Gelbėtojas Šildomos Skrybėlę Baterija Šildomos Beanie Elektros Įkrovimo Šiltas Žiemą Šildomas Vilnos Kepurė

Gelbėtojas Šildomos Skrybėlę Baterija Šildomos Beanie Elektros Įkrovimo Šiltas Žiemą Šildomas Vilnos Kepurė

Gelbėtojas Šildomos Skrybėlę Baterija Šildomos Beanie Elektros Įkrovimo Šiltas Žiemą Šildomas Vilnos Kepurė

€65.66

Produkto aprašymas

  • Elemento Tipas: bžūp
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Įkroviklis: 8.4 V smart įkroviklis
  • Baterija: 7.4 V,2000MAh
  • Medžiaga: Vilna
  • Funkcija: Šildymas
  • Šildymas: Anglies Pluošto
  • Šildymo laikas: 3-6 valandas
  • Prekės Pavadinimas: Gelbėtojas Šilumos

Elastinga uždarymo

 ¡¾Soft ir pralaidžios Orui Medžiagos, ¿Įkraunama Elektros Baterija Šildomos skrybėlės, pagaminti su 80% medvilnė , 12% poliesteris ,8% Elastanas medžiagos.Plonesni ir švelnesni nei kiti skrybėlės.kvėpuojantis, greitai džiūstantys, elastinga sutirštės.Importuotų embedded šildymo elementai padeda sutelkti šilumą į abi ausis .Greitas šildymo 30 sekundžių£ausis ir galva gauti patogi ir šilta.

 ¡¾Heating Elementai Apima Visas Ausis Plotas¡¿Atnaujintas šildomos skrybėlės naudoti tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo elementus£stimuliuoja jūsų kraujotaką .Daug žmonių su šaltojo ausis, migrena, ir veido paralyžius žiemą.Saulė Bus elektros kepurės yra geriausia dovana pasirinkimas Helovinas,Padėkos,Gimtadienį ir kitas šventes.

 ¡¾7.4v 2200mah Baterijos Ir 3 Nustatymai Temperatūros Reguliatorius â¡¿Baterija skrybėlės varomas su UL/CE sertifikuota 7.4 V, 2200mah įkraunama ličio baterijos£visiškai įkrauta maždaug 3-4 valandas£trukmė 3 - 8hours su 3 šilumos nustatymas.valdytojas LED raudona yra aukštos temperatūros,balta, skirta vidutinės temperatūros,mėlyna, dėl žemos temperatūros.jūs galite lengvai reguliuoti temperatūrą.

 ¡¾perfect Įvairių Sporto Lauke â¡¿Puiki medžioklė, slidinėjimas, žvejyba, žygiai, pėsčiųjų šunų,važiuoti dviračiu,snieglenčių sportas, motociklų, jodinėjimas,sporto renginių ir kitų lauko dirbti ar žaisti veiklą.Saulė Bus šildomas skrybėlės bus puikus pasirinkimas šaltą žiemą.

 ¡¾100% Pasitenkinimo Garantija, ¿Jeigu turite kokių nors futher klausimų ar bet kokybės probems, prašome susisiekti su mumis el. paštu.mes padėsime jums artimiausiu metu per 24 valandas.Saulė Bus bateriją, skrybėlės, duos šiltos žiemos!

Žymos: krepšys rhinowalk, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, plauna beisbolo kepuraitę, hat žiemą, įkrovimo polių, kepurės moterims, karinė kepurė "pasidaryk pats", akių basball bžūp, mu kepurės vyrams, pirštinės šilumos

Atsiliepimai

Reitingas