Nerūdijančio Plieno Vaisių Krepšelį "Office" Didelės Apimties Skandinavijos Dekoro Saugojimo Krepšys Plauti Daržoves Krepšelį Vaisių Dubuo Kosmetika

Nerūdijančio Plieno Vaisių Krepšelį

Nerūdijančio Plieno Vaisių Krepšelį "Office" Didelės Apimties Skandinavijos Dekoro Saugojimo Krepšys Plauti Daržoves Krepšelį Vaisių Dubuo Kosmetika

€8.87

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: STOOG

Puiki oro cirkuliacija - Tegul jūsų vaisių ir daržovių kvėpuoti.Su kvėpuojantis konstrukcija leidžia orui cirkuliuoti geriau ir užkerta kelią greitai pelėsių augimą.Dabar galite pamatyti, kurie saldūs vaisiai slepiasi apačioje dubenėlį.

Universalus - Kas gali būti geriau nei meile, nustatyti stalo pusryčiai?Mūsų modernus vaisių dubuo taip pat galite tarnauti nuostabiai šviežios bandelės.Bon apetit!

Tvirtas ir patikimas - gardelių yra pagamintas iš patvarios, tvirtos plieno ir aukštos išorinės sienos, užtikrinti saugų turėti savo maisto, - be ženklų formavimo ant vaisių.

Modernią išvaizdą - Dėl tamsaus metalo ir šviesios medienos, vaisių dubuo suteikia jūsų virtuvės ypatingą nuojauta.Būtina turėti savo namuose.

Puiki dovana idėja - Daugelis iš mūsų klientams pirkti prekę kaip dovaną, už vieną iš jų artimuosius.Ar Kalėdos, gimtadienis ar tiesiog norėčiau, kad mūsų produktai visada eiti gerai, nes jie yra labai praktiškas ir stilingas tuo pačiu metu!

Spalva: Juoda

Medžiaga: Geležis

Procesas: suvirinimo + dažai

Stilius: Skandinavijos minimalistinio stiliaus

Gaminio dydis: aukštis 13,5 cm, skersmuo 26 cm

Svoris: 225g

Pakavimo sąrašas:

1*Vaisių krepšelis

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

1) Visų parduotų prekių iš mūsų parduotuvės yra kruopščiai išnagrinėjo prieš išsiuntimą pirkėjui, todėl prašome būti tikri, kad kokybės problemas. 2) Daiktai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo baigtas gavo.

Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip, mes paramos lašas laivybos.jūs palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį Zinojo.lt, kai jūsų užsakymą, ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.

Šiltas Priminimas

Prašome perskaityti gaminio informacijos atsargiai ir pasirinkti produktus jums tinkamais.Jei turite kokių nors problemų, Susisiekite su mumis ir sužinokite daugiau.Ačiū.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2 cm paklaida.Dėl skirtingo apšvietimo šaudymo metu, nuotrauka, spalva šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto.

Žymos: plakatas skandinavijos, komercinės biuro stelažai, skandinavijos, vaisių bakstelėkite, papuošalai iš nerūdijančio plieno moterims, delta plieno krepšelis, stovo storag, papuošalai iš nerūdijančio plieno, berniukas krepšelį dekoras, dubuo plauti

Atsiliepimai

Reitingas