10000MAh Li-ion baterija GPS Locator Už Automobilių, Motociklų Sunkvežimių Transporto priemonės Patenka Signalas Realaus Laiko GPS Stebėjimo Tracker LK209B

10000MAh Li-ion baterija GPS Locator Už Automobilių, Motociklų Sunkvežimių Transporto priemonės Patenka Signalas Realaus Laiko GPS Stebėjimo Tracker LK209B

10000MAh Li-ion baterija GPS Locator Už Automobilių, Motociklų Sunkvežimių Transporto priemonės Patenka Signalas Realaus Laiko GPS Stebėjimo Tracker LK209B

€50.94

Produkto aprašymas

  • Baterijos Veikimo Trukmė: 30 Val., & Iki
  • Darbo režimas: GSM SMS ir GPRS INTERNETO
  • Galia: 60-80mA
  • Prekės KODAS: LK209B
  • Prekės Pavadinimas: tkstar
  • Modelio Pavadinimas: LK209B
  • Vandeniui lygis: IPX-6
  • Gps Modulis: Taip
  • Unikalus Dizainas: ilgas baterijos veikimo laikas vandeniui magneitc gps tracker
  • Elemento Dydis: 120mm x 65mm x 35mm
  • Baterija: 3.7 v 10000mAh li-on baterija
  • GPS tipas: GPS Tracker
  • Speciali Funkcija: Atsparus vandeniui
  • Įtampa: 5V

10000MAh Li-ion baterija GPS Locator Už Automobilių, Motociklų Sunkvežimių Transporto priemonės Patenka Signalas Realaus Laiko GPS Stebėjimo Tracker LK209B ( Ne Apimti pardavimo Pakuotės )

Programos: Transporto nuoma / Laivyno valdymas ir tt Konteineris/krovinių/turto stebėjimo Funkcija: Powrful magnetas pastatytas bottome, galite pridėti prie automobilio dugno tiesiogiai, nemokamas profesionalus montavimas Nešiojamas ir madingas dizainas Gali būti imamas kompiuterio USB adapteris arba išmanųjį telefoną, USB, adapteris.Baterijos tūris 10000mAh, laukimo laikas pasiekia 120 dienų Vidinio GPS ir GSM antena built-in Nemokama mokestis naudoti pasaulinio GPS platforma.Mes sumokėtas mokestis už gyvenimą.Palaikoma SIM korteles(2G/3G/4G) turi būti suderinama su GPRS tinklu, kuris yra labai universalus pasaulio.(Pls, įsitikinkite, kad jis su savo vietos telekomunikacijų bendrovės), Populiarios platformos remti tinka kompiuterį arba išmanųjį telefoną, Profesinės vandeniui konfigūracijos projektavimas,vandeniui lygis IPX-6 Kompiuterį prisijungus: www.zg666gps.com "Android" išmanųjį telefoną, gali įeiti į svetainę ir atsisiųsti programėlę "iPhone" galite atsisiųsti iš " APP store tiesiogiai app pavadinimas yra LKGPS ar TKSTAR GPS.Prieš žurnalas flatform, pls atsisiųsti "Google" žemėlapyje pirma savo išmaniajame telefone.Pagrindinė funkcija: Realaus Laiko Sekimas Vietą Paramos orientacijos be Platforma: jis gali sužinoti, Realaus laiko ilgumą ir platumą, laiko ir speed.By naudojant viešųjų žemėlapių programinė įranga ir įvesdami platumos ir ilgumos rankiniu būdu, jūs galite sužinoti, realaus laiko informacija apie buvimo vietą.Realaus Laiko Balso stebėjimo Funkcija Geo-Fence Funkcija Nustatyti geo-tvoros vieneto apriboti jo judėjimo rajono.Įrenginys bus išsiųsti pranešimą leidžiama numeriai, kai jis pažeidžia rajone.Perkelti,greičio viršijimo,Smūgio pavojaus Signalo Funkcija Žemas Akumuliatoriaus Energijos Žadintuvą Miego Režimu,energijos taupymas, Istorinę Trajektoriją funkcija Sumažėjo alarm funkcija Specifikacija: Dydis: 120mm x 65mm x 35mm Klavišą Vieneto Svoris: 250g Tinklas: GSM/GPRS Grupė: 850/900/1800/1900Mhz Klavišą Lustas: UBLOX GPS Jautrumas: -159dBm GPS Tikslumas: 5m Laiko atviras: šalto statusą 35-80 šiltas statusą 35s karšto statusą 1s Automobilinio įkroviklio įtampa: 12v-24v 5V įvesties išvesties Sienos įkroviklio įtampa: 110v-220 įėjimas 5V išėjimo Baterija: Mokamas permainingi 3.7 V 10000mAh Li-ion baterijos Budėjimo laikas: 120 dienų Saugojimo temp.: -40---+85 deg.Veikimo temp: -20---+55 deg.Drėgmė: 5%-95% nesikondensuojantis Paketą, Įskaitant: 1 vnt x Pagrindinis vienetas 1 vnt x Kabelis 1 x pc Vartotojo manul

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Įprastai mes visi naudoti Šveicarijos paštu su sekimo numeriu.Įprastas pristatymo laikas yra 20-60days,brazilijos galbūt turite tam tikrą vėlavimą Muitinės patikrinimas.Pirkėjo šalies muitinės mokesčių ar įforminimo patys .Jei Paketas atvykti Pirkėjas muitinės,Pirkėjas ne mokėti mokesčius arba išvalykite arba grąžinti prarastas,Mes negali duoti jokios grąžinamosios išmokos.Prašome patikrinti, ar prieš jūsų padaryti tvarka.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Rusijos Kad turi su vardu ir pavarde .

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: gps seklys lk209b, bnc usb, tk905, vaizdo pločio, dual sim gps tracker, gt003, ultra signalizacijos, "android" išmanųjį telefoną " flip, gps tkstar, ACC signalizacijos

Atsiliepimai

Reitingas