200ML/250ml Skysčio Kreida Anti-slip Magnio Milteliai Atletikos Alpinizmas Kėlimo Treniruotės Milteliai Salė, Sporto Reikmenys

200ML/250ml Skysčio Kreida Anti-slip Magnio Milteliai Atletikos Alpinizmas Kėlimo Treniruotės Milteliai Salė, Sporto Reikmenys

200ML/250ml Skysčio Kreida Anti-slip Magnio Milteliai Atletikos Alpinizmas Kėlimo Treniruotės Milteliai Salė, Sporto Reikmenys

€6.13

Produkto aprašymas

  • Tipas: štanga
  • Feature3: Antibakterinis funkcija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Feature4: Gauti Rankena
  • Feature2: Lengva naudoti
  • Feature5: ilgalaikis
  • Modelio Numeris: Magnio Milteliai

Kulka Taškų:

1、Ji labai tinka sporto salėse, kad neleidžia naudoti kreida blokų arba namuose sporto salės, aerobika, kurie nenori, kad griozdai.

2、Lengva Naudoti: elementas turi greitai džiūstantys ir prakaito-atspari formulė.Puikus sunkiosios atletikos ir kliūčių mokymo, jie gali padidinti deadlifts iki 20%, padidindamas sukibimą.

3、Antibakterinis Pareigos: kreida yra antibakterinis, išlaikyti savo rankose sterilūs sporto salėje.

4、Gauti Rankena: skystas kreida žymiai padidina sukibimą, tinka pull-ups, sunku keltuvai, kettlebells, alpinizmas, gimnastika ir daugelis kitų sporto šakų veikla

5、Ilgam: Skirtingai nuo tradicinių blocky kreidelės, tai kreida gali būti naudojamas nuolat visoje sunkiosios atletikos naudotis, be būtinybės pakartoti.Po kreida džiūsta, tai lazdos geriau į savo rankas ir formų, tvirto pagrindo sluoksnis.

Aprašymas:

1. Mūsų prekės yra anti-prakaito, puiki alternatyva naudoti stadionus, kurie neleidžia netvarką tradicinių kreida.Ši kreida truks ilgiau ant rankų.Ji gali būti naudojama sunkioji atletika, kryžminio mokymo, gimnastika, kettlebell naudotis, alpinizmas, arba bet koks sportas, kurių reikia norint sustiprinti rankena.Ką jūs norite paimti, naudoti šią kreida, don ' t let šių sklandžią atžalų slydimo toli!

2. Skystis kreida yra patogus variantas atlikti nepatogus, kreida, rutuliai, ar blokai su jumis.Tiesiog užpilkite monetos dydžio sumą, kreidos į jūsų delno, patrinti savo rankas kartu, ir sausa tai apie 10 sekundžių.Plauti su neutraliu muilu ir vandeniu.

Pakavimo Sąrašas:

1 * skysta kreida

Pastaba: Purtyti jį prieš naudojimą.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: daugiafunkcis sporto salė, undinė milteliai, kreida magnio, magnio lazdele, sporto salė dumbells svorio rinkinys treniruotės, Joga, kreida sporto salė, rankena sporto salė, daug treniruotės, fitnes kelnės

Atsiliepimai

Reitingas