RF433 Sienos, Push Button Siųstuvas Jungiklis Veikia su WiFi&RF433 Mygtukas Jungiklis,1/2/3 gauja, ES, UK standartas

RF433 Sienos, Push Button Siųstuvas Jungiklis Veikia su WiFi&RF433 Mygtukas Jungiklis,1/2/3 gauja, ES, UK standartas

RF433 Sienos, Push Button Siųstuvas Jungiklis Veikia su WiFi&RF433 Mygtukas Jungiklis,1/2/3 gauja, ES, UK standartas

€11.33

Produkto aprašymas

  • Jungiklio Tipas: Siųstuvas Jungiklis
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Mechaninė gyvenimo: 100,000 Kartų Operacijos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Garantija: 1 Metai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Savybės: 1 2 3 gauja
  • Darbo Aplinka: -30~70 celsijaus; mažiau kaip 95% RH
  • Sertifikavimo: CQC

Pagrindinės Funkcijos: 1.RF433 Dažnio Porą: Pulteliu įjunkite yra pirmininko jungiklis, kuris turėtų būti suporuotas su WiFi &RF433/RF433 jungiklis įjungti/išjungti savo šviesas, nes protingas kontrolės lipni įjunkite imtuvą į kitą lengvai,bet ji ne savo bet wifi smart " funkcijas,ir negali būti naudojamas kontroliuoti jūsų žibintai vien.Siųstuvas jungiklis valdo RF433 nuotolinio kontroliuoti funkcija.Taigi, net jei NĖRA WiFi, 2 kelią funkciją, dar gali būti įgyvendinta tarp WiFi &RF433/RF433 perjungti ir siųstuvą, įjunkite. (Pastaba: Parama standarto kodas 1527) 2.Remti vienas valdyti daugiau ar labiau kontroliuoti vieną:Vienas WiFi&RF433/RF433 jungiklis gali būti kontroliuojami įvairių sieninės siųstuvas persijungia iš skirtingų mygtukų po sėkmingai suporuotas.Taip pat,vienas sieninės siųstuvas 1/2/3 Gauja sugeba kontroliuoti 1/2/3 Gauja WiFi&RF433/RF433 jungiklis su "vienas su vienu" suporuotas kontroliuoti savarankiškai.Pakuotės Turinys: 1.dvipusės juostos(3M) 2.sieninės siųstuvas jungiklis(1 pakelis), Techniniai Duomenys Sienos Siųstuvas Jungiklis: yra.Veikimo Dažnis: 433MHz.b.Baterijos Modelis: CR2032 Baterijos (Pakuotėje Nėra Įtrauktos Baterija) .c.Kodavimo Specifikacija: 1527. d.Atstumas: Indoor (20 Metrų)/65 Kojų) , Lauko (80 M/262 Kojų).Pastaba:darbinis atstumas taip pat bus sutrumpintas pagal sudėtingumą situacijos.Jei aplinka yra sudėtinga, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Dėmesio: 1.Kiekvieną RF433 smart produktas turi skirtingų porą būdų,ir jūs galite rasti porą detales, jų naudojimo instrukcijas.NEREIKIA PIRKTI ŠĮ JUNGIKLIS, SKIRTAS VIENKARTINIAM NAUDOJIMUI, NEBENT TURITE SMART PERSIJUNGIA Į PORĄ SU JUO. 2. Skirtingų monitorių, bus rodomas skirtingų spalvų poveikis, produkto taikomos tikrasis produktas gavo.Atsakymas: a.jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes bus jums naudinga ir greičiau.Nes yra laiko skirtumas, prašome būti kantriems, ačiū.b.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių įvertinimą, kuris mums yra labai svarbus.Ačiū.

2/3 būdas jungikliai ( darbai su WiFi&RF433/RF433 jungiklis), Sieninės siųstuvas jungiklis yra pirmininko jungiklis, kuris turi būti prijungtas prie WiFi&RF433/RF433 jungiklis įjungti/išjungti savo šviesas, nes vice pereiti į kitą lengvai,bet ji ne savo bet wifi smart " funkcijas,ir negali būti naudojamas kontroliuoti jūsų žibintai vien.Siųstuvas jungiklis valdo RF433 nuotolinio kontroliuoti funkcija.Taigi, net jei NĖRA WiFi, 2 kelią funkciją, dar gali būti įgyvendinta tarp WiFi&RF433/RF433 perjungti ir Siųstuvą, įjunkite.Į 2/3 būdas jungikliai yra ypač tinka valdyti apšvietimą iš laiptinės aukštyn ir žemyn laiptais.Pora su WiFi&RF433/RF433 jungiklis normaliai dirbti kontroliuoti savo lemputės po sėkmingai suporuotas.Žemiau pateiktos nuotraukos yra 2way nustatymais kaip pavyzdys.Pagrindinis jungiklis(1/2/3gang) su Vice jungiklis(1/2/3gang) Lengvai suporuoti savo WiFi&RF433/RF433 Jungiklis (pagrindinis jungiklis), kad jūsų siųstuvas jungiklis ( pirmininko jungiklis) ir suprasite, nemokama kelis kontrolės, kad jūsų žibintai, 1/2/3 gauja yra prieinamos.Klijuoti bet Kur jums patinka &Woring su Baterijomis(pirmininko jungiklis) klijuoti pirmininko jungiklis su dvipuse juosta apima.Nereikia įdiegti ją su laidais.Woring su Baterijomis.Baterijos nėra įtrauktos į paketą reikia savarankiškai įsigyti vietoje.Elektros instaliacijos Schema Susisiekite su mumis Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Bet problema gali būti išspręsta per bendravimą.Ačiū.

Vežimas: - jums reikia daugiau dėmesio skirti savo užsakymą adresą, kuris TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.(Jei esate iš Rusijos, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) - Produktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. - Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket / Kinija Paštu, Oro Paštu / DHL / TNT / EMS. - Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.mes patvirtinti ir suteikti jums sprendimą.Garantija: -1 metų garantija gamintojai; - veikimo sutrikimų problema, turi būti pateikiamas per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; - Siuntų turėtų būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos.Susisiekite su mumis: - jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome susisiekti su mumis. - Jei norite, kad kelis elementus (≥1500usd), prašome mums pranešti iš anksto.Mūsų įmonė gali pasiūlyti papildomų nuolaidų.Atsakymas: - Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -jei turite kokių nors klausimų, taip pat prašome kreiptis į mus, ir mes bus jums naudinga ir greičiau.Prašome, atkreipti dėmesį. - Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtraukti į siuntimo išlaidas. - pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus mokesčius patirtos (jei tokių yra).

Žymos: paspauskite mygtuką 22mm, mygtukas tactil, juoda mados kaukė moteris, paspauskite mygtuką 32mm, rf jungiklis, katilo smart switch, ewelink jungiklis, rf433 uždangų jungiklis, mygtukas smd, pažangus jungiklis, oro kondicionierius

Atsiliepimai

Reitingas