Formos akmuo, medinės mozaikos (4 akmenys)

Formos akmuo, medinės mozaikos (4 akmenys)

Formos akmuo, medinės mozaikos (4 akmenys)

€16.27

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Pu
  • Skaičius akmenys: 4 vnt.
  • Pristatymo laikas Rusijoje: 5-7 dienos
  • akmens dydis: 28*9 cm.
  • Kilmės: RU(Kilmės)
  • Storio iš Akmens: Apie 1,6 cm.
  • Pelėsių dydis: 40*30 cm.

Naujovė, absoliutus išskirtinis, o ne vienas.Forma dėl priėmimo dirbtinio akmens, Medžio (medinė) mozaika.Kokybės kopija iš natūralaus medžio.Medienos analoginis dydis 30 30 cm. (0,1 kvadratinių Metrų), kainuoja nuo 700 rublių.Su mūsų poliuretano forma gali būti geriau kopiją kaina 150 rublių už 1 kv. M. Mūrinis (naudojant gipso prekės G5).Taikant nesudėtingą metodai tapybos akmuo gali lengvai pasiekti rezultatų, kurie viršija grožis natūralus medis.Taigi, argumentai "už": paprastumas, kaina, savybes, kokybę!

Poliuretano forma dirbtinio akmens "medinės mozaikos", kiti pavadinimai-"medžio mozaika".Dydis, forma, 30, 40 cm, plotas gatavus produktus, gautus su 1 отливки-0, 1 kv..M. (maždaug).Ne kartoti elementų forma-4 gabalus.Dydis 1, akmens 28 9 iki 1,6 cm.

Paramos akmens mozaika, gana naujas kryptis, dirbtinio akmens, ką pasakyti apie medžio mozaika!Tai yra derinys iš natūralių medžio grožį paramos ir sklandžiai geometrija butas mozaika.Medienos mozaikos tai pjautinės mažus elementus (5*2, 10*2, 15*2 cm.) natūralaus medžio suklijuoti stačiakampio formos plytelės, įvairių dydžių.Kadangi elementai, plytelės iš pradžių buvo suklijuotas iš atskirų dalių, siūles, mūro, yra beveik nematomas, todėl bendras vaizdas vienodas, lengviau įdiegti plytelės.Vieno plytelių dydis apie 28*9*1,6 cm. (ilgis * plotis * storis).Skaičius plytelės vienos formos-4 gabalus.Visos plytelės vienos formos, įvairių tekstūrų (ne pakartoti).Bendras plotas gatavos produkcijos, gautos iš vienos pelėsių liejimo: 4 Vnt. * 28 cm. * 9 cm. = 1008 Kvadratinių Cm.Arba maždaug 0,1 kvadratinių Metrų Kitą versiją, mozaikos, akmens, -

Forma pagaminta iš aukštos kokybės poliuretano-tai leidžia jums padaryti kelis liejiniai, tiek ant gipso ir betono.Pristatymo laikas kad Rusijoje yra 5-7 dienas.

Žymos: medikas clipper, nec v260 objektyvas, massagers rinkinys, striukės neša, n 70 programinė įranga, mb16ac peržiūros, interceptor x, pdlc plėvele, 1 m, kaukės jimenez

Atsiliepimai

Reitingas