HONDA AFRIKA TWIN CRF1100L / ADV S CRF1000L / ADV S Motociklo Priedai PRIEKINIAI STABDŽIŲ SUPORTAS Apsaugos Darbuotojas Dangtis

HONDA AFRIKA TWIN CRF1100L / ADV S CRF1000L / ADV S Motociklo Priedai PRIEKINIAI STABDŽIŲ SUPORTAS Apsaugos Darbuotojas Dangtis

HONDA AFRIKA TWIN CRF1100L / ADV S CRF1000L / ADV S Motociklo Priedai PRIEKINIAI STABDŽIŲ SUPORTAS Apsaugos Darbuotojas Dangtis

€24.65

Produkto aprašymas

  • Medžiagos Tipas: 100% nerūdijančio plieno 304
  • Elemento Ilgio: 1inch
  • Motociklams Padaryti: "Honda"
  • Modelio Pavadinimas: CRF1100 CRF1000 L
  • Prekės Svoris: 1kg
  • Prekės Pavadinimas: FATPAPA
  • Elemento Plotis: 1inch
  • Elemento Aukštis: 1inch

UŽ CRF1100L CRF1000

Šie nerūdijančio plieno apsaugai nuo fatpapa bus apsaugoti jūsų Afrika Twin priekiniai stabdžių suportai nuo roko žetonų, dings ir kitos žalos, kurią sukelia off-road žirgais.Montuojamas ant šakutės jūsų Honda, stabdžių suportai yra pažeidžiami hitai iš akmenų, šakų, ir kitų nešvarumų.Apsaugoti gyvybiškai svarbi dalis jūsų Honda stabdžių sistema su šių paprasta įdiegti apsaugai.

PRODUKTO SAVYBĖS Pagaminti iš pjovimas lazeriu, nerūdijančio plieno, Parduodami kaip pora Prieinama plikas nerūdijančio Apsaugo suportai nuo roko hitai ir dings Tinka Honda Afrika Twin CRF1100L & ADV S Tinka Honda Afrika Twin CRF1000L ir Nuotykius Sporto modeliai

Geriau produktai, geriau savo dviratį

Nesupranti?Susisiekite su mumis

Mokėjimo Politika

Jūsų saugumui ir patogumui,mes tvarkome visus mokėjimus per

kai visų didelių Kredito Kortelėmis (american express, Visa, MasterCard, Discover ir kt.).

Mūsų kainos NĖRA jokių muitų ar mokesčių.

Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po to, kai jūs laimėti aukcione.Ne Mokėjimo konkurso dalyviams bus pranešta.

Laivybos Politika

Mes darome viską, kad laivas per 1 darbo gauti jūsų užsakymą ir pateikti sekimo numerius visų užsakymų.

Atkreipkite dėmesį, kad mes tik laivas adresai patikrinti, ar jūsų kredito kortelės.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei prekės (- ių) turi būti tikrinami muitinės

Grįžti & Grąžinti

Visi mūsų produktai yra su 30 Dienų Grąžinimo Politika.Jei norite grąžinti jūsų prekė ir jūs esate per 30 dienų nuo pirkimo, ir vis dar į savo pradinę būklę, jūs galite grąžinti prekę susisiekę su mumis per eBay pranešimų.

Jei nesate 100% patenkintas, prašome leiskite mums žinoti, Išsamiai Problema,Mes jums suteiks 100% tinkamą sprendimą

Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

Pirkėjas turi mokėti už grąžinimas prekių mokestį, jei Visi NE-Pardavėjas Klaidą grąžina pinigus . (E. g.jums atnešė neteisingas dydis ar klaidingų punktas).

Atsiliepimai

Mes tikimės, kad suteikti jums teigiamą Zinojo.lt patirtis dirbant sunku, ir mes tikėtis teigiamų atsiliepimų ir Išsami Pardavimo Reitingas (DSR) 5 Reitingas VISUS atsiliepimus kategorijų (Punktas, kaip aprašyta, Komunikacijos, Laivybos Laikas ir Laivybos ir tvarkymo mokesčiai) nuo pirkėjas gavęs prekę .

Jei nesate patenkintas mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš išvykdami bet Neutralus/Neigiamų atsiliepimų, mes visada stengiamės 100% klientų pasitenkinimo.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, nebus mums padėti išspręsti visas problemas.

Apie Prekę

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.

Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir paprašė visus klausimus PRIEŠ SIŪLYMĄ.

Klientų Pasitenkinimas

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

Žymos: afrika twin honda, crf1100, afrika twin crf1000l, masturbator prostata, crf1000l, honda afrika twin 1100 2020 m., afrika twin, afrika twin lipdukas, crf1100l, vtz250

Atsiliepimai

Reitingas