Tablet Stand Pagalvę Savininkas Telefono Pagalvę Juosmens Stovi Multi Kampas Minkšta Pagalvėlė Juostelę Juosmens Stovi Mobiliojo Telefono Laikiklis IPad

Tablet Stand Pagalvę Savininkas Telefono Pagalvę Juosmens Stovi Multi Kampas Minkšta Pagalvėlė Juostelę Juosmens Stovi Mobiliojo Telefono Laikiklis IPad

Tablet Stand Pagalvę Savininkas Telefono Pagalvę Juosmens Stovi Multi Kampas Minkšta Pagalvėlė Juostelę Juosmens Stovi Mobiliojo Telefono Laikiklis IPad

€11.51

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Lentelėje Turėtojas Stovėti Pagalvė
  • Funkcija: Įkroviklis
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Pakuotė: No

Kulka Taškų:

1、Nešiojamų Dizainas: stand yra nešiojamas, ir jis yra lengvas, taip pat antros kartos naujų atnaujinimų su metalo laikikliai, galima padidinti vizualiai aukštis telefoną ar planšetinį kompiuterį, leidžia žiūrėti patogiau.Grynųjų kišenėje pusėje leidžia lengvai laikyti priedus, tokius, kaip ausinės, rašikliai, ir įkrovimo laidai.

2、Kelių priežasčių: Su stovu, jūs galite mėgautis savo mėgstamus skaitymas, filmai, žiniasklaida, ar tiesiog naršyti internete patogi lova, sofa arba fotelis.

3、Paprasta Naudoti: Tiesiog padėkite prietaisą ant stovėti, judėti nuo stalo, kad jūsų stalas, kėdė, lova, arba net perkelti į automobilį patogu važiuoti kelyje.

4、aukščiausios kokybės Medžiagos: stovo savybės minkšta kempine viduje, ir savo minkšta kūno pagalvės gali patogiai išplėsti pasiekti planšetinio kompiuterio " e-book reader ir kitos.Jis yra lengvas, bet pakankamai tvirtas, laikykite prietaisą.

5、Praktiškas Dizainas: stovėti funkcijos 3 žiūrėjimo kampai, tada tegul pagalvė palaikykite tabletę arba knygos kampo, kad geriausiai tinka jums.Ji gali pasukti 3 skirtingų žiūrėjimo kampai prie kiekvieno skaitymo padėtį ir pakeisti apšvietimo, ir tai gali būti ant jūsų kelio, tai gali būti vertikaliai arba plokščias.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Tablet Skaityti Stendas

Užpildykite: sponge

Neto masė: maždaug 200g

Specifikacija: apie 28*22.5*20cm/11.02*8.86*7.87 į

Naudojimas: tablečių, žurnalai ir kiti laikikliai

Spalva: juoda, pilka, mėlyna, rožės raudonos, vyno raudonos, ežero mėlyna, žalia žolė

Striukė: flanelė

Skalbimo pasiūlymai: medžiaga dangą galima nuimti ir plauti paprastai, ir skalbimo temperatūra neturi viršyti 40°.

Pakavimo Sąrašas:

1*Tablet Pagalvę Stendas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: pagalvė nėščia, pagalvėlė nešiojamas kompiuteris, telefono laikiklis pagalvė, kojų logitech, gyvūnėlių parduotuvė, pagalvėlė "ipad", pagalvė tablet, iphone stylus xs, metalo ipad stovas, ipad juosmens

Atsiliepimai

Reitingas