Ainclu Vyriškos Juodos Blizgios Catsuit Ruožas Priekinis Užtrauktukas Zentai Jumpsuit Raumenų Triko Mens Etapo Rezultatus Kostiumai Bodysuits

Ainclu Vyriškos Juodos Blizgios Catsuit Ruožas Priekinis Užtrauktukas Zentai Jumpsuit Raumenų Triko Mens Etapo Rezultatus Kostiumai Bodysuits

Ainclu Vyriškos Juodos Blizgios Catsuit Ruožas Priekinis Užtrauktukas Zentai Jumpsuit Raumenų Triko Mens Etapo Rezultatus Kostiumai Bodysuits

€16.35

Produkto aprašymas

  • Kostiumas characteistic: Kvėpuojantis patogus ir elastingas
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiagos: Klijavimas
  • Prekės Pavadinimas: Ainclu
  • Kartų: Helovinas, Kalėdos, šventė, žaisti, etape cos
  • Paketų Sąrašas: 1*jumpsuit
  • Medžiaga: Latekso
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Dydis: S,M,L,XL,XXL,XXXL
  • Specialios Paskirties: Kostiumai
  • spalva: 10 Spalvų
  • metų laikai: Pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą
  • Lytis: Suaugusių Vyrų

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, geriausias kokybės ir paslaugų, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Šiltas patarimai:24-val laivą iš tėra tik darbo dienas.Dėl Atostogų off dieną priežasčių, pristatymo laikas, atidėtas iki pirmadienio, prašome suprasti, jav.(Kinijos laikas)

1.Produktas pagamintas iš aukštos kokybės klijavimas , produktas yra elastinga, ruožas nėra deformuoti, ir skalbimo nėra decolorize.Rekomenduojama plauti rankomis. 2.Priekyje drabužių turi užtrauktuką, f ree tempimas.

Paketų sąrašo:1*jumpsuit

Prašome palikti žinutę su jūsų svoris (KG/LB) ir aukštis (CM/IN).Mes padėsime jums patvirtinti dydžio.Ačiū!

Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai. 1inch=2,54 cm ♥ dėl apšvietimo ir rodyti, ten bus šiek tiek spalvų skirtumas, prašome suprasti.

SPALVOTAS EKRANAS:

Kokie yra būdai, kaip mes dažnai paketą ir šalies pristatymo?

Po to, kai jūs imtis produktą, kai mes laivas jį?

Apie zentai : mes galime išsiųsti jį apie 24 valandas (tik darbo dienomis, švenčių dienomis būtų atidėtas iki darbo dienas, prašome suprasti, jav)

Apie anime cosplay kostiumai : mes laivas jį 3-7 dienas,nes šis aksesuaras yra sudėtinga ir gamybos laikas yra ilgesnis.

Apie lolita drabužius : mes laivas jį 3-7 dienas,nuo lolita spausdinimo procesą ir rankdarbiams procesas, reikia ilgiau gamybos laiko.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų,mes tikimės, kad jūs don ' t give me a reitingą arba blogai peržiūrėti iš pirmo.Jūs galite palikti mums žinutę pirmas, ir mes pasistengsime ją išspręsti už jus, kol jūs esate patenkintas su mumis.Ačiū iš anksto!

Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Ačiū!

Telaimina jus ir jūsų šeimos laimingi ir sveiki!Linkiu jums turėti gražią pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje !!(*^-^*)

Žymos: bodysuit latekso, embroided kostiumas vyrams, jean catsuits, persirengęs vyras, latekso kostiumas sijonas, meno plakatas valgomasis, catsuit vyras, bodysuit vyrų sexy, Latekso, Cosplay zentai

Atsiliepimai

Reitingas