atspaudų, kad Jūsų pirštai bus nepalieka jokių ženklų.Apsaugo nuo įbrėžimų, smūgių ir lašai .

- Ji yra lengva įdiegti, per mažiau nei 10 sekundžių Savo "iPhone" bus puikiai apsaugotas ir atrodo visiškai nauja.

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h.Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris.Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą.Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų .Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Žymos: iphone vip, dangtelis, skirtas "iphone" 11 promax, yvonne 6 byloje, paprasto iphone 6 byloje logotipas, iphone 6s pu byla logotipas, atveju iphnoe 6, "iphone" atveju 6e, atveju iphon, byla telefono, atveju, "iphone" 7photo

Atsiliepimai

Reitingas