Aventik Nimfa Liejimas 10'6" LW2 IM12 Anglies Skristi Lazdele Tuščią Greito Veiksmo Matt Brown Skristi Strypai Tuščią Atsargines Skyriuje Svoris 65g

Aventik Nimfa Liejimas 10'6

Aventik Nimfa Liejimas 10'6" LW2 IM12 Anglies Skristi Lazdele Tuščią Greito Veiksmo Matt Brown Skristi Strypai Tuščią Atsargines Skyriuje Svoris 65g

€46.02

Produkto aprašymas

  • spalva: Matt Brown
  • VEIKSMAS: Greito veiksmo
  • Viršaus Skersmuo: 1.2 mm
  • Kategorijos: Fly Fishing Rod
  • Medžiaga: anglies
  • Kietumas: SUNKIAI
  • Modelio Numeris: Fly Fishing Rod
  • Tuščias svoris: 65g
  • Linijos wight: LW2
  • Prekės Pavadinimas: Aventik
  • Pozicija: EŽERAS
  • skyriai: 4 skirsniuose ir papildomų patarimas skirsnis
  • dydžiai: 10'6"
  • Pakavimas: Ekonomikos pakavimo lazdele audiniu.

Aprašymas: 10'6" LW2, 4sec Šviesos lanksti, greitai veiksmų Aventik IM12 Fly Fishing Rod Ruošiniai, pagaminti iš 40 T Japonija Toray Anglies su mūsų multi-grafito padėties nustatymo technologija pasiekti, lengvas ir geriausias stiprumo.Jie yra šviesos lanksti greito veiksmo, puikus galios perdavimas su dideliu tikslumu, liejimo.Puikus nimfa liejimas

Ilgis (inch)

Linijos Svoris

Gabalas

Veiksmas

Tuščia Masė (g)

Užpakalis Skersmuo

(mm/coliai)

Patarimas Skersmuo (mm/col.)

10'6

LW2

4+1(už Papildomą patarimas)

Greitai

65

11.2

1.2 Matt brown apdaila Ekonominės p acking medvilnės strypo medžiaga.

Pristatymas:

Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

Jungtinių amerikos valstijų siunta:

Punktas bus siunčiami į jūsų e-Pakelis su mažai laivybos išlaidų iš Kinijos, ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.

Visame Pasaulyje Siunta:

Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.

Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

Kartu pristatymas:

Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

Strypas garantija 25 metai:

A. Visos juostos vyksta griežtas dvigubos KONTROLĖS sistema ir lauko liejimo bandymų, kol pristatymas.

B. Jei visų gedimų, su gamyba, mes bus visiškai atsakingas ne klientas išlaidų.

C.Už netinkamo naudoti lėmė lūžimo metu klientas žvejybos, ar klientų transportu ar nuostolių, kai kurių skyrių per rezervuoti, arba bet kokius kitus klausimus, mes teikiame klientui atsarginių skyriai arba remonto paslaugas nuo USD20 net iki USD40 daugeliu atvejų.Pirkėjas bus atsakingas už visus pristatymas.

Grįžti aprašymas:

1. Trijų mėnesių garantija.

2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

Geros dienos!

Žymos: žvejybos replės pesca, medžioti namas suvilioti, tuščias anglies, praktikos plaukioti lazdele, ml meškere tuščias, notepad ruošiniai, žuvų lazdele, tuščias žvejybos masalas unpainted, 3 plaukioti lazdele, tuščias medienos

Atsiliepimai

Reitingas