12V Led Juostelės Žibintai, Apdailos Sienos Miegamajame Luces Led De Colores Bluetooth Nuotolinio Valdymo Muzikos Spalva Keičiasi RGB Šviesos

12V Led Juostelės Žibintai, Apdailos Sienos Miegamajame Luces Led De Colores Bluetooth Nuotolinio Valdymo Muzikos Spalva Keičiasi RGB Šviesos

12V Led Juostelės Žibintai, Apdailos Sienos Miegamajame Luces Led De Colores Bluetooth Nuotolinio Valdymo Muzikos Spalva Keičiasi RGB Šviesos

€13.14

Produkto aprašymas

  • LED Lustas Modelis: 5050
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Spalvos Temp(K): 22 lm už LED
  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Modelio Numeris: luces led de colores
  • Elemento Tipas: Juostelės
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Šviesos Diodų Skaičius/M: 30 Led/Metras
  • Proga: miegamasis
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Įtampa: 12V
  • Vidutinė trukmė (val.): Tarnavimo laikas 50,000 h)
  • Prekės Pavadinimas: RAKTAS-LAIMĖTI
  • Specifikacijas (šviesos karoliukai / m): 30 Led/Metras

Aprašymas:

*1. LED Tipas: 5050

*2. Šviesos srauto/LED: 22 lm

*3. DIODŲ Tankis: 30 Led/metras

*4. Galios Koeficientas: 0.98

*5. Tarnavimo laikas: 50.000 (h)

*6. Spindulio Kampas: 180 laipsnių

*7. Spalvų Perteikimo Indeksas: 80

*8. Kištuko tipas: JAV/ES/JK

*9. Įėjimas: 12V

Savybės:

*1. [APP/Remote Control]: Įrengtas, su nuotolinio valdymo pultą, galite keisti jo šviesumą, apšvietimo režimai, laikmatis, greitis, šviesos spalvų su juo, arba, atsisiųsti PROGRAMĄ, siekiant kontroliuoti ją į jūsų telefoną.

*2. [Įvairiomis Apšvietimo Režimas]: Su įvairių statinių ir dinaminių spalvinga apšvietimo režimus, integruota aukšto jautrumo mikrofonas renka muzikos vairuoti spalvą, ir jūs galite perjungti rankiniu būdu tarp mirksi, kvėpavimo, apipurkšti, palaipsniui keisti, ir t.t., sukurti romantiškas, spalvingas, įdomus ir magišką atmosferą savo šaliai.

*3. [Atminties ir Laikmačio Funkcija]: LED juostelės turi atminties funkciją, kuri gali prisiminti režimu galite nustatyti iki.Su smart APP, jis gali būti įjungiamas ir išjungiamas automatiškai per iš anksto nustatytą laiką, kuris padės jums kontroliuoti laiką ir taupyti energiją.

*4. [Multi-purpose LED Juostelės]: galite naudoti LED žibintai papuošti jūsų valgomasis, miegamasis, virtuvė, veranda, TV, kampe, baras bei konferencijų salė, vidaus ir lauko(ne vandeniui viena nerekomenduojama), ypač tinka festivaliams ir veikla, pavyzdžiui, Helovinas, Kalėdos ir kitos veiklos.

*5. [Paprastas ir Saugus Naudoti]: Spalva keičiasi lempos žemos įtampos trumpo jungimo apsauga, mažas kaloringumas, saugos, lengva prieiga, ilgas tarnavimo laikas ir lankstus įrenginys, ir gali būti įdiegta švari, lygi ir sausa kelio danga.Ženklų apie tai, jūs galite lengvai reguliuoti ilgį pagal jūsų poreikius.

Dėmesio:

*1. Įsitikinkite, kad paviršius, ant kurio lempos turi būti įterptas yra švarus, lygus ir sausas.

*2. Išjungti šviesą, įsitikinkite, kad išjungti galios.Ir jums reikia kito maitinimo adapteris(nepridedamas) naujos juostelės.

*3. Kai prijungti "Bluetooth" su "Android APP, jums reikia atidaryti vietos informacijos, nes tai yra oficialus reikalavimas "Android", įsitikinkite, kad padaryti.

*4. Naudoti muzikos funkcija, muzikos reikia sinchronizuoti "iTunes" iOS " ir "Android" sistemą, galite klausytis muzikos tiesiai iš savo muzikos PROGRAMĄ.

Jei telefonas negali prisijungti prie led šviesos juostą, atlikite šiuos veiksmus:

*1. Patikrinkite, ar lemputė juosta yra tinkamai prijungtas prie maitinimo šaltinio.

*2. Patikrinkite, ar įjungtas "Bluetooth" ryšys.

*3. Patikrinkite, ar yra kitų telefonų ryšį, jei taip, prašome atjunkite juos.

*4. Patikrinkite, ar "Bluetooth" galima prijungti telefono parametrai.Jei taip, prašome baigti ryšį ir uždaryti PROGRAMĄ, tada įjunkite "Bluetooth", ir vėl, ir APP bus automatiškai prisijungti.

*5. Jei viskas yra normalu, bet jūs vis tiek negalite prisijungti prie APP, prašome mesti APP ir vėl atkurti.

*6. Jeigu ji vis tiek tinkamai neveikia, prašome baigti programą, iš naujo įjunkite telefoną, įjunkite plug-in šviesos, ir įjunkite "Bluetooth" funkciją ir PROGRAMĄ dar kartą.

Komplektą Sudaro:

1 x LED Šviesos Juostelės

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

1 x "Bluetooth" valdiklį

1 x Instrukcija

Žymos: "bluetooth" kontrolės led, ledstrips pasiūlymą, aklas laido, užduotis žibintai, led juostelė usb, aplikacijos led sieninis, rgb šviesos balta, lempa led, miegamasis led siena, led rgb vamzdis

Atsiliepimai

Reitingas