SS12 Crystal AB " Aukso Šviesa Laisvas Turas Chaton Masės Ne karštųjų pataisų Cirkonio 1440pcs

SS12 Crystal AB

SS12 Crystal AB " Aukso Šviesa Laisvas Turas Chaton Masės Ne karštųjų pataisų Cirkonio 1440pcs

€4.10

Produkto aprašymas

  • Kiekis: 1440Pcs/Pak
  • Strazdų Tipas: Laisvas Cirkonio
  • Kalnų krištolas: Nagų dailės ne karštųjų pataisų Flatback Cirkonio
  • Naudoti: Krepšiai,Drabužių,Nagų Dailės,Bateliai,Vestuvių Suknelė
  • Pristatymas: CPAM Nemokama 3-7 Dienas Išsiųsti
  • Stilius: flatback
  • Dydis: SS12 3.0-3.2mm
  • Modelio Numeris: SS12 Nagų dailės ne karštųjų pataisų kalnų krištolas ww007
  • Produkto Tipas: Cirkonio
  • Formos: Aparatas Cut Aišku, Cirkonio
  • Produkto pavadinimas: 12ss 3.0-3.2 mm Nagų dailės ne karštųjų pataisų kalnų krištolas
  • Technics: Klijai-On
  • Prekės Pavadinimas: PRINCECRYSTAL
  • Medžiaga: Stiklo Staklės, Supjaustyti Cirkonio
  • "PASIDARYK pats": Klijai Ant Nagų dailės Flatback kalnų krištolas

Nagų Dailės kalnų krištolas Dydis:SS12 3.0-3.2 mm Spalva: Crystal AB " auksinėje Įpakavimas: 1440pcs/pak (10 bruto) Svoris: 26g Gamintojas: Weiwu Cirkonio Pristatymas: CPAM nemokamai Stiklo Cirkonio Apdailai :

Strazdų Į Letena jūsų Pasirinkti:

Siuvimo dėl Cirkonio Jūsų Pasirinkti:

Masės Rhinestne Grandinės jūsų Pasirinkti:

Kalnų krištolas Aplikacijos jūsų Pasirinkimui:

Nagų Dailės Cirkonio: Nagų dailės strazdų, kas yra klijai, aplinkos apsauga, daugiausia naudojami nagų dailės, rankinės, batai ir colthes.Butas apačioje akmens be klijų pagrindo ir Jis turi būti priklijuotas prie objekto.Medžiaga: Man-made Crystal stiklo Klijavimas: Strazdų yra dydžio, naudojant terminą "ss", arba akmens dydis, nurodant numerį nurodyti dydžio (e.g.SS8 yra lygiavertis 2.3 mm, SS10 yra 2,8 mm).SS yra dažniausiai naudojama drabužiams reiškia, o PP (arba perlų plokštė) yra naudojamas papuošalų.Spalvos: Crystal clerar, Spalvos, kalnų krištolas, Crystal AB Spalvos, AB.Crystal clear ateina iš originalo stiklo spalva be kitos spalvos, žmonės vertina kokybę visada remiasi visiškai aišku, spalva, spalvos cirkonio yra iš spalvoto stiklo medžiaga, cuted po aušinimo.AB " (Aurora Borealis) dangos kristalų ir spalvos, kalnų krištolas gali padaryti akmenys spindi, kaip pašvaistės.Į kinijos rinką kokybės krištolo sumažėjo, nes žmonės, tvirtai prašymas maža kaina, AB spalvos yra vis daugiau ir daugiau reikia, o ne iš originalių spalvų.

Apmokėjimas: (1).Galite naudoti Kredito kortelės,Western Union ar kitu būdu, kad Zinojo.lt sutinka apmokėti savo užsakymus. (2)..Jūs galite susisiekti su savo vietos pašto ir tyrimo su jais.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. (3), Prieš jums padaryti mokėjimo,prašome patikrinkite, ar jūsų adresas ir kita žinutė yra teisinga.Vežimą: (1).Mes paprastai laivas savo daiktus per 3 darbo dienas nuo gavimo jūsų mokėjimą. (2).Mes paprastai laivas per china post " oro paštas,EMS,FEdEX,DHL,UPS ir t.t. (3).Kinija paštu, oro paštu, tai gali trunka 15-30 darbo dienomis pristatymo (priklauso nuo šalies),EMS express pristatymas paprastai trunka 5~10 darbo dienas (priklauso nuo šalies),DHL,UPS,FEDEX express pristatymas paprastai trunka 3~5 darbo dienas (priklauso nuo šalies).Grąžinimo politika: (1).Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas, nes gaunate prekes. (2).Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Mūsų laivybos mokestis apima tvarkymo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitas susijusias išlaidas. (3).Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti 5 Stra atsiliepimų.Jei jūsų netenkina , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską už jus . *Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Prašome atkreipti dėmesį: - Kai tu atėjai į mūsų parduotuvėje pagrindiniame puslapyje, prašau, paspauskite"įtraukti jį į parduotuvę sąrašą"įtraukti mūsų parduotuvėje, taip, kad jūs galite lengvai rasti mūsų parduotuvėje šalia laikas ir vieta užsakymą.

Žymos: geltona ab cirkonio, rhineston, chaton stiklo, ss8, chaton kristalų, chaton akmens, chatons perlai, SS20, ausinės moterų cirkonio, chatons spalvinga

Atsiliepimai

Reitingas