2020 Naujųjų Metų Namų Dekoravimo Dovana Pagalvės Užvalkalą Aukštos Kokybės Gražių Animacinių Filmų Biuro Pagalvėlė Padengti Sofos, Nugaros Pagalvėlė Padengti Namų

2020 Naujųjų Metų Namų Dekoravimo Dovana Pagalvės Užvalkalą Aukštos Kokybės Gražių Animacinių Filmų Biuro Pagalvėlė Padengti Sofos, Nugaros Pagalvėlė Padengti Namų

2020 Naujųjų Metų Namų Dekoravimo Dovana Pagalvės Užvalkalą Aukštos Kokybės Gražių Animacinių Filmų Biuro Pagalvėlė Padengti Sofos, Nugaros Pagalvėlė Padengti Namų

€10.66

Produkto aprašymas

  • Stilius: kalėdų pagalvėlė padengti
  • Kategorijos produktas: Pagalvėlė Padengti
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų
  • Naudoti: Sėdynė
  • Produkto pavadinimas: Pagalvės Užvalkalą
  • Technics: Audiniai
  • modelis: Išsiuvinėti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: No
  • Dydis: 45x45cm
  • Formos: Aikštė
  • Modelio Numeris: CX574492224358

Šis produktas yra pagamintas iš grynos medvilnės sutirštės audinio, vienpusis Nepalo modelis siuvinėjimo, su paprasta ir natūrali spalva išsiuvinėti, nematomas užtrauktukas instaliacija, paprastas ir gražus.

Šis krepšys yra ne tik minkšti ir patogūs, tačiau taip pat turi stiprią dekoratyvinis, ar tai lovoje, ant sofos, ar automobilis bus dėmė.Kai jūs matote jį, jums bus galvoti: jis gali integruoti visa mano namų po to, kai jį namo?Tiesą sakant, ji gali būti integruota su daug stilių, tokių kaip modernaus stiliaus, naujas Kinų stiliaus, užsienio stiliaus, naujus klasikinio stiliaus, ir kt.

Medžiaga: gryna medvilnė, siuvinėjimo rankomis

Specifikacija 45*45CM

Tai nėra lengva mirkti per ilgai, kai skalbimo.Nemerkite į karštą vandenį.Jei esate tamsintas su naftos dėmes, jūs galite naudoti ploviklio, švelniai nuplaukite.Skalbia švelniai, netrinkite ir negręžkite sunku.Jis turi būti pakabintas vėdinama vieta sausa, išvengiant ilgo laiko poveikio saulėje.

- šis pavyzdys rodo -

1、 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muitų ar mokesčių.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį .Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu .

2、 Visus laiškus, bus atsakyta su 1 darbo dieną ,jei ne ,prašome iš naujo siųsti el. laiškus ,mes wil susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

3、 Mes priimame, kad mažmeninės prekybos ir didmeninės, ir mielai suteiks jums geriausią kainą.

4、 Fiziškai žalą, kurie yra ne pagal tinkamą veiklos sąlygos dėl pirkėjo netinkamo naudojimo ar įrenginio nėra įtrauktas.

5、 Jei nuspręsite jį įsigyti,prašome spausti mygtuką "pirkti dabar"gauti į kitą etapą .

Galite mokėti Boleto ,visa,MasterCard,QiWi, "Western union", "Maestro" debeto kortelė, Webmoney ir Banko pavedimu ir kt.

Visi mokėjimo turi būti baigti per 5 dienas po aukciono pabaigos,kitaip mes pasiliekame teisę anuliuoti užsakymą ir relist elementą.ne mokėjimo nugalėtojai gaus neigiamą atsiliepimą ir būti pranešama Zinojo.lt sustabdymo.

Atsiliepimai yra mūsų gyvenime, prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,bendravimas padeda spręsti problemas.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, patvirtina ir atsakyti jums per 12 valandų.

Prašome rinkti mūsų FNNG Parduotuvė, spustelėkite "Laikytis" jei jums patinka , svetainėje yra buynow.Zinojo.lt .

Mes džiaugiamės, kad gauti savo daugiau nei 10 žodžių, o 1 nuotrauka su 5-žvaigždučių atsiliepimai apie produktą l ike šios:

Žymos: mickey pagalvė, fortepijonas viršelis kokybės, rotango kėdė, cbr1100xx, bungou benamių, padengti sofos pagalvės 50x70 cm, 04 r1, sofa kokybėje juoda, pagalvė china, kalėdų pledas pagalvės užvalkalą

Atsiliepimai

Reitingas