Tuya ZigBee 3.0 Smart Šviesos Jungiklis Relės Modulis 1 Gauja zigbee+rf Jungiklis, Nuotolinio Modulio darbą su Alexa "Google" pradinis

Tuya ZigBee 3.0 Smart Šviesos Jungiklis Relės Modulis 1 Gauja zigbee+rf Jungiklis, Nuotolinio Modulio darbą su Alexa

Tuya ZigBee 3.0 Smart Šviesos Jungiklis Relės Modulis 1 Gauja zigbee+rf Jungiklis, Nuotolinio Modulio darbą su Alexa "Google" pradinis

€13.68

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: choifoo

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Kas ZigBee prietaisas su sunkiųjų srovė gali veikti kaip ryšio relės kitu sunkiųjų srovės ZigBee prietaiso, pavyzdžiui, kištukinis lizdas,jungiklis,termostatas ir t.t., su nuo 20 -30m,atliekanti kaip ZigBee Akių(ZIGMESH) labai stabilus signalas tinklo.(Pastaba:Ši funkcija yra ne šviesos dabartinės ZigBee įrenginį, taip pat ne ZIGMESH funkcijas matomas.

ZigBee2MQTT setup prieinami šio zigbee prietaiso.

Update1:Multi-control daug paprasčiau

Update2:RF dažnis built-in, RF nuotolinio valdymo

Update3:Relay statusą kolonėlė, kai maitinimą

Update4:Naujas pridėtinės reset mygtuką ant modulio lengviau iš naujo

Update5:Naujai sukurtą suderinamumo su reset ir svirtinis jungiklis

1.Šis pažangus Tuya ZigBee 3.0 modulis sukurtas su ZigBee 3.0 protokolo specialiai, suderinama su Tuya ZigBee hub(taip pat Smartthings rėmė) ir suprasite visą susieti savo namus,tikrai geras pakeisti nestabili "Wi-Fi".ZigBee 3.0 protokolas su mini dizaino, tinka ES ir JK sienos jungiklis, dėžutė ,ir lengvai jį į savo sienos jungiklis, dėžutė jūsų tradicinių perjungti be jokių įtaką jūsų originalus apdaila stilius, kad jis protingas,tai jūsų prietaisų ultimate power on/off smart perdaryti ir paversti labiausiai visus suderinamus produktus smart tie;tradicinių perjungti ir tai smart module gali savarankiškai dirbti be trukdžių. (Pastaba:Šis modulis yra tinkamas rokeris ir iš naujo perjungti.)

2.Gali būti naudojamas kaip 1-taip, arba 2-way grandinės (2 jungikliai kontrolė 1 šviesos); tiesiog prisijungti prie 1, 2 jungikliai ir konvertuoti prijungto prietaiso į smart vieną (už 2-way grandinės);2.Naujai suprojektuotas su RF dažnių RF nuotolinio valdymo kitoje ne trukdyti režimu.

3.Leidžia laisvų rankų balso ir belaidis nuotolinio valdymo;parama "Amazon" Alexa "Google" pradinis "Yandex" valdymo balsu ir Pažangaus Gyvybės ir Tuya App kontrolės išmaniųjų telefonų su specialiųjų Tuya ZigBee 3.0 stebulės reikia ir prijungtas.;0%-100% pritemdomi už stiprumą modulis;Relės būsena kolonėlė, kai maitinimą.

4.Atsižvelgiant statusą, tinklas nestabilus arba ne tinklo,ZigBee 3.0 jungiklio modulis yra tikrai nepakeičiamas, turi derinti su ZigBee vartai į formą, namų LAN,NE DAUGIAU NERIMAUTI nėra ir silpnas tinklas,lengvai gauti valdymas per prijungti įrenginiai taip ilgai, kaip ten yra stabili ZigBee signalas;Leidžia daugiau įrenginiai prijungti per ZigBee kaip WiFi protokolą;Smartthings pritarė šiam ZigBee jungiklis modulis specialiai.

5.Naujas pridėtinės reset mygtuką ant perjungimo modulis paprasčiau iš naujo būdo kaip prieš;Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su Pažangaus Gyvybės ir Tuya Programą; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau

Techniniai duomenys:

Produkto tipas:ZigBee +RF Jungiklis Modulis

Įtampa:90-250V AC

Srovė:10A

Bevielio Protokolo: ZigBee 3.0

Veikimo temp.:-10℃-+40C

Atveju temp.:Tc: +80℃ (Maks.)

Veikimo diapazonas:200 m

Pritemsta (WxDxH):52x47x18 mm

IP klasė: IP20

Pakuotė:

1 * Pažangi Šviesų Jungiklis Relės Modulis

1 * instrukcija

Pastabos:

Įspėjimai

1. Tai yra Zigbee smart module jungiklis, kuris turi būti naudojamas pagal Zigbee vartai šakotuvą su Zigebee protokolą.

2. Montavimas turi būti atliekamas kvalifikuotas elektrikas pagal vietos taisyklių reikalavimus.

3. Laikyti prietaisą nepasiekiamoje vaikams ir toli nuo vandens, drėgmės ir karšta aplinka.

4. Įdiegti prietaisą atokiau nuo stiprių signalų souroes, pvz., mikrobangų owen, kuri gali sukelti signalo nutraukimas sukėlė neįprastą operaciją mergelė.

5. Kliūtis betono sienos arba metalinio medžiagos gali sumažinti efektyvus veikimas prietaiso veikimo ribas ir turėtų būti vengiama.

6. Nebandykite ardyti, remontuoti arba keisti prietaiso

Žymos: aqara pereiti sieną, aqara jungiklis, namų, es zigbee plug, prijungtas girier, maitinimo relė, zigbee lizdas ce, sonoff jungiklis, tuya zigbee, aqara

Atsiliepimai

Reitingas