Unisex Kūdikių Gobtuvu Baby Wrap Vilnos Suvystyti Naujagimiai, Antklodes Kūdikių miegmaišis Mielas Lokys Swaddling Antklodė 0-12 Mėnesių UK

Unisex Kūdikių Gobtuvu Baby Wrap Vilnos Suvystyti Naujagimiai, Antklodes Kūdikių miegmaišis Mielas Lokys Swaddling Antklodė 0-12 Mėnesių UK

Unisex Kūdikių Gobtuvu Baby Wrap Vilnos Suvystyti Naujagimiai, Antklodes Kūdikių miegmaišis Mielas Lokys Swaddling Antklodė 0-12 Mėnesių UK

€15.45

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: UK-A680uk
  • Medžiaga: Polar Fleece Audinio
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Amžius: 10-12 mėnesių
  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams

Naujų Gobtuvu Baby Wrap Vilnos Antklodė Suvystyti Naujagimiai, Antklodes Kūdikių Miegmaišis Lova Prekių DRopshipping

Produkto Aprašymas

Savybės:

❤ Vienas dydis tinka visiems. 0 - 12 Mėnesio.Mūsų suvystyti kūdikių antklodė yra pagaminti iš Super minkštos, bet extra heavy 280 gsm poliesteris, išlaikyti savo kūdikių, šiltas ir jaukus tiek patalpose, tiek lauke.

❤ Mūsų rankovėmis laikyti kūdikių puikiai išdėstyti wrap antklodė.Turtinga maišas dizainas leidžia kambarį kicking, bet negali būti pradėta, todėl vaikas būna šilta visą naktį.Sumažinti riziką kūdikio peršalsiu.

❤ Super lengvai gauti ir išjungti.Jokio vargo su užtrauktukais arba patrankas.Mašina galima skalbti 40 laipsnių.

❤ Puikiai snuggling su kūdikių namuose, leidžia kūdikiui atsipalaiduoti, arba žaisti, nors būna patogus ir šiltas.Idealiai tinka naudoti, kai atlikti ir apie vežimėlį / buggy ar automobilio sėdynės.Dėl jos unikalaus dizaino, lengva dirželis kūdikį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Dirbtiniais kašmyras - minkštas, kvėpuojanti, išvengti alergijos, nulinės taršos, darbuotojų saugos ir sveikatos, pastovios temperatūros apsauga.

Dydis: 55 x 29cm/21.6 x 11.4 colių

Tinka Kūdikiui nuo: 0~12 Mėnesių

Pakuotės Turinys:

1 x Kūdikių miegmaišis

Skelbimas:

Dėl skirtumo tarp monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Prašome leisti 1-5cm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Produkto rodyti

F AQ

1.Ką daryti, jei esu nepatenkintas prekę?

Jei kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.Tai mano garbės paslaugos jums!

2. Kodėl aš išmatuoti dydį yra ne tas pats dydis, o monitorius?

Prašome leisti 2-3 mm skirtumas dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.

Mes būtume dėkingi, galite susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų, prieš palikdami mums ATSILIEPIMUS, jei nesate patenkinti visus mūsų produktus.

Susisiekite su mumis:

Mes siekiame teikti geros kokybės ir paslaugų.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.

Mes tau duos atsakymą per 24 valandos.

Žymos: kamuolys lokys, reggee gobtuvu antklodė, plonas miegmaišis kūdikiui, su gobtuvu svertinis antklodė, bebi miegmaišį, lipdukas uk, vėliavos uk, suvystyti su dangteliu, kūdikių swaddl, 19x30x7 guolis

Atsiliepimai

Reitingas