LED Didinamojo stiklo Šviesos 6000-7000K 5W didinamasis stiklas 3X 10X Didelis Lęšio, Didinamojo skaitymo šviesos Skaitymui Clip-on Stalo lempa

LED Didinamojo stiklo Šviesos 6000-7000K 5W didinamasis stiklas 3X 10X Didelis Lęšio, Didinamojo skaitymo šviesos Skaitymui Clip-on Stalo lempa

LED Didinamojo stiklo Šviesos 6000-7000K 5W didinamasis stiklas 3X 10X Didelis Lęšio, Didinamojo skaitymo šviesos Skaitymui Clip-on Stalo lempa

€8.83

Produkto aprašymas

  • Nominali galia: 5w
  • Garantija: 1 Metai
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Elemento Tipas: Staliniai Šviestuvai
  • Stilius: ART DECO
  • Yra Pritemdomi: No
  • Savybės: LED Šviesos didinamasis stiklas
  • Atspalvis Tipas: Skaidrus Stiklas
  • Modelio Numeris: PD-5S
  • Apdaila: Geležies
  • Prekės Pavadinimas: Tomshine
  • Įtampa: 5V
  • Medžiaga: Metalo
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Korpuso Medžiaga: Geležies
  • Objektyvo: 3X, 10X
  • Kūno Spalva: juoda
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pagrindo Tipas: Pleišto
  • Sertifikavimo: ce
  • Jungiklio Tipas: Mygtukas Jungiklis

Nauja Lempa Didinamojo stiklo Clip-on Lentelės Viršuje Stalas LED Lempa Skaitymui 3x 10x Didelis Lęšio, Didinamojo Stiklo su Apkaba

Tai puikus stalinis didinamasis stiklas yra ypač skirtas spausdinti, mašinos, drožyba, sodas, juvelyrikos identifikacija, rinkti monetas ir pašto ženklų arba kiti remonto darbai.Su 26 labai šviesus SMD3528 LED žibintai ir 2 rūšių lęšiai su įvairių padidinimo nuostatos dėl jūsų alternatyva, galite dirbti efektyviau už didinamąjį elementus.

Savybės:

USB PRIEVADAS DIZAINAS: tai powered by USB įkroviklis, USB power banko ar nešiojamojo kompiuterio, tad ji yra patogus, kai norite jį naudoti.

PRAKTINIŲ& THOUGHFUL: Reguliuojamas LED apšvietimo kampas su 26 didelis ryškus LED šviesos šaltinis, kuris neturi poveikio spinduliavimo tašką.

ŠVIESUMAS REGULIUOJAMAS & DVIEJŲ SKIRTINGŲ padidinimo nuostatos: Reguliuojamas ryškumas ir 2 objektyvas su įvairių padidinimo nuostatos: 3X / 10X, atitinkančių jūsų įvairių reikalavimas įvairiomis progomis.

APKABA DIZAINO IR PILNAI-REGULIUOJAMAS: 7.5 cm įrašą diapazonas leidžia jį gali būti panaudotos efektyviai ir stiprus bendy vamzdelis leidžia jums swivel lempos ir lanksčiai reguliuoti šviesos poziciją, kaip jums reikia.

NEŠIOJAMIEJI: Puikus tiems, kuriems reikia tinkamos žibintai skaityti, mokytis arba nori, kad jis su jumis.

THOUGHFUL DIZAINAS: Įrengtas, su anti-slip audinio dizainas leidžia jaustis ramiai, nesirūpindami, mažėja ir kabo skylė bazę taip, kad jūs galite apkabos, tai arba pakabinti.(Pakabinimo kablys ir kabo nagų neteikiamos.) Su anti-dust cap dizainas, jis yra dėmesingas.

AKIŲ APSAUGINĖS: Baltos šviesos spalvų, nemirgantis, anti-glare, šviesos, be strobes ir radiacija, ji gali saugoti jūsų akis nuo išsekimo.

TAIKYMO SRITIS: Didelis padidinimo įrankio spausdinti, mašinos, drožyba, sodas, juvelyrikos identifikacija, rinkti monetas ir antspaudai ir kt.

Techniniai duomenys :

Įėjimo įtampa: AC 100-240v(adapteris) / DC 5v 1a (USB)

Nominali galia: 5w

Šviesos šaltinis: LED

Tipas LED: SMD3528

Kiekis LED: 26

Spalvos temperatūra: 6000-7000K

Objektyvas: 3X, 10X

Šviesos spalva: Balta

Tarnavimo laikas LED: 30,000 val

Prekės spalva: Juoda

Medžiaga : Plastikas+ Geležies

Dydis Objektyvas: 3x( Φ 100mm), 10x ( Φ 21mm)

Kabelio ilgis: 111cm / 43.7 į

Apkaba, plotis: 7.5 cm/3in

Žarnos ilgis: 49cm/į 19.3

Prekės svoris: 603g/21.3 oz

Pakuotės dydis: 30.7 * 21.7 * 8cm/12.1 * 8.5 * 3.1 in ( L * W * H )

Pakuotės svoris: 775g/27.3 oz

Pastabos:

1. Šis produktas yra ne vandeniui , prašome naudoti atsargiai.

2. Pakabinimo kablys ir kabo nagų neteikiamos.

Paketų sąrašo:

1 * Stalo lempa

1 * Adapteris

1 * Instrukcija

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: lempos tabl, Veido Roller, lempa led, stalo lempos, lęšis, šviesos lempa didinamojo, 3d dragon lempos, pėdų lempos, abajur mesa, rcm

Atsiliepimai

Reitingas