110g*6pcs/lange Vonia Bomba Rose/mėtų/levandos/citrinų Rankų darbo Vonios Druskos Burbulas Kamuoliukus Kūno Spa Drėkina eterinio Aliejaus Dovanų Rinkinys

110g*6pcs/lange Vonia Bomba Rose/mėtų/levandos/citrinų Rankų darbo Vonios Druskos Burbulas Kamuoliukus Kūno Spa Drėkina eterinio Aliejaus Dovanų Rinkinys

110g*6pcs/lange Vonia Bomba Rose/mėtų/levandos/citrinų Rankų darbo Vonios Druskos Burbulas Kamuoliukus Kūno Spa Drėkina eterinio Aliejaus Dovanų Rinkinys

€7.42

Produkto aprašymas

  • Pakuotė: 6*Vonios druska kamuolys
  • key7: ,dovanų rinkinys
  • Grynasis Kiekis: 110g kiekviena
  • key4: ,druska
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • key3: ,vonia bomba
  • Key2: ,organinių
  • Key1: ,spa
  • key6: ,vonios bombų
  • key5: ,bomba
  • Komponentas: Vonios Druska Kamuolys
  • Pavadinimas: Vonios Druska Kamuolys
  • NET WT: 110g kiekviena
  • Modelio Numeris: MYP7119
  • Prekės Pavadinimas: Rosalind
  • Elemento Tipas: Vonios Druskos

[xlmodel]-[produktai]-[54708] Hot Sale

[xlmodel]-[custom]-[54707]

[xlmodel]-[]-[54707]

110g*6pcs/lange Vonia Bomba Rose/mėtų/levandos/citrinų Rankų darbo Vonios Druskos Burbulas Kamuoliukus Kūno Spa Drėkina eterinio Aliejaus Dovanų Rinkinys

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Neto masė: 110g kiekviena

Nurodymai:

1.Vieta, vonios bombų į šilto vandens kubilas po to, kai jis yra maždaug visą.Jis bus pradėtas fizz, atleiskite gražus aromatas ir lėtai tirpsta.

2.Sūkurys, vandens paskirstyti tolygiai per vonią ir mėgautis atpalaiduojantis, įdomus vonia.Mūsų vonios bombų yra kubilas ir "whirlpool" saugūs.Apvynioti pėdkelnės, jei norite juos naudoti, sūkurinė vonia.

3.Tiesiog perspektyvos, kai kurie mūsų klientai naudoti vieną vonia bomba per 72 galoną vonia (kuris yra labai didelis dydžio vonia).

Spalva: žr. nuotrauką

Medžiagos: Organinis Taukmedžio Sviestas, Kakavos Sviestas, Saulėgrąžų Aliejus, eterinis Aliejus, Cukrus, Jūros Druska, Soda, Citrinos Rūgštis, Distiliuoto Vandens ir Kukurūzų Krakmolo

Dydis app: žr. nuotrauką

Kiekis: 6pcs

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

6*Vonios druska kamuolys

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[54709] Po Pardavimo

Problemos?

Jūs galite sekti žemiau procesas chontact mums.Yra laiko juostų skirtumas,tačiau mes padarysime viską, kad greitai atsako į jūsų klausimus:

Drop Laivyba

Mes galime paramos lašas laivybos paslaugų ir išsiųsti šiuos produktus į savo klientų be jokių kvitus, sąskaitas-faktūras ir reklaminį pasiūlymą pakuotės viduje ;

Visos prekės bus sandėlyje visą laiką, mes galime susidoroti su daugiau nei 10000 užsakymų per dieną,ir mes išsiūsime užsakymai 24 valandas po apmokėjimo.

Mes paramos cv failą laivybos ir didmeninės

Kaip Pirkti

1.Prašome spustelėkite peržiūrėti mano storeor peržiūrėti savo geriausiai parduodamų produktų gauti daugiau elementus, kuriuos norite su pirkinių krepšelis.

Th viršuje, dešinėje tinklalapio:

Pridėti į Krepšelį - Tęsti apsipirkimą - Peržiūrėti Hopping Krepšelį - Patikrinti visus elementus - Pirkti Dabar

2. Esame profesionalus Zinojo.lt pardavėjas , parama pritaikyti produktus pagal jūsų reikalavimo.

Pristatymas

Mes pasirūpinsime, pristatymas jums per 24 Valandas nuo mokėjimo cleared, išskyrus švenčių dienas.

Mes visada siųsti elementą, adresą, jūs suteikiate mums apie Zinojo.lt saugumui užtikrinti elementą.Jei jūs turite pakeisti savo adresą, ar norite mums, kad laivas į kitą adresą, prašome pakeisti į naują adresą, kai jūs mokate mums Zinojo.lt, kitaip mes negali būti atsakinga, jei pakuotėje yra prarastas.

Gauti galite užsisakyti Laukimas mokėjimo išleistas Zinojo.lt - Pack galite užsisakyti bet mūsų sandėlyje: - Transportas iki perdavimo stotis - Laukti tvarkymas transporto pranešimai - Išsiųstas jums - Nukrypti savo vietos pašte - Pasiekti miestą - Aišku, muitinės Nuskraidinti į paskirties šalį

Mokėjimai

Mes priimame Kredito Kortelės, Boleto Qiwi Piniginės, Alipay, "Master Card", Webmoney ,Paypal, sąlyginio Deponavimo ir pan. (Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius SĄLYGINIO)Jei turite klausimų apie mokėjimo,prašome susisiekti su mumis per Zinojo.lt pranešimą.

Importo Muitai

Tuo atveju, kai pareiga-dėl Nuo pristatymo, tai yra jūsų atsakomybė siekiant patenkinti, kad išlaidos, o tai gali sukelti vėlavimo į pristatymo tvarkaraštį, ir jums gali tekti atsiimti prekių į muitinės įstaigą.

Terminai Ir Sąlygos

Pagal siūlymą šią prekę,Pirkėjas sutinka, kad visi sąlygų ir reikalavimų, kaip nurodyta šio sąrašo .prašome užtikrinti, kad perskaičiau ir sutinku su Visomis Zinojo.lt terminai ir Sąlygos prieš siūlymą.

Visos nuotraukos yra iliustravimo tikslais tik ir Spalvos gali šiek tiek skirtis.

Mūsų parduotuvėje paklūsta visi Zinojo.lt Taisykles ir Politiką.

Grąžinimo Politika

Mūsų parduotuvėje paklūsta visi Zinojo.lt Taisykles ir Politiką.

Grįžti elementą, turite susisiekti su mumis, ir fotografuoti savo punktas aiškiai parodyti bet kokią žalą ar neįprasto aspektus.

Patvirtinta grąža bus tikrinamos atvykstant.Prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės su visos originalios pakuotės.

Visos laivybos ir perduoti mokesčiai negrąžinami;

Grįžti pristatymo išlaidas, yra atsakingas pirkėjas.Mes padengti išlaidas, siunčiant pakeitimas/pataisytus elementus.

Per 7 dienas po gavimo jūsų produktai, mes siūlo be vargo 7 dieną exchange/pakeisti tik tuo atveju, jei jūsų daiktai yra nustatyta, kad būti su trūkumais, kuriuos gamintojas.

Žymos: blizgučiai korp, geltona citrinos dėžutę, vonios bomba dėžutę, himalajų rožinė druska, kamuolys vonia, salt shaker, SPA, vonios bomba rinkinys, sodrus vonios bombų dovanų rinkinys, vonios druska

Atsiliepimai

Reitingas