WiFi Smart Kids' Alarm Miego Treneris Laikrodis, Šviesos, Garso Raiškos Smart Gyvenimo Tuya App Valdymas Balsu su Alexa "Google" pradinis

WiFi Smart Kids' Alarm Miego Treneris Laikrodis, Šviesos, Garso Raiškos Smart Gyvenimo Tuya App Valdymas Balsu su Alexa

WiFi Smart Kids' Alarm Miego Treneris Laikrodis, Šviesos, Garso Raiškos Smart Gyvenimo Tuya App Valdymas Balsu su Alexa "Google" pradinis

€52.82

Produkto aprašymas

  • Baterija: CR2032 2500mAh
  • Kamera Įrengta: No
  • užrakto nuo vaikų: Parama
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Prekės Pavadinimas: MOES
  • Matmenys: 105*105*49mm
  • Tomas: 10 garsumo nustatymai
  • Galia: Adapteris 5V/1A
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Kabelis: Nuimamas micro USB,1.8 m

Nauja Patobulinta Kids' Alarm Clock ir Protingas Miego Tyrimas Treneris Nakties Šviesos, Garsai ir frazės, Smart Gyvenimo Tuya App Nuotolinio Valdymo Balsu su Alexa " ir "Google" Namuose JAV, JK, ES

Pagal Moes

Produkto Savybės:

1.Kids' Alarm Clock ir Protingas Miego Treneris Nakties Šviesos ir Garsai, Suderinama su Alexa " ir "Google" Namuose paprastas valdymas balsu, belaidis nuotolinio valdymo pultas su Pažangaus Gyvybės ir Tuya App.

2.Sujungia šviesos , garso ir išraiškos paramos miegoti, mokytis ir žaisti; programa naudinga signalizacijos parodyti, kai ateis laikas miegoti arba pabusti; parodo paguodos raiškos padėti vaikams miegoti ir pabusti labiau užtikrintai ir laimingai;trys versijos su ES, JAV, JK ir rožinė mėlyna neprivaloma.

3.Rinktis iš 7 skirtingų RGB spalvų, siekiant patenkinti bet kokį skonį; minkšta, šilta naktis, šviesa ir tris skirtingus efektus; miego laikmatis silent countdowns ne lova ar nap laiku, tada auto off; atidėjimo funkcija šiek tiek papildomo miego.

4.Yra 10 built-in Europos ir Amerikos garsai kartu su 3 papildomi garso efektais, kad padėti užliūliuoti vaikams miegoti.

5.Savybės dviguba signalizacija, pritaikoma 0-15 minučių atidėti, 12/24 valandų laiko formatas, apšvietimas, reguliuojamas garsas, užrakto nuo vaikų; pagamintas iš vaikų saugaus ABS su USB įkroviklis ir laidas;patikrinti vadovo prieš ir per set-up.

Parametras:

Matmenys:105*105*49mm

Tūris:10 garsumo nustatymai

Baterija CR2032 2500mAh

Kabelis:Nuimamas micro USB,1.8 m

Užrakto Nuo Vaikų:Parama

Galia:Adapteris 5V/1A

Pakuotės Sąrašas:

Vaikai Žadintuvas*1

Naudojimo Instrukcija*1

Maitinimo Adapteris*1

USB Įkrovimo Kabelis*1

Q&A :

1.Q:Ar ji turi programėlę pakeisti savybes iš savo telefono?

A:Taip,ji yra suderinama su Pažangaus Gyvybės App pažangios kontrolės ir nustatymų jūsų telefone, po sėkmingai sujungtas, ir papildoma. 2.Q:ar Bus paleisti baterijos energijos, kad nešiojamų?

A:aš atsiprašau, ji negali veikti vien baterija.Yra baterija atsargine, kad bus dirbti išsaugoti savo atminties parametrus, kai maitinimą. 3.Q:Ar ji turi užrakto nuo vaikų režimas?

A:Taip,jis turi 4.Q:Ar tai veikia su Alexa " ir "Google" Namo valdymo balsu?

A:Taip,paprastas balso komandų per Alexa " ir "Google" Namuose yra prieinami šis naujas smart atnaujinta versija. 5.Q:ji palaiko data atmintį, kai maitinimą?

A:Taip,jis palaiko.Visi nustatymai bus išsaugoti, nuėmus izoliacinės juostelės ant kūno.

Žymos: radijo žadintuvas "google", namų smart, sonnoff jungiklis, laikrodis wifi, durų tuya smart, namų drabužiai, alexa, alexa stalo laikrodis, figital laikrodis "google", lemputė namų googl

Atsiliepimai

Reitingas