2vnt Metalo Mezgimo Antpirštis Vilnos Audimo Piršto Švino Priemonė, Verpalai, Mezgimo Priedai

2vnt Metalo Mezgimo Antpirštis Vilnos Audimo Piršto Švino Priemonė, Verpalai, Mezgimo Priedai

2vnt Metalo Mezgimo Antpirštis Vilnos Audimo Piršto Švino Priemonė, Verpalai, Mezgimo Priedai

€7.12

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakavimas: 2vnt/pak
  • Dydis: Silver
  • Prekės Pavadinimas: D&D
  • Naudoti: Mezgimo
  • Tipas: Kita
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Tai coild žiedą nešioti ant pirštą,yra du siūlai vadovus kontroliuoti skaidulų,norėdami padeda turėti siūlų ir saugoti net įtampą, Veikia gerai,patogus ir liko vietoje

1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas.

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2. jei jūs nusprendėte įsigyti ,, prašome apmokėti užsakymą laiku. 3.Po apmokėjimo arba pristatyti,jūs vis dar galite mėgautis puiki paslaugas po pardavimo 4.Užsakymai tvarkomi laiku patikrinus mokėjimo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7.Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,Prašome susisiekti su mumis iš anksto, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Zinojo.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.todėl,jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,pls palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.

Žymos: krepšelis mezgimo, mobiliųjų antpirštis, tekinimo antpirštis, korėjos antpirštis, atveju, mezgimo, priedų siūti, "prym" antpirštis, nerūdijančio plieno mezgimo įrankis, krepšys mezgimo, pirštu antpirštis

Atsiliepimai

Reitingas