Žaidimas Tom Clancy ' s Skyrius (PS4), naudojami

Žaidimas Tom Clancy ' s Skyrius (PS4), naudojami

Žaidimas Tom Clancy ' s Skyrius (PS4), naudojami

€5.53

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: NĖRA

"Tom Clancy' s Division-Multiplayer shooter, iš trečiojo asmens, su RPG elementais.Pasaulyje šis žaidimas yra atvira, o tai reiškia, kad jums nuspręsti, kur eiti ir ką daryti.

Skyriaus aprašoma, kaip pasaulis atrodys viduryje pasaulinės katastrofos.Didelis miestas sugriautas nežinomas virusas

Veiksmas plėtoti niujorke.Grupė Amerikos pareigūnai ir mokslininkai nusprendė eksperimentuoti "tamsus žiemos", kad suprasti, kaip sėkmingai, kaip visuomenė galėtų priešintis ataka biologinis terorizmas.

Keletą banknotų buvo užsikrėtę pavojingo viruso ir paskirstyti tarp žmonių per "Juodojo penktadienio", kai ji yra vykdoma dauguma prekybos metais.Vos keletą dienų, modernus miestas buvo sunaikinti savo bazę.Išlikusieji buvo suskirstyti į 2 grupes: tas chaosas tik, ir tie, kurie sukonfigūruoti atkurti įprastą niujorko.

Pagrindinis dėmesys šiame žaidime yra pagamintas, komandinis darbas.Tai yra labai svarbu sužinoti, kaip bendrauti su kitais vartotojais, nes be šio, tai bus labai sunku atlikti užduotis.Oficialiai, galite eiti per žaidimas atskirai, tačiau net ir šiuo atveju, jei jūs negalite padaryti be pagalbos iš kitų vartotojų.

Taktinis mąstymas yra kitos kokybės, kad bus reikalaujama, Tom Clancy ' s Skyrius.Tiesioginių atakų, nėra čia laukiami.Jūs turėsite daug laiko praleidžia už dangtelį ir atsargiai medžioti žemyn oponentų.Būkite pasiruošę už juos bandyti išlipti iš šono arba jums eiti į atvirą erdvę, mesti granatas į barjerą.

Ypač didelį susidomėjimą šiame žaidime yra ir "tamsaus zona".Į jį, jūs galite kovoti su kitais vartotojais arba atvirkščiai, rinkti komanda.Unplayable simbolių yra daug protingesni ir labiau pavojinga, nei dėl kitų dalių kortelės.Objektus, rastus tamsoje zona yra ypač vertingi.

Visa teritorija yra suskirstyta į keletą sektorių pagal sudėtingumo lygius.Jei jūs susivienyti su kitais žaidėjai, komandos, rasti elementus ir kova su priešų taps įdomesnis.

Žymos: PS4, yum, kamera nykščio su šlapia danga, 5 playstation, čikagos apsivaikuoti moterims, ps4 varžtų rinkinys, hot pot, viryklės karštą puodą, titano kalba, dobe ps4 pro

Atsiliepimai

Reitingas