5vnt/daug Spyna & O-žiedas Suderinama Motorola Simbolis MC3090 MC3000 MC3070 MC3190 Baterijos dangtelis

5vnt/daug Spyna & O-žiedas Suderinama Motorola Simbolis MC3090 MC3000 MC3070 MC3190 Baterijos dangtelis

5vnt/daug Spyna & O-žiedas Suderinama Motorola Simbolis MC3090 MC3000 MC3070 MC3190 Baterijos dangtelis

€21.14

Produkto aprašymas

  • Sąsajos Tipas: IEEE 1394
  • Modelio Numeris: MC3090 MC3000 MC3070 MC3190
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Optinė Rezoliucija: 300*300
  • Produkto Tipas: Nešiojamasis Skeneris
  • Skenavimo Šviesos Šaltinis: Lazerio Šviesa
  • Nuskaitymo Greitis: 100 nuskaito/sekundę
  • Skenavimo Elementas Tipas: CMOS
  • Naudoti: Simbolis
  • Naujovė: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: HON-PAŽYMĖTI
  • Patekimo į rinką laikas: Aug-04
  • Nuskaitymo Plotis: A3
  • Spalvos Gylis: 32 Bitų
  • Tipas: Brūkšninių Kodų Skaitytuvas

Mokėjimo, mes galime priimti alipay ir vakarų sąjunga,kredito kortelės,qiwi piniginė,banko pavedimu

Pristatymas Jungtinės Staes,Kanada,Meksika : 3-8 darbo dienų siunčiami UPS,DHL, ...Ispanija Anglija : 3-10 darbo dienų išsiųstas DHL,UPS ...Rusija,Brazilija : 4-20 darbo dienų išsiųstas EMS FexdeIE ..Japen,Singepore,Malaizija : 3-8 darbo dienų išsiųstas EMS FexdeIE ..Kitų Šalių:30-60 darbo dienų išsiųstas China Post Mes paprastai laivas elementus per 24 valandas(išskyrus savaitgalį ir švenčių) Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, kol mes laivas savo paketą out.Telefono numeris kartais bus svarbu, kai jūsų paketas turi savo Muitinės įstaigą arba būti įdėti į vietinį pašto skyrių.Jiems gali reikėti jūsų telefono numerį, kuriuo norite skambinti galite jį pasiimti.Tarptautinės pardavėjų prašome pranešė, kad muitinė savo šalyje, gali imti muitų ar kitų mokesčių.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus (tarifų).Prieš atidarydami byla dėl negauna savo paketą, prašome pirmiausia pabandykite gauti savo laivybos statusą.DĖMESIO!!Bet užjūrio kroviniai gali būti atidėtas dėl sezoninių vietos švenčių, papročių tvarka/atgal-prisijunkite arba bet kokios kitos nenuspėjamas laivybos vėlavimų, kad gali atsirasti per ilgus atstumus.Jei jums reikia skubiai, susisiekite su manimi, už Pagreitintą siunta, tokios, kaip DHL, "FedEx", EMS..

Grąža/grąžinamosios išmokos 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA! 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Zinojo.lt ID. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Apie mus Atvykę į mūsų parduotuvę!Mes brūkšninių kodų spausdintuvas, profesionalus visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė, su mūsų pačių gamykloje įsikūręs Kinijoje.Mes tiekiame daug produktų, įskaitant Brūkšninio kodo spausdintuvai,brūkšninių kodų skeneriai,spausdinimo galvutė,brūkšninis kodas laber knygos,Kvitų Spausdintuvu,Voleliu ir Kortelę spausdintuvo Juostelės.Aukštos produktų kokybės, prieinamomis kainomis, puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas.

Atsiliepimai 1:Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū! 2:Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų, Mes galime tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas, Reitingas, Mes bus daryti tą patį už jus, Jei turite kokių nors problemų, ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas per 24 valandas

Žymos: mc3190, švino formos, bagažo skyriaus aug a3, a3 skaitytuvas, "motorola" simboliu, lauke famicom, patarimas weller, iphone akumuliatoriaus simbolis, mc3000 motorola, arisaka

Atsiliepimai

Reitingas